Mám nesnesitelnou tchýni

148
17.3.11 17:19

mám nesnesitelnou tchýni

ahoj holčiny, doufám že se ke mě někdo přidá. Mám nesnesitelnou tchýni, pořád manžela proti mě štve a vymýšlí si o mě věci, co není pravda, ale řekla jí to kartářka, tak tomu veří, kdo ví jestli nelže a nevymýšlí si to sama. Nevím už jak dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
17.3.11 17:24

… nech ji žít… přeci se kvůli ní nenecháš zavřít do lapáku :mrgreen:

Tak tolik „odlehčení“ na úvod - jinak Tě chápu - já sama sice úplně tak strašnou tchýni nemám, ale znám jednu osobu, která se kvůli tchýni snad málem rozváděla.
Důležitá je jedna věc - udržet manžela na své straně (= na Tvé straně) - a zároveň ho nepopuzovat tak, aby nabyl dojmu, že ho poštváváš proti vlastní mámě.

od ní ale není hezké, že poštvává syna proti jeho manželce. To se nedělá.
Drž se - musíš na to takticky!!! Je to běh na dlouhou trať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.3.11 17:26

Zakladatelko, a jak se k tomu staví manžel?? Jemu je to fuk ? Nebo jak?

Jinak souhlas se Zlatuskou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.3.11 17:28

taky by mě zajímalo, co na to manžel… ON přece s Tebou žije a ví co je a není pravda… Nikdo Tě nezná líp než on a ne tchýně… :think:

• Citovat
  • Upravit
148
17.3.11 17:49

Ahoj kočenky,tak to vypadá,že takovou tchýni mám jenom já.No manžel je při mě,to je v poho.Ale mám dojem,když volá,nebo s ní mluví,mluví s ní jako že mi příjde tak divně na obě strany.myslí si svoje a nechce si to u ní rozházet.ona si samozřejmě myslí,že věří jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.3.11 18:02

jájoušku, u nás tak nějak obdobně, tchýně nahustí do manžela cosik o mě, on jí všechno odkýve a pak se tomu ještě směje, jak je pitomá :lol: Buď ráda, že je muž při tobě, v opačném případě by to bylo peklo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.3.11 18:14

A buď ráda, že tchýně chodí jen ke kartářce. Moje chodí sem na emimino a šmíruje mě. Změnila jsem si nick a stejně mě vyšmírovala zase a sleduje jak ostříž každý můj příspěvek :roll: Ani jí to není blbé. Třeba zrovna před chvílí poslala odkaz na můj předchozí příspěvek muži do mailu. Mezi mým příspěvkem a odesláním mailu je cca 10min.
Tady se fakt někdo nudí… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
17.3.11 18:31

Jéé Gladys tak takový tchýně by se měly povinně stavět ke zdi a :pocitac: :mrgreen:
Moje nebožka ex tchyně byla taková ta tichá popuzovačka . V mé přítomnosti to bylo drahá sem,drahá tam a za zády jsem byla ta nejhorší. Tajně proti mně popichovala manžela,atˇsi uvědomí,co to má doma za strašnou ženskou(tu,která mu ukradla syna,že..),ještě ho dotovala penězi,protože on se měl se mnou chudák hrozně špatně (120 kg živý váhy). Švagrová to měla přes kopírák se mnou a nakonec se milé tchýni podařilo oba muže od nás po letech tichého příštipkaření dostat a oba si nakvartýrovala zpět domů . Zpětně jí za to můžu poděkovat,vychovala z obou neskutečné sobce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.3.11 18:38
Gladys píše:
A buď ráda, že tchýně chodí jen ke kartářce. Moje chodí sem na emimino a šmíruje mě. Změnila jsem si nick a stejně mě vyšmírovala zase a sleduje jak ostříž každý můj příspěvek :roll: Ani jí to není blbé. Třeba zrovna před chvílí poslala odkaz na můj předchozí příspěvek muži do mailu. Mezi mým příspěvkem a odesláním mailu je cca 10min.
Tady se fakt někdo nudí… :twisted:

Ty jo to jako fakt? Ta se opravdu musí hodně nudit. Děkuji pánu bohu, že má tchýně je NORMÁLNÍ a tohle fakt neděla, by mě piclo tohle mít v rodině. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
17.3.11 19:01

Gladys, vidíš, můžeš být poctěna, jak jsi pro ni důležitá… :lol:

Po překročení určité hranice bych asi začala najust dělat to samé, například jí co nejčastěji lezla domů. Zda má uklizeno, zda tam nemá milence, skrytý alkohol… Jo, rodina se prolustrovat musí :lol:

Jájoušku, u nás to bylo taky takové… Jsem zvědavá, jaké my budeme jednou tchyně :lol: Ale jednat s někým dle toho co řekla kartářka je taky docela síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.3.11 19:02

gladys - :zed: :pocitac: nechápu …

berry - :zed: :pankac: :potlesk: jako já jen zírám, čeho jsou schopnééé :roll:

jájuška - no tak pokud je při Tobě, tak je to správné, ne? zbytek vypouštěj a hlavně jí NIC nevysvětluj, má jen svou pravdu…

moje nemá PC, nevolá jaksemámecoděláme, stavujeme se, když se chceme vidět enbo v rámci procházky, apod., možná 1× za 3měs, nebo ohledně svátků, narozenin, někdy ona potřebuje něco, tak se ozve, jinak žijeme na druhém konci města a v poklidu… ochotně hlídá, to zas jo, ale jen když jí řekneme, sama děcka nepozve :lol:

• Citovat
  • Upravit
6256
17.3.11 19:23
Gladys píše:

Tak to je masakr 8-o 8-o jeste ze ta moje nema ani pocitac ani internet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
17.3.11 19:31
Gladys píše:

ta moje má základní vzdělání,neví,co je pc :mrgreen: tak si dej nick,,moje tchýně je pííí…"třeba jí to odradí.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
17.3.11 19:44
Gladys píše:

Já jsem si říkala, co je za změnou tvého nicku, tak tohle by mě fakt nenapadlo 8-o 8-o :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
17.3.11 19:44

Ále Jájoušku - to víš že manžel Ti správně přijde na obě strany… vždyť je to jeho maminka… rodinná pouta a tak…
Bacha abyste se kvůli tomu moc nepohádali, protože to v tobě bude asi kypět, kynout a kvasit, a jednou to bouchne (to teda můžu potvrdit z vlastní zkušenosti).

JInak spousta MAMINEK CHLAPEČKŮ (řikejme jim tak) se takhle staví… některá to dává vědět naplno, a některá ti bodne kudlu do zad, když to nejmíň čekáš (taky znám!!!) - důležitý je omotat manžela tak, aby z těch tvých pout nemoh.
Mámu trvale zavrhne málokdo, ale rozvody kvůli tomu na světě už byly.
tak bacha - buď obezřetná - dej jí nějakou hezkou přezdívku, která bude jen v tvé hlavě - a v duchu jí tak říkej… mně to pomáhá. Ba dokonce mi s tou přezdívkou pomáhala kamarádka, a vymyslely jsme tak krásnou… není vůbec sprostá, přitom je výstižná, vtipná - a používám si ji pro sebe v duchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí