Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zajimalo by mne, jestli se da projet s 2letym ditetem a na jak dlouho to cca bude
dekuji moc.
@katuska1984 píše:
Zajimalo by mne, jestli se da projet s 2letym ditetem a na jak dlouho to cca bude
dekuji moc.
Určitě to jde. Byli jsme s mladším. A časově to záleží jak moc s budete zastavovat. My byli něco kolem hodiny. Ale je to různé, někdo se zastavuje u každého úkoly a povídání a někdo jde rovnou nahoru.
@roba18 aha.nevedela jsem, ze jsou tam nejake ukoly.
tak snad to zmakne, mame krosnu, kdyby neco..
Neco kolem hodiny myslis cestu nahoru nebo i dolu(celkem)?Dekuji.
@katuska1984 píše:
@roba18 aha.nevedela jsem, ze jsou tam nejake ukoly.
tak snad to zmakne, mame krosnu, kdyby neco..
Neco kolem hodiny myslis cestu nahoru nebo i dolu(celkem)?Dekuji.
a na kterou chcete jít? My byli v Jánských lázních. Jsou tam malá zastavení, kde je buď nějaké povídání nebo nějaká hádanka a pak něco jako tajuplná zákoutí, kde si můžete projit po „laně“ nad jakoby otevřenou plošinou nebo jak to popsat. Měli jsme to něco přes hodinu nahoru i dolu. Ale dolu jsme to vzali šupem - dítě dolů běželo, manžel to vzal po skluzavce.
Stezka v oblacích je na Dolní Moravě v Jeseníkách, přímo takhle se jmenuje. Výlet nahoru lanovkou a proběhnutí stezky tak na hodinu a půl. Ale v pohodě se tam dá strávit půlden, když je pěkné počasí. Projít se po hřebeni, je tam celkem pěkná restaurace v Chatě Slaměnka nebo si dát kávičku v panoramatické Skalce. Doporučuju s sebou vzít teplé oblečení, protože bývá dost často rozdíl mezi teplotou dole u lanovky a nahoře na stezce. Dole může být teplo a nahoře nepříjemně větrno. Dolů se dá jet zase lanovkou nebo bobovou dráhou ![]()