Přerov prvotěhulky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2636
10.11.10 21:08

tak to je fajn no já jdu na ultrazvuk zítra tak jsem zvědavá co řekne pan doktor mě už se těším až uvidím tu moji malou berušku protože mi ultrazvuk dělal naposledy ve 20 tt tak jsem celkem mimo no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
11.11.10 09:49

Ahojte holčiny :mavam:
Veru, konečně ses přidala :lol:
Jinak já fčera byla na tom velkém screeningu, mimi je zdravé a konečně víme, že to bude chlapeček :srdce: kupodivu ani nejsem zklamaná a to jsem si strašně přála holčičku..jinak to byl jeden z nejemotivnějších zážitků. Když mi dr. řekla, že to bude chlapeček, tak mi normálně začly týct slzy a co mě dostalo nejvíc, že i manža byl dojatej a ukápla slzička :huban: to byl tak krásnej zážitek, že kdyby to šlo, chodím na screening každej den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
11.11.10 12:41

Marketinka: taky chodím k Pavlicovi. :palec: Je celkem vtipnej. Akorát mě štve, že dělá jen 3-4 UTZ. Naposledy jsem měla UTZ taky nějak ve 20.tt takže se mám na co těšit, když další bude až ve 30.tt…ach jo, to tu moji ovečku dlouho neuvidím :-( A jsi s ním spokojená? Koukám, že taky čekáš holčičku :srdce: A to mi Pavlica prvně říkal chlapečka.

Já jsem taky chtěla chodit až po Vánocích k Michlové. Jak jsi psala, musím se s ní domluvit, jak bude mít kursy.

Koty: k chlapečkovi gratuluji :srdce: a hlavně že je zdravej. :palec: Vím, jakej je to krásnej a emotivní zážitek vidět toho broučka v bříšku. Nechali jste si dělat nějaké fotky nebo video?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
11.11.10 12:42

Holky, a máte už velká bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
11.11.10 13:54

foxinka
tak já jsem s Pavlicou celkem spokojená akorát taky on musí mít dobrou náladu nebo spíše se musí dobře vyspat aby byl v p ohodě.. tak mě řekli že budu mít holčičku na 3D ultrazvuku mám i udělané DVD kde holčička je vidět jak mrka kopka a pořád si dává do očiček ručičky takže tak no. jinak bříško mám myslím velké pro ukázku máš tady fotku z pondělí.
Za hodinku a půl jdu na ultrazvuk už asi poslední tak jsem zvědavá co pan doktor řekne na to naši princezničku už se mooc těšíím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
11.11.10 13:55

jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
11.11.10 14:56

Moje fotecka 31tt, ted uz jsem 33tt takze musim zase udelat novou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
11.11.10 19:04

Vy máte ale krásná bříška :)

jj, Market s tím Pavlicou máš pravdu. Musí se dobře vyspat, protože už jsme ho zažila i bez nálady. Ale ve středu měl dobrou náladu :) Já už od začátku chodím k němu, takže nemůžu soudit, jestli je dobrej nebo ne, ale já jsem zatím celkem spokojená. A jeho sestřička mi přijde celkem fajn. Tak co ti říkal na berušku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
11.11.10 20:23

Ahoj Holky tak holčička váží 1947 gramů a je to macek podle poslední MS jsem 31+4tt ale podle ultrazvuku jsem 32+4tt, je to nadprůměr ta váha :o) ale nevadí hlavně že je vše ok a dnes měl pan doktor dobrou náladu a jak mi holčička krásně ukázala pipinku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
12.11.10 08:11

To nevadí, hlavně že roste a prospívá :) Já ani nevím, kolik váží :-( …ale asi je na to brzy a dočkám se. Tak holčička se ti předváděla :lol: už máte vybrané nějaká jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
12.11.10 08:42

Foxi tak my jsme se shodli na Karolince ale ještě se to může změnit ale nejspíše bude Karolinka, jméno se mi líbí a myslím že není často používané jak třeba Natalky a Terezky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
12.11.10 08:57

Foxi ja jsem se take poprve vahu maleho dozvedela az ted na poslednim ultrazvuku, to prave jde o vazeni a mereni miminka .. driv vubec :think:
A co vy ostatni holky, jake jmena mate vybrana? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
12.11.10 09:06

My máme zatím Petrušku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
12.11.10 09:44

Jee Foxi co ted s tim jmenem mate :-D ted uz ses druha co ji ma vybranou .. asik nejsem zastance protoze se takhle jmenuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
12.11.10 10:15

Ahojte, krásný pupíky máte :palec:
tak my bysme chtěli Davídka nebo Honzíka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...