Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:etatinek píše:
Jak, že víš, že z toho nic nakonec nebude?? Podle mě se spolu vyspíte a né jednou… A třeba se vám „poštěstí“ a narodí se vám dítě… Taková malá nevinná vzpomínka na jedno utajené období ve vašem životě… Pokud se teda dřív nerozvedeš s manželem a nepůjdeš hledat „štěstí“ s bagristou…![]()
ty si strašnej vyprávěč.Myslím že by si spíš měl psát pohádky
To určitě potká každou ale je to jen proto že ho neznáš.Kdyby si ho poznala viděla by si třeba že je uplně někdo jinej než si si ho vysnilaPravda třímá ve mě, vypravěčovo střevo, či nějaká uzlina, něco s tím udělám, ještě uvidím, ale děkuji!!
PS: A že je třeba úplně neschopnéj zabezpečit rodinu… Ale tak hormony a chemické pochody v těle jsou sviňa…![]()
![]()
V tom případě bych já musela mít sexuální styk od ruzných hvězd,fotbalistu,sousedu až po holky
.Kdybych měla osouložit každého kde to zajiskří a nebo nějak figuruje v mích představách,tak bych jí měla jak řešeto ![]()
cervik1111 píše:
ahoj holky,dostala jsem se do takové debilní situace,nemůžu ji ventilovat známým,a tak jsem ráda,že to můžu napsat sem,ať to jde trošku ze mě ven
mám vztah 10let,4roky manželé,dvě děti.Stala se mi taková věc-potkala jsem úplně cizího člověka,viděla jsem,že po mě pokokuje.....a najednou jsem zjistila,že na něho pořád musím myslet a představují se nejrůznější věcí
Každý den vyhlížím,kde ho jen potkám,chci ho vidět,jak ho nevidím,tak jsem z toho úplně nešťastná.Vždy,když se potkáme a on na mě udělá ten svůj pohled,tak jdu do kolen.Připadám si jak nějaká puberťačkaVím,že z toho nic nebude.....jen jsem chtěla napsat,jestli se vám to taky někdy stalo…že jste ztratily hlavu úplně z cizího člověka…prostě mě něčím dostal.
Budu ráda,když mi k tomu cokoliv napíšete,co si o tom myslíte?
To se stalo Viktorce v Babičce a jak dopadla, bacha na to. Uhranutí je sviňa ![]()
sieta.m píše:cervik1111 píše:To se stalo Viktorce v Babičce a jak dopadla, bacha na to. Uhranutí je sviňa
ahoj holky,dostala jsem se do takové debilní situace,nemůžu ji ventilovat známým,a tak jsem ráda,že to můžu napsat sem,ať to jde trošku ze mě ven
mám vztah 10let,4roky manželé,dvě děti.Stala se mi taková věc-potkala jsem úplně cizího člověka,viděla jsem,že po mě pokokuje.....a najednou jsem zjistila,že na něho pořád musím myslet a představují se nejrůznější věcí
Každý den vyhlížím,kde ho jen potkám,chci ho vidět,jak ho nevidím,tak jsem z toho úplně nešťastná.Vždy,když se potkáme a on na mě udělá ten svůj pohled,tak jdu do kolen.Připadám si jak nějaká puberťačkaVím,že z toho nic nebude.....jen jsem chtěla napsat,jestli se vám to taky někdy stalo…že jste ztratily hlavu úplně z cizího člověka…prostě mě něčím dostal.
Budu ráda,když mi k tomu cokoliv napíšete,co si o tom myslíte?
Kami, jenže ona psala, že kdyby ten chlap si na ni ukázal, tak ona by šla… Že by svýho manžela klidně podvedla a to jen pro „hezký voči vojáčka“…
![]()
Taky cítím občas něco podobného. Líbí se mi jeden náš společný známý a já jemu taky, poznám to snadno, třeba z jen o pár vteřinek delšího pohledu, při kterém mě parádně šimrá v břiše.
Vídáme se sporadicky společně, a já jsemzjistila, že když tam bude, fintím se víc, než jindy. Ale víc bych nechtela, a ani on ne, jsou s mužem dobří kámoši. Takhle to pěkně navnadí a zvedne náladu.
Radši se utajím ![]()
etatko to já si myslela taky 1000× že bych šla.Jednou sem i šla a utekla sem pak jak malá holka a to nejsem žádná stydlivka.
On člověk má spoustu představ,ale oni se ty představy hodně změní když má přijít na věc.Není to jako v těch knížečkách co mám nad vanou
.
Oni jsou ty představy většinou o milion procent jiné než pak je skutečnost.Podvedla sem jednou za mlada taky takle s dělníkem.Bylo mi 18náct.těšila sem se jak mě v náruči odnese do postele,jak se naše oči setkaj a takoví ty blbosti s kterejch mrazí.
![]()
Jak to dopadlo raději nebudu popisovat
ale lepší je zustat u pedstavách než si pak ty sny zničit a tim spíš když je fungující vztah a rodina ![]()
Dnes už mě stačí jen když si představim kolik takovejch na ten pohled skočilo přede mnou a je po snění ![]()
Jj vždycky lepší zůstat u představ - co když třeba bagristovi smrděj nohy ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Podvedla sem jednou za mlada taky takle s dělníkem.Bylo mi 18náct.těšila sem se jak mě v náruči odnese do postele,jak se naše oči setkaj a takoví ty blbosti s kterejch mrazí.
![]()
Jak to dopadlo raději nebudu popisovat
Takže žádný setkání vašich očí a odnášení v mužné, svalnaté náruči dělníkem do postele se nekonalo??
Tak to je nějaké divné, to mě udivuje, to snad nemohlo být jinak!!
A nestyď se vykládéj, vyprávěj a povídéj, my si to tady všichni zajisté rádi poslechneme, že jo holkýýý!!
![]()
Gina108 píše:
Jj vždycky lepší zůstat u představ - co když třeba bagristovi smrděj nohy
je,tak už jsem se dlouho nezasmála ![]()
Gina108 píše:je,tak už jsem se dlouho nezasmála
Jj vždycky lepší zůstat u představ - co když třeba bagristovi smrděj nohy
etatinek píše:Kamča.dalmatinka píše:Podvedla sem jednou za mlada taky takle s dělníkem.Bylo mi 18náct.těšila sem se jak mě v náruči odnese do postele,jak se naše oči setkaj a takoví ty blbosti s kterejch mrazí.
![]()
Jak to dopadlo raději nebudu popisovat![]()
Takže žádný setkání vašich očí a odnášení v mužné, svalnaté náruči dělníkem do postele se nekonalo??
![]()
Tak to je nějaké divné, to mě udivuje, to snad nemohlo být jinak!!
![]()
A nestyď se vykládéj, vyprávěj a povídéj, my si to tady všichni zajisté rádi poslechneme, že jo holkýýý!!
![]()
etatinek píše:
Jak, že víš, že z toho nic nakonec nebude?? Podle mě se spolu vyspíte a né jednou… A třeba se vám „poštěstí“ a narodí se vám dítě… Taková malá nevinná vzpomínka na jedno utajené období ve vašem životě… Pokud se teda dřív nerozvedeš s manželem a nepůjdeš hledat „štěstí“ s bagristou…![]()
cervik1111 píše:
já vím,že si ze mě děláš srandu a připadá ti to směšné,ale taky se ti to může stát![]()
etatinek píše:
Jestli on náhodou není etaťka taky takovej bagrista, když ví jak to chodí ![]()
No moc si s toho nepamatuju,bylo to rychlejší než když tě srazí rychlík,ale všimla sem si jen vysokejch nártu a ani si nejsem jistá jestli byl kde měl proto že sem nic necítila a to sem byla malá téměř nedotknutá ![]()
Bagrista to nebyl
,nesmrděl a jedinej zážitek co sem s toho měla byl že není dobrý se nechat zblbnout na hezké oči ![]()
a to se před tím naparoval že sem teda čekala jiné divadlo ![]()
Krásnej chlap.Když si to ted uvědomim,tak mi ho je až líto.Nojo s tím kašpárkem to není jak se povídá
![]()
Souhlasím s kašpárkem
Ale já jednou pro velkou zamilovanost sbalila kufry, odložila zásnubní prstýnek na stůl a napsala sms a to týden před hodně drahou dovolenou, na které se mělo začít tvořit miminko… byla jsem slabá na to říct, že odcházím kvůli pouhé zamilovanosti a přitažlivosti k člověku, kterýho jsem viděla 2× v životě … o rok později svatba… dodnes si jen přičichnu k manžílkovi a vím, proč jsem to tentkrát udělala. Dodnes bych si vyčítala, že jsem to tennkrát nezkusila. Bohužel jen to mimčo spolu nějak mít nemůžeme… ale snad to vyřešíme!!! Ty máš ty děti a kvůli nim bych se do ničeho nepouštěla, ale to záleží jen a jen na okolnostech a vůli nepodlehnout ![]()