Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KOty tak kdybych měla chlapečka tak bych chtěla taky honzika ale my mame v rodine celkem hodně Honnziku takže bych zvolila jméno po mojem Jaroslav což se mu nelíbí ale tak to je jeho problém měla bych doma dva Jaroušky
) ale čekám holku tak to bude Karolinka
Karolínka je krásný
my měli pro holčičku Ellu - no tak třeba příště
no my máme právě taky přehonzíkováno. Manžel je Honza, tchán, jeho otec, tak právě proto přemýšlíme, že bysme dali toho Davídka..no uvidíme..my měli dohodu, že jméno pro holku vybírám já a pro kluka manža, tak finální rozhodnutí stejně bude na něm ![]()
Tak to je fajn aspoň jste se dohodli, ale my jsme se nemohli domluvit vůbec protože mojemu se kde jaké jméno nelíbí a včera jak jsme spolu mluvili a řekla jsem mu že opravdu čekáme holčičku jak na mě ukázala pipinku tak řekl že myslel že by se tam ten šulinek ještě ukázal že prej škoda… Tak jsem mu vysvětlila že může být rád že je holčička v pořádku a zdravá
Přesně tak hlavně že je vše v pořádku! náš soused když se dozvěděl, že budou mít holčičku, tak nebyl dvakrát nadšenej, ale teď je z malé poserinkanej až za roh, takže si myslím, že to taky vstřebá. Navíc holky jsou víc tatánci, ví jak na chlapa ![]()
My jsme chteli nejake neobvykle jmeno .. pro holcicku jsme meli vybrana Lilien, Sofie a pro kluka Samuel a Christofer .. s jmenama jsem prisla sama, navrhla jsem a pritelovi se na kluka libil Samuel a na holku Lili, Sofii nechtel ani za nic a me se libili obe tak jsme udelali kompromis, ze kdyz to bude holka tak bude mit jmeno Lilien Sofi, kluk Samuel a kdyz jsme se dozvedeli ze to bude kluk tak jsem chtela i pro nej dve jmena ..navrhla jsem Samuel Luca nebo Samuel Jacob a pritel jednoznacne chce Jacoba bo by to bylo po nem, pritel je Jakub .. takze jeste musime na matriku zda nam to schvali ![]()
Nám se Petruška líbí
Pro kluka jsem měli jméno Michal. Můj byl taky zklamanej, když zjistil, že to bude holka, ale myslím si, že už se s tím smířil, je rád, že je všechno v pořádku a na tu naši berušku se už těší ![]()
ahoj holky
tak i po včerejší chvilce romantiky a horké vaně jsem stále 2v1 ![]()
Ahoj holky.Ráda bych se k vám přidala.Bydlím kousek od Přerova a čekám čtvrtého chlapečka v lednu ![]()
Neboj consi, přijde to, až to budeš nejméně čekat ![]()
Danuli: ahoj
čtvrtého chlapečka? Teda, to je obdivuhodné. Ale už by to chtělo holčičku
Jinak jak to zvládáš?
Ahoj holky,
jsem nějak zapoměla napsat ![]()
Bydlím taky kousek od Přerova a rodit budu v Přerově a všechny potřebné informace mám v metříku ![]()
Kočárek mám vybraný X-landera, ted jen barvu, takže čekám na velkej utz.Jinak taky chodím k Tempírovi ![]()
Ahojky
.Taky jsem si říkala, že by to chtělo holčičku, ale manžel jak říká umí samé chlapy
.Ale nevadí nám čtvrtý chlapeček, hlavně ať je zdravý, to je to nejdůležitější
.Jinak to zvládám docela dobře, mám šikovné chlapy doma tak mi pomáhají jak se dá
.Jé a jinak já také chodím k mudr.Tempírovi ![]()
Foxinko - já třeba čekám, kdy mi praskne plodovka. Protože u Terky mi nepraskla, až v porodnici mi od ní pomohli. A my dneska čistli všechny koberce, tak by byl docela úlet, kdybych ten náš světlý, co máme v ložnici zašvihala plodovou vodou ![]()
Foxinka píše:
Consi: kdy jdeš jinak na vyvolávačku?
ve čtvrtek