Stimulace před IVF a špinění (krvácení)

117
18.2.14 11:00

Stimulace před IVF a špinění ( krvácení)

Mám dotaz, zda někdo při stimulaci hormonů začal špinit, trošku krvácet? A jestli i tak pokračovaly ve stimulaci? Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
544
18.2.14 11:02

@lenka 1717 zavolej si do tvého CARu, tam ti určitě poradí co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
18.2.14 11:05

Děkuji, ale já už tam volala, ale chtěla jsem vědět zda se tady s tím taky někdo setkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.14 11:20

@lenka 1717 Já jsem přímo nezačala špinit během stimulace, ale měla jsem ten cyklus hrozně dlouhé špinění po menstruaci, vůbec to nechtělo přestat. Stimulovala jsem od 2dc a ještě kolem 12dc jsem pořád špinila. Sliznice ale rostla v pohodě, dr. říkala, že se to může stát a pokud to neodchází sliznice, tak to nevadí. Mimochodem - ten pokus nám konečně klapnul :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
117
18.2.14 11:25

Děkuji za odpověď já právě před IVF byla na odsátí cysty, aby nevadila při stimulaci, v neděli skončila MS a včera jsem trošku víc zašpinila a dneska špiním, ale méně :nevim: nevím jestli by cysta mohla tak rychle zase narůst, jdu na kontrolu ve čtvrtek, chtěla jsem vědět, jestli právě někomu to dopadlo dobře i takto a jestli měl folikuly ;) a Vám gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.14 11:31

@lenka 1717 A jak dlouho trvala ms? Je možné, že to ještě patří k ní. Den si dala pauzu, ale ještě ses potřebovala dočistit. Ono je možné, že to ty hormony všechno prodlouží. A jak jsem psala, u mě to právě tento pokus dopadlo, byl to vlastně nejlepší pokus. Sliznice mi nakonec narostla na nějakých 15mm (2 dny před OPU) a folikulů bylo 14, takže všechno parádní. Držím pěsti, taky jsem kvůli tomu špinění vyšilovala a pomalu ztrácela naději, ale pokud neodchází sliznice, tak je to fakt v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
117
18.2.14 11:38

Celkem asi 5 dní, s tím že v sobotu jen malé špinění a v neděli už skoro nic a včera jsem delší dobu chodila a najednou víc jsem zašpinila :think: no a dneska spíše takové hlenovité špinění :nevim: se omlouvám, za ten popis. A já právě nevím jak poznat, jestli odchází sliznice, jinak v centru mi řekli pokud nekrvácím jako při ms, tak přijít na kontrolu, až ten čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.14 11:58

@lenka 1717 To by neměla být sliznice, to se už jen dočišťuješ. Je to krátká doba, tak to je v pohodě. Sliznice by odcházela při opravdovém krvácení, když jsou i jakoby kousky té sliznice. Buď v klidu, tohle vadit nebude. :palec:

• Citovat
  • Upravit
117
18.2.14 12:00

Moc děkuji za podporu, člověk to chce už někdy vzdát, je to moje druhé IVF, to první se hned povedlo, ale nedopadlo dobře. Ještě jednou díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.14 12:03

@lenka 1717 Držím palečky, ať to už klapne. Nám taky vyšlo to druhé, celkem třetí transfer. :palec:

• Citovat
  • Upravit
6770
27.3.15 19:46

@lenka 1717 Ahoj, můžu se zeptat, víš, čím to bylo? Mám stejný problém, tak nevím, co dělat a zdrovna v pátek večer, před víkendem:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.3.24 22:43

Špinění

Dobrý den, špinila některá z vás pár dní před ket? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.4.25 04:30

Špinění před ivf

Ahojky, mám 16 den cyklu a zahájili jsem stimulaci 19.4. jdem na vložení… Chtěla jsem se zeptat už 3 den mám takové tlaky v podbřišku taková tupá bolest trošku jak Při MS když jdu čůrat tak je toaletní papír naruzoveli. Na klinice mi řekl že se to může stát ale mám obavu že když už to je tak jak to je že se mi ebrijko ani neuhnízdí ulibtomu jako že špinění… :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí