Přerov prvotěhulky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
397
4.11.10 10:14

Ahoj holky, můžu se přidat? Bydlím od Přerova ca.15km, ale prvorodička nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
4.11.10 10:29

Ahoj :mavam:

aspoň nám můžeš poskytnout cenné těhotenské a mateřské rady :wink: Čekáš druhé miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.11.10 10:31

Foxinko, už třetí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
4.11.10 11:42

Tak to je krásné. A jak jsou staří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.11.10 12:00
Foxinka píše:

Dcerce je 11, synovi 5. A ty jsi přímo z Přerova? A jak se cítíš, měla jsi nějaké nevolnosti? Já s nimi bojuji pořád i když je to mnohem lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.11.10 15:23

Až půjdu na ko, tak se Tempíra zeptám, jestli chodí i rodit..pak dám vědět. Teda pokud to nezazdím. Jsem totiž děsná skleróza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.11.10 16:46

kam jdes na velky ultrazvuk!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.11.10 19:15

do olmika do fakultky. byla jsem tam i na prvním screeningu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.11.10 19:19

no ja jsem tam byla taky ale urcite pokud by jsi chtela na 3D tak tam nechod hrozny fotky jeste ze jsem ji mela zadarmo lepsi je to u polaka ,ja uz chodim k nemu mela jsem nejake problemy s mozkovyma komurkama a on je zlaty

http://www.petr-polak.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
5.11.10 12:39
konvalinka13 píše:
Foxinka píše:
Dcerce je 11, synovi 5. A ty jsi přímo z Přerova? A jak se cítíš, měla jsi nějaké nevolnosti? Já s nimi bojuji pořád i když je to mnohem lepší

jj měla jsem nevolnosti, tak do toho 12.tt…ráno i večer jsme objímala mísu. Teď už je to lepší, i když občas je mi zle i teď. Naštěstí bez :poblion:
A co to bude do třetice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
5.11.10 12:40

Koty, já jsem tam byla taky, i na velké UTZ. A byla jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
5.11.10 12:47

Jsem skoro Přerov a budeme mít mimi č.2,tak kdyby něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
5.11.10 14:31

Ahoj Foxi, teď to bude chlapeček! A ty už víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
5.11.10 14:53

Katy, na mudr. poláka jsem dostala kontakt od svého gyndaře, když jsem se na 3d ptala. Rozmýšlela jsem, že to fšecko sfouknu ve fakultce, ale asi dám na tvé doporučení. Jak moc dopředu je se třeba objednat? A v kolikátým týdnu jsi na 3d byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
5.11.10 15:44
Koty píše:
Katy, na mudr. poláka jsem dostala kontakt od svého gyndaře, když jsem se na 3d ptala. Rozmýšlela jsem, že to fšecko sfouknu ve fakultce, ale asi dám na tvé doporučení. Jak moc dopředu je se třeba objednat? A v kolikátým týdnu jsi na 3d byla?

koty posilam tady 3D fotku od polaka a pak nafotim z fakultky,ani si to tam nenechavej delat ja ji dostala pri velkem ultrazvuku zadarmo ze jsem zdravotni sestra a ve fakultce delam ale ne teda na genetice a muzu ti rici ze kdybych za to vyhodila 150kc tak bych byla tak nastvana,u polaka dostanes fotku na fotopapire za 200 ale p
aradni ja jsem dotala za 400 3 ,jedna byla jako darek,chtela jsem i video ale na rvinu mi rekl ze mimico je jiz velke ze by to nebylo ono,jinak za 3D u neho 1000kc za dvd zaznam a 3 fotky ve fn 650 za zaznam a kazda fotka 100-150kc ale katastrofa je to na tom normalnim ultrazvukovy papiru ,fakt kamosla dala 400 za 4 obrazky a byla nastvana ,ani to tam nemaji barevne ale cernobile,jinak ja jsem byla u polaka na opetovnem genetickem vysetreni protoze jsem chtla jeho konzultaci,muzu rici ze priste az budu cekat druhe mimi uz nevaham,neni v olomouci vyhlaseny jen tak pro srandu,pristup paradni ,vybaveni na nejvyssi zrovni ja jsem moc spokojena,jen kdyz tam budes volat tak me sestricka moc nechtela vzit ze jsem u neho nebyla na genetice,asi toho ma moc ale pak jsme se nejak domluvily a dobry,rekni ze nejsi z olmika a ze jsi slysela ze je nejlepsi..atd a na doporuceni..atd ,on sam je uzasnej clovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová