Přerov prvotěhulky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13118
15.11.10 12:08

Koty, já kojící polštář kupovat nebudu, podle mě je to zbytečnost, chtěla bych kojit v zavinovačce, ale co já vím jak to funguje, to se uvidí až pak a nebo na nějakém polštáři.Stejně jsem zvědavá jak to kojení zvládnu, co jsem četla v jiné diskuzi tak tam s tím holky docela zápasí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
15.11.10 12:14

Já začnu prát věci pro malou od prosince. Jinak pleny už kupujeme, když je vidíme v akci - to samé i ubrousky. Kupuji pampers, huggies a zkusím i ty z DM, protože spousta lidí si je pochvaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
15.11.10 12:27

Ja mam sice termin 1.1. ale prala jsem v lete, bylo toho moc tak aspon me to krasne uschlo na slunicku .. ted nevim kde bych to susila, doma je to na nic.
Postylku slozenou mame, vsechno nachystane take je a komplet koutek pro miminko jsme udelali pred mesicem takze v sestem az sedmem mesici :)

Consi tak to mas dobrou vahu :palec: ja zatim pribrala 8kg a zbyva me 6 tydnu tak jsem zvedava kde skoncim, zatim otoky me netrapi ..

Plenky mame dva baliky huggies newborn 90ks za 299,– za tu cenu jsem je koupila v Rossmannu a v Tescu .. vlhcene ubrousky mi nakoupila mamka v Rossmannu tak snad budou dobre, z DM je mame take vyzkousene ale na vetsiho a byli dobre :palec: myslim ze plenky a ubrousky DM, Rossmann budou ve stejne kvalite .. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
15.11.10 12:31

Jinak tedka maji v Rossmannu plenky Babydream v akci .. newborn 28ks 99,– a midi 46ks za 149,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
15.11.10 12:31

Peti, díky, no tak já taky přemýšlela že bych začla tak po vánocích pomalinku.At toho pak není moc, to budu něco 26tt, at mi to stihne pomalinku schnout.No ale to mi musí nejdřív manžel udělat přebalovák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
15.11.10 12:35

Veru s tim souhlasim, ja si to radeji udelala driv, pomalu nez abych ted fofrovala :) chtela jsem to mit vsechno hotove, za chvilku Vanoce takze budu pect a nebyl by cas :) takze takhle jsem aspon klidna, nikdy clovek nevi co se stane .. u nas v lednove diskuzi spousta holek je v nemocnici a do porodu se ani nevi zda se dostanou domu a dokonce pred par dny jedna porodila a to mela termin 3.1. .. vsechno mela v poradku a pak ze dne na den zmizel cipek, praskla plodovka a jela .. nastesti malickou ma v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
15.11.10 12:35

Kojopolštář je super věc nejen na kojení. Mně se na mně úžasně spí a pak se do něj ukládá mimčo. Jelikož jsmš byli převážně na UM, tak jsem ho na kojení použila minimálně, takže jsem ho používala spíš na ukládání mimča a dělala jsem z něj i takovou ohrádku. Teď jsem jen vyměnila kuličky, protože už byl slehlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
15.11.10 12:37
consi píše:
Kojopolštář je super věc nejen na kojení. Mně se na mně úžasně spí a pak se do něj ukládá mimčo. Jelikož jsmš byli převážně na UM, tak jsem ho na kojení použila minimálně, takže jsem ho používala spíš na ukládání mimča a dělala jsem z něj i takovou ohrádku. Teď jsem jen vyměnila kuličky, protože už byl slehlý.

Ohrátku můžu udělat z polštářů třeba ana spaní mám svůj anatomický s pamětovou pěnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
15.11.10 12:39
Peeetuleee píše:
Jinak tedka maji v Rossmannu plenky Babydream v akci .. newborn 28ks 99,– a midi 46ks za 149,–

A není to nějak málo za 28ks/99kč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
15.11.10 12:40

Ja kojopolstar mam, nechala ho tu bejvalka od pritele. Pritel ma z prvniho manzelstvi skoro 3leteho syna takze hodne veci mame po nem a take se me na nem dobre spi ale ja na spani vyuzivam plysoveho velkeho krokodyla z Ikei :lol:
Jinak jsem hodne veci levne sehnala i na mimibazaru takze kdo nechce utracet tak tam najde skvele a levne veci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
15.11.10 12:40

To vychází na 3,50 na plenu, to je normál cena ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
15.11.10 12:41
Peeetuleee píše:
Ja kojopolstar mam, nechala ho tu bejvalka od pritele. Pritel ma z prvniho manzelstvi skoro 3leteho syna takze hodne veci mame po nem a take se me na nem dobre spi ale ja na spani vyuzivam plysoveho velkeho krokodyla z Ikei :lol:
Jinak jsem hodne veci levne sehnala i na mimibazaru takze kdo nechce utracet tak tam najde skvele a levne veci :palec:

Na MMB taky chodím a na aukro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
15.11.10 12:43
verunielka píše:
Peeetuleee píše:
Jinak tedka maji v Rossmannu plenky Babydream v akci .. newborn 28ks 99,– a midi 46ks za 149,–
A není to nějak málo za 28ks/99kč? :think:

Nene, jinak stoji 119,– za tu cenu je maji i v DM ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
15.11.10 12:44

na mimáči nakupuju nejvíc :palec: Dneska mi přišel balíček, ale napsala jsem to na jméno :srdce: Tak na mně ani nezvonili. Takže do něj mrknu až kdoví kdy, protože teď to vyzvednout nestihneme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
15.11.10 12:52

Já nakupuji hodně na aukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie