Zamilovanost k cizímu člověku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
19.3.11 14:40
Lena F. píše:
Zakladatelko, jsem trochu zmatená z Tvého profilu…
Ty máš dvojčatka? Jak staré? Dle profilu dnes máš termin porodu :nevim:

A do toho chuťě na bagristu?? No uff, co některý ženský všechno nezvládnou a nevydrží!! :lol: :-D

PS: Zakladatelko, to, že jsi „zamilovaná“ a zakoukaná do jiného chlapa ti v manželství nepomůže, akorát ti ho může poslat do kopru, tak se pak nediv… Vono těžko se pracuje na vztahu a plánuje s manželem hezká budoucnost, když jsi myšlenkama (a pak i tělem) u jiného… :zed: 8-o

• Citovat
  • Upravit
61
19.3.11 14:44
Lena F. píše:

ne,dvojčátka nemám,3roky a rok…a těhotná taky nejsem,mi to tam nějak samo naskočilo ten termín porodu,taky jsem se na to dívala........upravím si to :-D ještě to by chybělo,být těhotná v takové situaci,když to doma jiskří :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
19.3.11 14:51
donaga píše:
Všechno je to chemie (myslím ty libé pocity zamilovanosti). Kdybys to měla doma úplně bez problémů, tak by tě nikdo jiný nezaujal (prostě bys nikoho jiného přes ty růžové brýle spokojenosti neviděla). Otázka je, jestli se chceš snažit dát to doma do kupy nebo ne. Jestli ano, tak ti to byť jen koukání na jiného jen uškodí, protože se ti bude stále honit hlavou, jaké by to mohlo být s ním. Jestli ne, tak není co řešit. Oni i chlapi jsou jen lidé, jak už tu bylo psáno, někomu smrdí nohy,jiný v noci chrápe a třetí při jídle mlaská. Co z toho (nebo něco jiného) dělá tvůj bagrista nikdo neví, možná jen jeho žena či přítelkyně (nikde jsem tu nenašla, že nikdo takový neexistuje).

přesně jsi to vystihla,taky myslím,kdyby byla doma pohoda,tak nepokukuju po nějakým bagristovi......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
19.3.11 14:53
cervik1111 píše:
Lena F. píše:
ne,dvojčátka nemám,3roky a rok…a těhotná taky nejsem,mi to tam nějak samo naskočilo ten termín porodu,taky jsem se na to dívala........upravím si to :-D ještě to by chybělo,být těhotná v takové situaci,když to doma jiskří :-o

Aby se Ti uložilo dítě jako narozené musíš zadát poporodní miry… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
61
19.3.11 14:55
Lena F. píše:
cervik1111 píše:
Lena F. píše:
ne,dvojčátka nemám,3roky a rok…a těhotná taky
nejsem,mi to tam nějak samo naskočilo ten termín porodu,taky jsem se na to dívala........upravím si to :-D ještě to by chybělo,být těhotná v takové situaci,když to doma jiskří :-o
Aby se Ti uložilo dítě jako narozené musíš zadát poporodní miry… :kytka:
Lena F. píše:
cervik1111 píše:
Lena F. píše:
ne,dvojčátka nemám,3roky a rok…a těhotná taky nejsem,mi to tam nějak samo naskočilo ten termín porodu,taky jsem se na to dívala........upravím si to :-D ještě to by chybělo,být těhotná v takové situaci,když to doma jiskří :-o
Aby se Ti uložilo dítě jako narozené musíš zadát poporodní miry… :kytka:

jo tak,jsi říkám,že to je nějaké divné,díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
21.3.11 07:56

Zajímavá diskuze.. Myslím,že se to stalo nejdnomu člověku. Přidám svůj příběh ve zkratce. Měli jsme s přítelem problémy a já utekla do náruče bývalého. Původně to bylo něco jako u zakladatelky. Věděla jsem,že NESMÍM, věděla jsem,že to nemá budoucnost… Nebudu to tu rozebírat, ale chci tím říct, že tvůj muž a tvoje děti jsou to největší štěstí,co tě potkalo a dávej si pozor,ať to všechno vinou „zamilovanosti“ spíš bych řekla ZAKOUKANOSTI neztratíš. Ne každý chlap má totiž svatozář a překousl by,kdybys pak měla „škemrat“ a omlouvat se… Važme si toho, čeho máme. Na tvém místě bych si užívala nevinné pohledy a úsměvy, ale nic víc ani kdyby „ho“ měl diamantovýho :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí