Šternberk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
2.11.10 11:12

Šternberk

Ahojte maminy, najde se tady některá ze Šternberka? Okres Olomouc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
2.11.10 11:15

ja jsem primo z olomouce :dance: mamina teprve budouci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
2.11.10 12:17

já bydlím kousek od Šternberka,…za chvilku tam opět budu jezdit,…do práce !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.11.10 14:32

Já ve Štbk rodila :wink:
A v sobotu jsme tam byli s dětma na hradě - úúúžasné, ani jsem netušila, jak krásnou památku máme „za humny“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
2.11.10 15:01

holky a odkud přesně jste ??? já Dlouhá Loučka !! a taky jsem rodila ve Štb,…mám tam i práci a spoustu známých a kolegů z práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
7.11.10 13:25

Ahoj, já jsem přímo ze Šternberka, mám osmiletého syna a čtyřměsíční holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
8.11.10 07:51
Vevera píše:
Ahoj, já jsem přímo ze Šternberka, mám osmiletého syna a čtyřměsíční holčičku.

jsem sice čekala že se to tu trochu rozjede,ale no nevadí,…třeba časem,…vevero,tak teba asi určitě neznám :mrgreen: ,no škoda,se mi moje nej kámoška odstěhovala a docela to chybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
8.11.10 08:30

nevím, přijde mi to, že šternberačkám se moc diskutovat nechce :nevim:, protože existuje spousta diskusních stránek a Šternberk nikde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
8.11.10 09:09
Vevera píše:
nevím, přijde mi to, že šternberačkám se moc diskutovat nechce :nevim:, protože existuje spousta diskusních stránek a Šternberk nikde..

je to docela škoda…aspoň zakladatelka se mohla ještě ozvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
14.11.10 20:51

ahojte holky, já jsem taky ze Šternberka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
15.11.10 14:53

Ahoj Lusesita - a jak staré máš děti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
19.2.14 00:10

Holky už je to tu asi mrtvý ale třeba někdo poradíte. Od března se budem stěhovat do vsi 5km od šternberka. Je tam někdě nějaká joga nebo tak neco??? a co třeba nějaký rodiný centrum.
Tady sem zvyklá že jednou za čas chodíme do herničky is s ostatníma maminkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
28.4.14 15:18
@pralalinka píše:
Holky už je to tu asi mrtvý ale třeba někdo poradíte. Od března se budem stěhovat do vsi 5km od šternberka. Je tam někdě nějaká joga nebo tak neco??? a co třeba nějaký rodiný centrum.
Tady sem zvyklá že jednou za čas chodíme do herničky is s ostatníma maminkama.

Ahoj, shanim takd nejake kontakty na maminky ze Sternberka, budeme zde nastalo nekdy od leta.Ty uz jsi se asi zorientovala.Ve Sternberku moznosti cviceni jsou, nejvic v Lentilce pry a hernicku u Lidovky bohuzel zrusili, tak vim jen o Expedici PC, ald to je rest. s koutkem, typicka herna asi nejbliz v Olomouci (?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
28.4.14 16:37

@Cricry ne ne vubec to jeste nemám zmáklý, malá bud byla nemocná a nebo cestujem po babičkách a švagrech atd. ale zítra už se tam/sem zase vracíme.
Já zatim jakž takž vim kde sou ve šternberku obchody a destka doktorka, ale ty hernicky a detsky centra sem moc nestihla prostudovat :nevim: dneska sem na to koukala ale nic kloudnýho sem neobjevila. na tu,,lentilku,,sem psala email, tys tam někdy byla??? Já mám ted v plánu každe pondělí chodit sem http://bazinka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
YPB
168
26.6.14 08:02

Ahoj holky, nevím, jestli jste to už nezjistily, ale to cvičení v Lentilce je super.Vede to tam strašně příjemná paní. Ta ma VacuShape, powerplate a gravity a pak tam jede ještě spinning…no a dětský centrum co jsem slyšela je při Domu dětí a mládeže, ale více o tom nevím. A jak staré máte dětičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová