Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je super ze mas cukrovku negativni ![]()
Ja jsem na cukrovce nebyla, jsem prej mladicka a nemam zadne predpoklady aby se u me vyskytla ![]()
Foxi, tak to je super, že tě cukrovka minula ![]()
Petul, tak to já jsem oproti Tobě stařešina ![]()
jj..teplá voda dělá divy. Teď mám pohodlnou vanu, tak se fakt těším jak tam budu přes víkend naložená ![]()
consi a kolik ti je? Urco zadna staresina nejsi ![]()
verunielka - ahojik, ty ses primo z Prerova?
ahoj tak jsem se po týdnu ukázala a dočetla jsem si co jste tady pěkného napsaly. ![]()
Tak já chodím k doktorovi Pavlicovi, jinak termín porodu mám 10.1. což popravdě as tímto datumem porodu ani nnepočítám jsem prvorodička takže nejs=íše budu přenášet jako každá druhá ![]()
Peeetuleee píše:
consi a kolik ti je? Urco zadna staresina nejsi
verunielka - ahojik, ty ses primo z Prerova?
v říjnu mi bylo 31 ![]()
Koty takjá chodím do kurzu k Michlové a jsem s ní jako s porodní asistentkou spokojená. Začala jsem chodit ve 30 týdnu ale před vánocemi bych se infoormovala kdy začínají nové kurzy po telefonu. ![]()
Consi to nic neni a take budes mit druhe miminko, idealni vek
.. memu pritelovi je 30
za stare vas nepovazuji ![]()
jinak k tomu věku jak tady řešíte člověk by neměl řešit slovo je mi 30 nebo tak ale spíše řešit na to na kolik se cití a pokudd je člověk fit tak není co řešit můj chlap má 35 podle mě na ten věk nevypada vypadá na mladšího a jsem ráda za to žže mám takového chlapa jakého mám je rozumnej a hodnej atd
Jojo dobre dopadl .. bylo vazeni, malej ma uz 1,88kg
dr. teda rikala ze se terminu nedockam a bude to drive, tak jsem zvedava
a prej ma take dlouhe prstiky tak dr. se sestrickou zkoumaly me a K. prsty ![]()