Zamilovanost k cizímu člověku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
18.3.11 18:58

Vždyt je to hezký..Užij si to..Teda platonicky.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.3.11 19:06
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Jak, že víš, že z toho nic nakonec nebude?? Podle mě se spolu vyspíte a né jednou… A třeba se vám „poštěstí“ a narodí se vám dítě… Taková malá nevinná vzpomínka na jedno utajené období ve vašem životě… Pokud se teda dřív nerozvedeš s manželem a nepůjdeš hledat „štěstí“ s bagristou… 8-o :zed:

ty si strašnej vyprávěč.Myslím že by si spíš měl psát pohádky :lol:

To určitě potká každou ale je to jen proto že ho neznáš.Kdyby si ho poznala viděla by si třeba že je uplně někdo jinej než si si ho vysnila :wink:

Pravda třímá ve mě, vypravěčovo střevo, či nějaká uzlina, něco s tím udělám, ještě uvidím, ale děkuji!! :oops: :wink:

PS: A že je třeba úplně neschopnéj zabezpečit rodinu… Ale tak hormony a chemické pochody v těle jsou sviňa… :think: :-?

V tom případě bych já musela mít sexuální styk od ruzných hvězd,fotbalistu,sousedu až po holky :lol: .Kdybych měla osouložit každého kde to zajiskří a nebo nějak figuruje v mích představách,tak bych jí měla jak řešeto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
18.3.11 19:34
cervik1111 píše:
ahoj holky,dostala jsem se do takové debilní situace,nemůžu ji ventilovat známým,a tak jsem ráda,že to můžu napsat sem,ať to jde trošku ze mě ven :-?
mám vztah 10let,4roky manželé,dvě děti.Stala se mi taková věc-potkala jsem úplně cizího člověka,viděla jsem,že po mě pokokuje.....a najednou jsem zjistila,že na něho pořád musím myslet a představují se nejrůznější věcí :oops:
Každý den vyhlížím,kde ho jen potkám,chci ho vidět,jak ho nevidím,tak jsem z toho úplně nešťastná.Vždy,když se potkáme a on na mě udělá ten svůj pohled,tak jdu do kolen.Připadám si jak nějaká puberťačka :oops: Vím,že z toho nic nebude.....jen jsem chtěla napsat,jestli se vám to taky někdy stalo…že jste ztratily hlavu úplně z cizího člověka…prostě mě něčím dostal.
Budu ráda,když mi k tomu cokoliv napíšete,co si o tom myslíte?

To se stalo Viktorce v Babičce a jak dopadla, bacha na to. Uhranutí je sviňa :lol:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
18.3.11 19:46
sieta.m píše:
cervik1111 píše:
ahoj holky,dostala jsem se do takové debilní situace,nemůžu ji ventilovat známým,a tak jsem ráda,že to můžu napsat sem,ať to jde trošku ze mě ven :-?
mám vztah 10let,4roky manželé,dvě děti.Stala se mi taková věc-potkala jsem úplně cizího člověka,viděla jsem,že po mě pokokuje.....a najednou jsem zjistila,že na něho pořád musím myslet a představují se nejrůznější věcí :oops:
Každý den vyhlížím,kde ho jen potkám,chci ho vidět,jak ho nevidím,tak jsem z toho úplně nešťastná.Vždy,když se potkáme a on na mě udělá ten svůj pohled,tak jdu do kolen.Připadám si jak nějaká puberťačka :oops: Vím,že z toho nic nebude.....jen jsem chtěla napsat,jestli se vám to taky někdy stalo…že jste ztratily hlavu úplně z cizího člověka…prostě mě něčím dostal.
Budu ráda,když mi k tomu cokoliv napíšete,co si o tom myslíte?
To se stalo Viktorce v Babičce a jak dopadla, bacha na to. Uhranutí je sviňa :lol:
:lol: :potlesk: :palec: :-D

Kami, jenže ona psala, že kdyby ten chlap si na ni ukázal, tak ona by šla… Že by svýho manžela klidně podvedla a to jen pro „hezký voči vojáčka“… :roll: :-?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.11 20:08

Taky cítím občas něco podobného. Líbí se mi jeden náš společný známý a já jemu taky, poznám to snadno, třeba z jen o pár vteřinek delšího pohledu, při kterém mě parádně šimrá v břiše. :oops: Vídáme se sporadicky společně, a já jsemzjistila, že když tam bude, fintím se víc, než jindy. Ale víc bych nechtela, a ani on ne, jsou s mužem dobří kámoši. Takhle to pěkně navnadí a zvedne náladu. :palec: Radši se utajím :oops:

• Citovat
  • Upravit
48576
18.3.11 20:31

etatko to já si myslela taky 1000× že bych šla.Jednou sem i šla a utekla sem pak jak malá holka a to nejsem žádná stydlivka.
On člověk má spoustu představ,ale oni se ty představy hodně změní když má přijít na věc.Není to jako v těch knížečkách co mám nad vanou :mrgreen: .
Oni jsou ty představy většinou o milion procent jiné než pak je skutečnost.Podvedla sem jednou za mlada taky takle s dělníkem.Bylo mi 18náct.těšila sem se jak mě v náruči odnese do postele,jak se naše oči setkaj a takoví ty blbosti s kterejch mrazí. :lol: :mrgreen:
Jak to dopadlo raději nebudu popisovat :lol: ale lepší je zustat u pedstavách než si pak ty sny zničit a tim spíš když je fungující vztah a rodina :lol:
Dnes už mě stačí jen když si představim kolik takovejch na ten pohled skočilo přede mnou a je po snění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.3.11 21:05

Jj vždycky lepší zůstat u představ - co když třeba bagristovi smrděj nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
18.3.11 21:14
Kamča.dalmatinka píše:

Podvedla sem jednou za mlada taky takle s dělníkem.Bylo mi 18náct.těšila sem se jak mě v náruči odnese do postele,jak se naše oči setkaj a takoví ty blbosti s kterejch mrazí. :lol: :mrgreen:
Jak to dopadlo raději nebudu popisovat :lol:

8-o 8-o Takže žádný setkání vašich očí a odnášení v mužné, svalnaté náruči dělníkem do postele se nekonalo?? 8-o 8-o Tak to je nějaké divné, to mě udivuje, to snad nemohlo být jinak!! :cert: :twisted: A nestyď se vykládéj, vyprávěj a povídéj, my si to tady všichni zajisté rádi poslechneme, že jo holkýýý!! :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
61
18.3.11 21:18
Gina108 píše:
Jj vždycky lepší zůstat u představ - co když třeba bagristovi smrděj nohy :mrgreen:

je,tak už jsem se dlouho nezasmála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.3.11 21:21
jo,jo,vykládej,taky si ráda poslechnu :-D Mám úplně stejné sny,i když je mi úplně jasné,že takový bagrista určitě dělá oči na každou ženskou,která kolem projde......asi jsem blbá,mě to dostalo do kolen
Gina108 píše:
Jj vždycky lepší zůstat u představ - co když třeba bagristovi smrděj nohy :mrgreen:
je,tak už jsem se dlouho nezasmála :mrgreen:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:

Podvedla sem jednou za mlada taky takle s dělníkem.Bylo mi 18náct.těšila sem se jak mě v náruči odnese do postele,jak se naše oči setkaj a takoví ty blbosti s kterejch mrazí. :lol: :mrgreen:
Jak to dopadlo raději nebudu popisovat :lol:

8-o 8-o Takže žádný setkání vašich očí a odnášení v mužné, svalnaté náruči dělníkem do postele se nekonalo?? 8-o 8-o Tak to je nějaké divné, to mě udivuje, to snad nemohlo být jinak!! :cert: :twisted: A nestyď se vykládéj, vyprávěj a povídéj, my si to tady všichni zajisté rádi poslechneme, že jo holkýýý!! :lol: :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.3.11 21:23
já vím,že si ze mě děláš srandu a připadá ti to směšné,ale taky se ti to může stát :mrgreen: :mrgreen:
etatinek píše:
Jak, že víš, že z toho nic nakonec nebude?? Podle mě se spolu vyspíte a né jednou… A třeba se vám „poštěstí“ a narodí se vám dítě… Taková malá nevinná vzpomínka na jedno utajené období ve vašem životě… Pokud se teda dřív nerozvedeš s manželem a nepůjdeš hledat „štěstí“ s bagristou… 8-o :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.3.11 21:26
cervik1111 píše:
já vím,že si ze mě děláš srandu a připadá ti to směšné,ale taky se ti to může stát :mrgreen: :mrgreen:
etatinek píše:

Jestli on náhodou není etaťka taky takovej bagrista, když ví jak to chodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.3.11 21:48

No moc si s toho nepamatuju,bylo to rychlejší než když tě srazí rychlík,ale všimla sem si jen vysokejch nártu a ani si nejsem jistá jestli byl kde měl proto že sem nic necítila a to sem byla malá téměř nedotknutá :lol:
Bagrista to nebyl :lol: ,nesmrděl a jedinej zážitek co sem s toho měla byl že není dobrý se nechat zblbnout na hezké oči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.3.11 21:50

a to se před tím naparoval že sem teda čekala jiné divadlo :lol:
Krásnej chlap.Když si to ted uvědomim,tak mi ho je až líto.Nojo s tím kašpárkem to není jak se povídá :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.11 23:15

Souhlasím s kašpárkem :-) Ale já jednou pro velkou zamilovanost sbalila kufry, odložila zásnubní prstýnek na stůl a napsala sms a to týden před hodně drahou dovolenou, na které se mělo začít tvořit miminko… byla jsem slabá na to říct, že odcházím kvůli pouhé zamilovanosti a přitažlivosti k člověku, kterýho jsem viděla 2× v životě … o rok později svatba… dodnes si jen přičichnu k manžílkovi a vím, proč jsem to tentkrát udělala. Dodnes bych si vyčítala, že jsem to tennkrát nezkusila. Bohužel jen to mimčo spolu nějak mít nemůžeme… ale snad to vyřešíme!!! Ty máš ty děti a kvůli nim bych se do ničeho nepouštěla, ale to záleží jen a jen na okolnostech a vůli nepodlehnout :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky