Stimulace - neschopenka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
2.2.07 08:33

Stimulace - neschopenka

Ahoj holky. Poraďte prosím, jestli si mám vzít neschopenku na stimulaci. Za 14 dní jdeme do CAR (Gennet), aby jsme se domluvili jaká metoda bude pro nás nejlepší atd… a nevím, jestli si mám říct o nechopenku na stimulaci. Ani nevím, jestli budou ochotni mi ji vystavit. Mám celkem stresující zaměstnání. Není dne, kdy bych se v práci neruzrušila a nerozčílila. Moc děkuji za rady. A všem držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24
2.2.07 13:01

Ahoj! Pokud pujdeš na IUI (inseminace) tak neschopenku nedostaneš, je to jako plánovaná soulož. A jestli budete mít IVF tak to asi záleží na stimulaci a taky na CARU jestli ti jí vystaví, ale je to jenom můj názor tak nevím. Hodně štěstí a at se brzo zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.2.07 15:11

Pokud pujdes na IVF, tak myslim pujde neschopenku domluvit od zacatku stimulace, vetsinou ji davaji standardne az 2.kontrolu pri stimulaci cca 7-8.den cyklu, ale samozrejme pokud neni problem, tak si ji clovek muze vzit az v den odberu a pokracovat s ni do tehotenskeho testu. Urcite zalezi na konkretnim CARu, ale myslim, ze z toho nedelaji az tak velkou vedu. Vetsinou nejake projevy stimulace (zalezi samozrejme na davkach, zda nemas PCO) se projevi az kolem toho 7-8.dne cyklu - trochu pobolivani v podbrisku, pocit nafouklosti..ale je to individualni. Pokud se hodne zvetsi vajecniky, tak si neschopenku clovek vzit musi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí