Přerov prvotěhulky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6585
8.11.10 11:46

Jojo ja chci urcite mrknout na porodni saly, na netu je myslim kazde pondeli a patek od 13 hod ..
Ja jsem si vybrala predporodni kurz jednorazovy, porada ho Eva Jaremejkova U Becvy 2 za 300,– plus 200,– partner ..
 http://www.jaremejkova.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
8.11.10 11:54

A do té porodky se musím nějak předem ohlásit, že to tam chci skouknout? Nebo prostě příjdu a mrknu :-D Jinak na Jaremejkovou jsem taky dostala kontakt, ale nakonec jsem se k ní rozhodla nejít. Ona totiž nemá vlastní děti a naučit se teorii můžu na internetu sama. Mně právě přijde divný, aby mi přdnášela paní, která o tom v reálu nemá ponětí, co to obnáší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
8.11.10 11:58

Tak mrkám do toho infopapíru. Na sály se můžete jít podívat každé pondělí a pátek od 12:00.
K Jaramejkové jsem nechodila. První těhotenství jsem bydlela v Olomouci a tak jsem do těhu kurzu chodila tam (POMAD). Kurz trval několik týdnů a byla jsem max. spokojená.
Koty - tak tenhle názor jsem už taky několikrát slyšela a asi na tom něco bude. Teorie a praxe je 100 a 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
8.11.10 12:35

Jeej tak to jsem o ni teda vubec nevedela .. me slo spis o to ze dela jednorazovy kurz .. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
8.11.10 13:23

Já jsem chtěla chodit k Michlové. Ale až od ledna. To už budu na mateřské. :) Mohli bychom chodit ve dvou ;) :palec:
Sály jsem neviděla - jen pokoje, když jsem tam byla za kamarádkou. Ale nevím jestli se nějak dopředu zbytečně nervovat. :-?

Jinak jsem dneska byla na cukrovce. No, zas tak hrozný to nebylo a vypít najednou se to dalo ;) horší bylo to čekání, když venku prší a prší. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
8.11.10 13:27

Holky, nevíte, kde tady v Přerově seženu látkové pleny? Napadá mě textil v Přerovance, pak vedle Suma…chci jich jen 5 ale kvalitní aby mi dlouho vydržely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
8.11.10 15:01

Foxi, tak pokud se rozhodnu chodit do kurzu až od ledna, což je pravděpodobné, tak se mnou počítej :palec:
Plíny by ještě mohli mít v Máje na nám. přer. povst., naproti Prioru a asi i v Prioru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
8.11.10 15:16

Plinky maji jeste v kostelni, je tam detsky obchod a pak v aji vedle autoskoly kratochvilova ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
8.11.10 19:58

V Kostelní, tam jsem zapomněla. Tam se stavím. Do áji chodím často, ale nenapadlo mě, že je tam mají taky :oops:
Holky, díky :palec:

Jj, Koty záleží na tobě :wink:

Myslíte, že ty kursy předporodní přípravy stojí za to nebo že se to dá zvládnout i bez nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
8.11.10 20:33

No určitě se to bez nich dá zvládnout, já tam jdu spíš ze zvědavosti a pro nové informace. Videa o porodu stejně vidět nechci. Viděla jsem to jednou na střední a tenkrát jsem se zařekla, že děti nikdy v životě 8-o taky si říkám, že u porodu budu jaksi na druhé straně, tak nemusím znovu vidět, jak to vypadá z dola :-D no to se s tou paní ještě budu muset nějak domluvit. Kdyžtak budu jak exot vždycky na chvíli odcházet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
8.11.10 20:49

No, já jsem viděla 2 videa o porodu - jedno dříve a druhé teď a děkuji nemám zájem je vidět znovu. Já tam budu určo chodit až od ledna.
Už víš, jestli to bude holčička nebo chlapeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
8.11.10 21:21

Hehe, tak budeme chodit spolu na kafepauzu :mrgreen: no ještě newim, ve středu jdeme na velkej utz, tak snad už se ukáže. Já bych si moc přála holčičkuuuu. A vy čekáte co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
8.11.10 21:41

:mavam: na nákupy chodím většinou do Máji a nebo potom do krámku, co je kousek od Jehovistů.
Co se týká těch těhukurzů. Jako, dozvíte se tam plno věcí. Většinou je to i s přednáškou o různých výrobcích, co hrozně nutně potřebujete a pak doma zjistíte, že se bez nich obejdete :wink: Ale jako prvotěhule bych asi šla. Už jen z toho důvodu, že se seznámím s dalšíma těhulema. Měli jsme fajn PA, probíralo se dýchání, ulevovací polohy. Hodně věcí jsem z toho užila pak doma, než jsem odjela do porodnice. Videa o porodu nám taky pouštěli, spíš mně to víc děsilo, než abych z toho měla nějaký přínos.
Já teď nikam nechodila, s naší malou už to moc nejde, navíc toho hlídání nemám tolik, abych ještě někam docházela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
9.11.10 08:19
Koty píše:
Hehe, tak budeme chodit spolu na kafepauzu :mrgreen: no ještě newim, ve středu jdeme na velkej utz, tak snad už se ukáže. Já bych si moc přála holčičkuuuu. A vy čekáte co?

Po UTZ v Olomouci holčičku. :-) Akorát mi 14 dní předtím můj doktor řekl chlapečka, tak jsem si na to zvykla…a ejhle, vyklubala se z toho holčička. Od té doby jsem ji neviděla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
9.11.10 08:22

Consi: a nezdá se ti to v té Máji drahé? Vedle těch Jehovistů jsem ještě nebyla, pořád se tam chystám, ale ještě jsem si nevzpomněla se tam stavit :oops: To je jasný…jak máš už malou doma, tak si nemůžeš jen tak sama někde trajdat, ale mají krásná jména - Terezka a Anička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová