Přerov prvotěhulky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6882
9.11.10 11:41

Foxinko, tak já tam kupuji spíš drobnosti, např. flanelové plínky co mají na rubu igelit - je to fajn věc třeba na přebalovák nebo k do poradny. Pak nějaké dudlíky od Aventu, kožíškové papučky a věci pro Terku jako jsou rukavice, čepice. U těch jehovistů mají podobný výběr a myslím, že i cenově je to stejné.
Děkuji za jména :-) Máme rádi klasiku, i když Terezek je dost. My k těm jménům mám i takové pouto, takže jsme se ani nerozmýšleli, když jsme je vybírali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
9.11.10 12:00

Holky a kde vedle jehovistu je obchudek? Na ten jsem teda jeste nenarazila :think:
Tu flanelovou plinku s igelitem me koupila mamka jak jsme byli v Maji ani jsem nevedela ze neco takoveho je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
9.11.10 12:54

Consi ty uz mas urco sbaleno do porodnice, co vsechno beres pro miminko? Vim ze v prerovske porodnici nedaji vubec nic, jen erarni obleceni tak prave nevim zda si nemam na maleho vzit radeji svoje a co nejake vecicky mimo seznam pro ulehceni pobytu nemas vychytane z prvniho porodu? :think:

Holky a jake mate vybrane kocarky? My uz mame doma teda spis u pritelovych rodicu .. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
9.11.10 19:09

Já jsem si udělala seznam, jak jsem byla za kamarádkou v porodnici tak podle toho, co mi říkala + jsme tam doplnila věci z internetu! Ale ráda bych se od vás poučila, co všechno si tam berete.

Kočárek mám vybraný - takový béžovo hnědý (Roan Kortina) a ty?

Ten obchod je hned vedle Jehovistů. Na tom rohu naproti železářství jsou Jehovisté a hned vedle je obchod s dětskýma věcma. Nemůžeš to minout. Mám pocit, že je to Blahoslavova ulice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
9.11.10 19:10

Ta flanelová plínka je dobrej nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
9.11.10 20:28

Tak já jsem poučená z olomoucké porodnice. Kde jsem rvala Terku do vázacích košilek a neustále mi z nich vypadávala a byla nahatá. Takže jsem si vzala svá bodýčka, dupačky, čepičku. Jo a rychlozavinku, oni je sice dávají do těch šněrovacích, pro sestřičky je to pohodlnější, protože je za to pěkně vezmou, ale já v době, kdy nebude muset na nějaká vyšetření jí budu dávat do zavinky se suchým zipem.
Jinak kočárek mám po Terce - Knorr Nizza. Nedám na něj dopustit, já městský kočárek s malýma kolečkama mít nemůžu a tohle je fakt hodně odolnej držák do každého terénu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
9.11.10 21:22

:mavam: tak se tu holky mějte hezky..jestli to zítra výjde, tak za vámi příjdu až za pár dní :srdce:
Držte nám pěstičky, ať to máme rychle za sebou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
10.11.10 07:11

Ať ti to dobře dopadne. Jdeš na císaře nebo normál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
10.11.10 12:03

tak jsem doma..jestli se to do příštího čtvrtku nerozjede samo, tak nastupuji na vyvolávačku. Takže na tom musíme doma trochu zapracovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.11.10 13:09

Jee holky me se od vcerejska vubec neobjevilo ocicko - nove prispevky tak ted jsem nakoukla a vidim ze tady jsou :think:
My jsme vybrali graco symbio - viz fotecka ;)
Jooo tak to uz vim kde je ten obchod, ani jsem nevedela ze tam porad je .. :zed:
Ja prave premyslim jestli mam vzit radeji overalky nez ty jejich erarni modely :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.11.10 13:13

consi - tak musis se doma protahnout - poradnej uklid, cervene vino, horka vana a tulenicko :) .. treba neco z toho zabere :)
Jo a zeptam se, mam do porodky vetsi balik vlozek - 56 ks .. bude stacit? A kolik plinek si mam asi vzit? At toho netahnu zbytecne moc .. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
10.11.10 13:22

Petul, tak já z vlastní zkušenosti vím, že to tulení zabírá a docela rychle :-D
Plínky - mám economy pack pampers, je jich tam asi 48. Raději si je beru celé, protože ze začátku mimčo kaká tu smolku a to je skoro pořád plná plínka. Pro sebe mám balení porodnických vložek a pak ještě jedny klasické noční vložky. Kdykoliv mi může ségra ještě jeden balík přívést.
Kočárek je moc hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
10.11.10 13:26

Ja mam prave dve baleni hugies newborn po 90 ks takze cele velke baleni asi teda nepotahnu ..
Pak musis povypravet jak to chodi v prerovske porodnici, jsem zvedava :-D
Dneska jsem byla na odbery a tak jsem se od sestry dozvedela ze maji v ordinaci kardio takze nemusim dojizdet do porodnice, tam pujdu az od 39tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
10.11.10 13:42

Určitě povyprávím. :-) Zatím jsem měla v poradně štěstí na fajn doktory i PA při točení záznamu byly moc příjemný.
Při sepisování porodopisu většinou předáváš i papírek od dr., že tě předává se své péče do péče porodnice. Já tam byla na prvním prohlídce minulý týden tj. v nějakým 37tt.
Mrkni se po tom menším balení plínek. Když by ti měly docházet, tak ti je může kdykoliv :srdce: přinést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
10.11.10 14:22

Tak už mám výsledky z cukrovky - negativní…takže super :palec: jinak consi slyšela jsem, že pomáhá teplá voda a tulení :think: Však uvidíš, jak rychle se ti potom rozjede porod. Každopádně až budeš doma, tak musíš povyprávět, co všechno si vzít atd. Hlavně ať to máš brzy za sebou a ať všechno dobře dopadne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová