Přerov prvotěhulky sem :-)

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4346
1.11.10 17:31

Přerov prvotěhulky sem :-)

Ahojte :kytka:
Jsem poprvé těhotná a touto cestou se snažím potkat spřízněné dušičky ze stejného města či okolí, pro které je tento stav taky zatím velkou neznámou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
946
1.11.10 20:40

Ahojky,

jsem na tom podobně. Čekáme první miminko a jsem z Přerova. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
1.11.10 21:27

Jeeeee, super, konečně nějakej Vepřovák :mrgreen: už jsem myslela, že tady zůstanu sama..taky se tak pořád sleduješ? já jsem ze všeho taková vybobená..a chodíš do práce nebo jsi na neschopence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
2.11.10 07:53

Ahojik holky, muzu se pridat? :)
Termin se me uz vice blizi nez vam ale byla bych rada za nekoho v okoli :palec: .. Ted uz pres rok bydlim v Hranicich s pritelem ale jinak od malicka jsem bydlela v Prerove, kde mam i rodice takze Prerov je pro me da se rict porad jako doma a budu tam i rodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
2.11.10 10:31

Ahoj holky,

no sleduju ale neřekla bych že nějak moc. I když pořád zjišťuji, že nic nevím a že bych měla číst a číst věci, co budu potřebovat. Koty, kdy máš TP? Jo, jinak už jsem doma. Ještě minulý týden jsem chodila do práce. A co ty? Doma nebo v práci?

Petule, kamarádka je taky z Hranic a teď se jí narodil předčasně chlapeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
2.11.10 10:48

Holky ja od zacatku to nejak moc neprozivam, myslim jako co muzu a nemuzu jist a podobne veci .. nic se nema prehanet, par veci jsem si precetla, zjistila ale zadna hruza :) pak nas to spis jeste vice stresuje .. to je aspon muj nazor :)
Ja jsem zvracela cca 10 tydnu, to bylo neco, nemohla jsem nic jist, jen jsem nepretrzite :poblion: a byla strasne protivna, takze i pritel si uzil :)
Holky a kolik vam je, jaky vy jste meli zacatky?
Jeej tak snad bude chlapecek od kamaradky v poradku, v kolikatym tydnu se narodil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.11.10 14:33

Ahojky!
Jasně, přidej se Peti, Hranice taky berem :palec:
Je mi čerstvo 27, termín mám koncem března. Jinak jsem na neschopence cca od druhého měsíce, ze začátku jsme měli problémy, skončila jsem v nemocnici s krvácením a čekalo se, jestli se mimi udrží. Naštěstí to dobře dopadlo..Jinak o nevolnostech mi ani nemluvte. Já prakticky zvracela téměř až doteď a když jsem nezvracela, tak mi bylo tak zle, že jsem nevylezla z postele. Teď mám rekord - už asi týden jsem nezvracela :mrgreen:
Jinak taky souhlasím s názorem, radši moc nečíst. Jsem kolikrát seděla u netu, a pak brečela, že určitě umřu, až mi manža zakázal cokoliv blbýho číst..fakt už jsem byla jak blázen :oops:
A Beru jakpak mash vycházky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
2.11.10 14:48

Dekuji za prijeti ;)

Ja jsem teda nezamestnana ale kdybych pracovala jsem tez od zacatku na neschopence. Prvni prislo zvraceni, pak jsem skoncila na pohotovosti - krece, takze jsem zacala brat horcik ale ted uz je to v pohode a uzivam si :)
Vidim ze Berenika bude mit holcicku. Ty se to nejspis dozvis tedkom na velkem ultrazvuku, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.11.10 15:19

Vidím, že ani ty jsi ten začátek neměla jednoduchý. Mě to krvácení hrozně vyděsilo a dote´d chodím kontrolovat, jestli je vše OK. Magnézko pro jistotu taky občas lupnu. No hlavně, že Ti to zabralo..
No doufali jsme, že už to budem vědět dnes po ko, ale nee, tak doufám, že příští týden nebude mimi stydlín :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
2.11.10 17:14

Se ti ani nedivim ze te to vydesilo .. byla bych na tom uplne stejne!
Tak snad se pristi tyden ukaze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
2.11.10 20:01

Ahoj jsem také poprvé těhotná a pocházím z Přerova akorát teď budu bydlet až na Horní Bečvě ale to nevadí protože jezdit do přerova budu pořád. Jak se jinak máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.11.10 21:06

Marketinko vítej :kytka:
Jaktože se všickni z Vepřova stěhujete pryč?? :nevim: To já jsem asi jedinej exot, kterej se z Prahy vrátil do rodného hnízda :think: Ale je fakt, že Beskydy miluju a ten snížek, kterýho si tam užiješ ažaž fakt závidím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
2.11.10 21:09

Koty tak sněhu tam přes zimu je až až to je pravda ale není to moc dobré pro mě protože budu bydlet nahoře na kopečku o samotě takže celkem maras hlavně v zimě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.11.10 21:30

Jaaaaaaaj, to bude těžká romantika..fakt závidím..akorát teda případnou cestu v závějích do porodnice moc nee 8-o a už jsi přestěhovaná nebo jsi ještě přerovanda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
2.11.10 21:41

tak věci už mám přestěhované na Horní Bečvě ale jezdím do Přerova na kontroly k doktorovi a rodit budu také v Přerově od 15.12.tedy zůstávám v Přerově kdyby náhodou se stalo že by holčička chtěla jít ven dřív i když o tom pochybuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová