Přerov prvotěhulky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3138
5.11.10 15:45

jen se mi to leskne ,jak jsem to fotila ..to je muj kubicek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
5.11.10 17:52

fotka z fn

ta je fakt nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
5.11.10 19:45
konvalinka13 píše:
Ahoj Foxi, teď to bude chlapeček! A ty už víš?

Holčička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
5.11.10 21:34

Katy, moc děkuju za info, hned v pondělí si k němu brnknu a zkusím se protlačit :wink: a v kolikátým týdnu jsi u něj byla? A jak dlouho jsi na ten 3d musela čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
6.11.10 07:34
Koty píše:
Katy, moc děkuju za info, hned v pondělí si k němu brnknu a zkusím se protlačit :wink: a v kolikátým týdnu jsi u něj byla? A jak dlouho jsi na ten 3d musela čekat?

no zavolej co nejdrive nejlepsi je toasui kolem 24tt ja jse u neho byla ted ale ja jsem hlavne chtla ta mi udela geneticky ultrazvuk to 3d byla jen na okraj ale objednana jsem byla na 3D a uz k nemuz jdu zase na kontrolu.bdes nadsena je fakt suoper :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
7.11.10 19:12

Ahoj holky, kdy jdete nebo už jste byli na cukrovce? Jaké to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
7.11.10 19:15
Foxinka píše:
Ahoj holky, kdy jdete nebo už jste byli na cukrovce? Jaké to je?
:mavam: já teda nejsem prvotěhule a za pár dnů už nebudu těhule vůbec :-D Ale jsem Přerovačka, co se odsstěhovala kousek od Přerova.
Na cukrovce jsem byla někdy kolem 25-26tt - u Prioru. Měla jsem z toho hrůzu. Ale dá se to vypít, můžeš si dát citron, mně teda klesl až na dno, takže jsem spíš pila jen ten sladký roztok. Radím, vypít ho naráz. Když ho budeš pít po doušcích, tak je ti z toho blbě. Nicmémě, cukrovku mám (naštěstí v té nízké hranici, takže se to dá zvládnout v pohodě). Chodím k dr. Bílské, tu mi přímo doporučil dr. Tempír.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
7.11.10 19:22

Consi: ty už to máš za pár :wink: co čekáte? Já jdu na cukrovku zítra, tak uvidím, jak to dopadne. Ale děkuji za rady. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
7.11.10 19:26
Foxinka píše:
Consi: ty už to máš za pár :wink: co čekáte? Já jdu na cukrovku zítra, tak uvidím, jak to dopadne. Ale děkuji za rady. :palec:

Oni Ti dovolí, že se můžeš jít projít, ale já bych teď už za sebe asi spíš seděla v čekárně. Někdy jsou ty výsledky díky pohybu zkreslené. Já na testu měla 8,9 a při měření z krve na diabetologii jsem nešla nad hodnotu 6. Každopádně Ti držím palečky, ať to v pohodě zvládneš.
jj..máme to za pár. Ve středu jdu do porodnice ohledně plánování porodu a tašku si mám vzít už pro jistotu do auta. V úterý mi dr. říkala, že přenášet každopádně nebudu a vlastně ani nesmím. U cukrovky hrozí špatné vyživování placenty, proto bych měla porodit co nejdříve. čekáme holčičku, jednu už doma mám - té budou v lednu čtyři roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
7.11.10 19:57

K holčičkám oboum gratuluji a přeji ti, abyste to obě ve zdraví zvládli a měla ten porod, co nejdříve za sebou. Consi, musí se nějak registrovat v porodnici, že tam chceš rodit? Nebo se tam chodí od určitého týdne na kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
7.11.10 22:17

V Přerově se registrovat nemusíš, je to spíše ve větších městech a hlavně v Praze. Do porodnice jdeš měsíc před TP na sepsání porodopisu. Pak tam docházíš na kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
8.11.10 07:58

Dobre ranko holky :kytka:

Consi - tak tobe se to uz blizi, to budete mit krasne, miminko bude s vami uz na Vanoce .. to ja rict nemuzu, termin mam 1.1. tak jsem zvedava :)
Dneska me ceka posledni velky ultrazvuk ..
Ktery den probihaji kontroly v prerovske porodnici? Treba Valmez to ma urcity den co me rikal pritel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
8.11.10 11:34

Peetul - porodopisy se myslím sepisují jen v úterý a v pátek od 13:00. S tím pátkem jsem si jistá na to úterý bych se musela kouknout. Jinak ve středu je riziková poradna, tam teď jdu já. Jinak kontroly jsou myslím každý den.
No jo, na Vánoce už nás bude víc. A bude to asi pěkný šrumec. Terezka je lednová (15/1 2007) Termín jsem měla 21/1. Ty si na sále ještě bouchneš šampáňo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
8.11.10 11:41

Dekuju, patek vyhovuje a to byva i prohlidka porodniho salu co jsem videla na netu :)
Joo tak to jsem zvedava kdy to bude, jen vim ze to pro me budou nervni Vanoce :think:
Ty uz to mas teda za par :palec:
Byla si spokojena s porodnici v Prerove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
8.11.10 11:42

Ahojte, holky půjdete někdo kouknout na porodní sály? Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, kdy se budete hlásit do nějakýho předporodního kurzu a ke komu? Já zvažuji Michlovou a newim, jestli to nemám nechat až po vánocích :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová