Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo ja chci urcite mrknout na porodni saly, na netu je myslim kazde pondeli a patek od 13 hod ..
Ja jsem si vybrala predporodni kurz jednorazovy, porada ho Eva Jaremejkova U Becvy 2 za 300,– plus 200,– partner ..
http://www.jaremejkova.cz/
A do té porodky se musím nějak předem ohlásit, že to tam chci skouknout? Nebo prostě příjdu a mrknu
Jinak na Jaremejkovou jsem taky dostala kontakt, ale nakonec jsem se k ní rozhodla nejít. Ona totiž nemá vlastní děti a naučit se teorii můžu na internetu sama. Mně právě přijde divný, aby mi přdnášela paní, která o tom v reálu nemá ponětí, co to obnáší ![]()
Tak mrkám do toho infopapíru. Na sály se můžete jít podívat každé pondělí a pátek od 12:00.
K Jaramejkové jsem nechodila. První těhotenství jsem bydlela v Olomouci a tak jsem do těhu kurzu chodila tam (POMAD). Kurz trval několik týdnů a byla jsem max. spokojená.
Koty - tak tenhle názor jsem už taky několikrát slyšela a asi na tom něco bude. Teorie a praxe je 100 a 1.
Jeej tak to jsem o ni teda vubec nevedela .. me slo spis o to ze dela jednorazovy kurz .. ![]()
Já jsem chtěla chodit k Michlové. Ale až od ledna. To už budu na mateřské.
Mohli bychom chodit ve dvou
![]()
Sály jsem neviděla - jen pokoje, když jsem tam byla za kamarádkou. Ale nevím jestli se nějak dopředu zbytečně nervovat. ![]()
Jinak jsem dneska byla na cukrovce. No, zas tak hrozný to nebylo a vypít najednou se to dalo
horší bylo to čekání, když venku prší a prší. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne.
Holky, nevíte, kde tady v Přerově seženu látkové pleny? Napadá mě textil v Přerovance, pak vedle Suma…chci jich jen 5 ale kvalitní aby mi dlouho vydržely.
Foxi, tak pokud se rozhodnu chodit do kurzu až od ledna, což je pravděpodobné, tak se mnou počítej ![]()
Plíny by ještě mohli mít v Máje na nám. přer. povst., naproti Prioru a asi i v Prioru..
Plinky maji jeste v kostelni, je tam detsky obchod a pak v aji vedle autoskoly kratochvilova ..
V Kostelní, tam jsem zapomněla. Tam se stavím. Do áji chodím často, ale nenapadlo mě, že je tam mají taky ![]()
Holky, díky ![]()
Jj, Koty záleží na tobě ![]()
Myslíte, že ty kursy předporodní přípravy stojí za to nebo že se to dá zvládnout i bez nich?
No určitě se to bez nich dá zvládnout, já tam jdu spíš ze zvědavosti a pro nové informace. Videa o porodu stejně vidět nechci. Viděla jsem to jednou na střední a tenkrát jsem se zařekla, že děti nikdy v životě
taky si říkám, že u porodu budu jaksi na druhé straně, tak nemusím znovu vidět, jak to vypadá z dola
no to se s tou paní ještě budu muset nějak domluvit. Kdyžtak budu jak exot vždycky na chvíli odcházet ![]()
No, já jsem viděla 2 videa o porodu - jedno dříve a druhé teď a děkuji nemám zájem je vidět znovu. Já tam budu určo chodit až od ledna.
Už víš, jestli to bude holčička nebo chlapeček?
Hehe, tak budeme chodit spolu na kafepauzu
no ještě newim, ve středu jdeme na velkej utz, tak snad už se ukáže. Já bych si moc přála holčičkuuuu. A vy čekáte co?
na nákupy chodím většinou do Máji a nebo potom do krámku, co je kousek od Jehovistů.
Co se týká těch těhukurzů. Jako, dozvíte se tam plno věcí. Většinou je to i s přednáškou o různých výrobcích, co hrozně nutně potřebujete a pak doma zjistíte, že se bez nich obejdete
Ale jako prvotěhule bych asi šla. Už jen z toho důvodu, že se seznámím s dalšíma těhulema. Měli jsme fajn PA, probíralo se dýchání, ulevovací polohy. Hodně věcí jsem z toho užila pak doma, než jsem odjela do porodnice. Videa o porodu nám taky pouštěli, spíš mně to víc děsilo, než abych z toho měla nějaký přínos.
Já teď nikam nechodila, s naší malou už to moc nejde, navíc toho hlídání nemám tolik, abych ještě někam docházela.
Koty píše:
Hehe, tak budeme chodit spolu na kafepauzuno ještě newim, ve středu jdeme na velkej utz, tak snad už se ukáže. Já bych si moc přála holčičkuuuu. A vy čekáte co?
Po UTZ v Olomouci holčičku.
Akorát mi 14 dní předtím můj doktor řekl chlapečka, tak jsem si na to zvykla…a ejhle, vyklubala se z toho holčička. Od té doby jsem ji neviděla ![]()
Consi: a nezdá se ti to v té Máji drahé? Vedle těch Jehovistů jsem ještě nebyla, pořád se tam chystám, ale ještě jsem si nevzpomněla se tam stavit
To je jasný…jak máš už malou doma, tak si nemůžeš jen tak sama někde trajdat, ale mají krásná jména - Terezka a Anička ![]()