Sterilizace a pohlavní styk

6
21.5.21 10:26

Sterilizace a pohlavní styk

Ahojky, jsem teď čerstvě po (sterilizaci) úplne odebrání vejcovodů ze zdravotních důvodu..
Po odchodu z nemocnice jsem se dotázala na základní info např. Kdy vypadnou stehy, jak pečovat o jizvy atd, ale úplně mi vypadlo se zeptat kdy je možný pohlavní styk od operačního zákroku :mrgreen:
Na zákrok jsem šla 2 dny od ukončené menstruace tak jestli počkat do další menstruace? nebo se dodržuje šestinedělí??
Za každou radu a zkušenosti děvčata vam budu velice vděčná… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18628
21.5.21 10:44

Ja mam spis technicky dotaz. Jako ze probiha ovulace po odebrani jen vejcovodu chapu, tudiz roste sliznice a probehne ms, ale kam zmizi to uvolnene vajicko? To se nejak vstrebava? Osobne bych pockala sestinedeli, ale zkusenost nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.5.21 11:15

Tak uvidime jestli zde přilítne nějaká zkušenost :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.5.21 11:47
@hospodki píše:
Ja mam spis technicky dotaz. Jako ze probiha ovulace po odebrani jen vejcovodu chapu, tudiz roste sliznice a probehne ms, ale kam zmizi to uvolnene vajicko? To se nejak vstrebava? Osobne bych pockala sestinedeli, ale zkusenost nemam.

vstřebá se v břišní dutině

• Citovat
  • Upravit
3139
21.5.21 11:55

@hospodki ano, ta 1 buňka se vstřebá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
21.5.21 17:09

@hospodki Neoplodněné vajíčko se normálně vstřebá. Pokud je oplodněno, pak teprve putuje vejcovody do dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.5.21 07:51

Holky je fajn že 3 odpovite stejnou odpověď…ale neměla by jste některá odpověď na to co jsem se ptala já??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jste některá z vás po tomto zákroku?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.21 14:09

Já měla po laparoskopii bolavé břicho, tak až přestalo bolet (mě ale nedělali jen sterilizaci, ale ještě rozrušovali srůsty a kyretáž kvůli nadměrnému krvácení). takže jsem pak ještě docela dlouho špinila

• Citovat
  • Upravit
6
23.5.21 17:48
@Anonymní píše:
Já měla po laparoskopii bolavé břicho, tak až přestalo bolet (mě ale nedělali jen sterilizaci, ale ještě rozrušovali srůsty a kyretáž kvůli nadměrnému krvácení). takže jsem pak ještě docela dlouho špinila

Děkuju za odpověď…já vůbec nemám žádné potíže, jizvičky neboli..mám samovstřebatelne stehy a kdyby bylo na mě už bych na to vlitla ale muž se bojí aby mi neublížil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.21 19:18

Tak to bude asi v pohodě, dala bych na své pocity

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová