Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte maminy, najde se tady některá ze Šternberka? Okres Olomouc ![]()
já bydlím kousek od Šternberka,…za chvilku tam opět budu jezdit,…do práce !!
Já ve Štbk rodila ![]()
A v sobotu jsme tam byli s dětma na hradě - úúúžasné, ani jsem netušila, jak krásnou památku máme „za humny“ ![]()
holky a odkud přesně jste ??? já Dlouhá Loučka !! a taky jsem rodila ve Štb,…mám tam i práci a spoustu známých a kolegů z práce…
Ahoj, já jsem přímo ze Šternberka, mám osmiletého syna a čtyřměsíční holčičku.
Vevera píše:
Ahoj, já jsem přímo ze Šternberka, mám osmiletého syna a čtyřměsíční holčičku.
jsem sice čekala že se to tu trochu rozjede,ale no nevadí,…třeba časem,…vevero,tak teba asi určitě neznám
,no škoda,se mi moje nej kámoška odstěhovala a docela to chybí…
nevím, přijde mi to, že šternberačkám se moc diskutovat nechce
, protože existuje spousta diskusních stránek a Šternberk nikde..
Vevera píše:
nevím, přijde mi to, že šternberačkám se moc diskutovat nechce, protože existuje spousta diskusních stránek a Šternberk nikde..
je to docela škoda…aspoň zakladatelka se mohla ještě ozvat…
Holky už je to tu asi mrtvý ale třeba někdo poradíte. Od března se budem stěhovat do vsi 5km od šternberka. Je tam někdě nějaká joga nebo tak neco??? a co třeba nějaký rodiný centrum.
Tady sem zvyklá že jednou za čas chodíme do herničky is s ostatníma maminkama.
@pralalinka píše:
Holky už je to tu asi mrtvý ale třeba někdo poradíte. Od března se budem stěhovat do vsi 5km od šternberka. Je tam někdě nějaká joga nebo tak neco??? a co třeba nějaký rodiný centrum.
Tady sem zvyklá že jednou za čas chodíme do herničky is s ostatníma maminkama.
Ahoj, shanim takd nejake kontakty na maminky ze Sternberka, budeme zde nastalo nekdy od leta.Ty uz jsi se asi zorientovala.Ve Sternberku moznosti cviceni jsou, nejvic v Lentilce pry a hernicku u Lidovky bohuzel zrusili, tak vim jen o Expedici PC, ald to je rest. s koutkem, typicka herna asi nejbliz v Olomouci (?)
@Cricry ne ne vubec to jeste nemám zmáklý, malá bud byla nemocná a nebo cestujem po babičkách a švagrech atd. ale zítra už se tam/sem zase vracíme.
Já zatim jakž takž vim kde sou ve šternberku obchody a destka doktorka, ale ty hernicky a detsky centra sem moc nestihla prostudovat
dneska sem na to koukala ale nic kloudnýho sem neobjevila. na tu,,lentilku,,sem psala email, tys tam někdy byla??? Já mám ted v plánu každe pondělí chodit sem http://bazinka.cz/
Ahoj holky, nevím, jestli jste to už nezjistily, ale to cvičení v Lentilce je super.Vede to tam strašně příjemná paní. Ta ma VacuShape, powerplate a gravity a pak tam jede ještě spinning…no a dětský centrum co jsem slyšela je při Domu dětí a mládeže, ale více o tom nevím. A jak staré máte dětičky?