Neprůhledná stínítka do auta

16
19.7.18 20:01

Stínítka do auta neprůhledné

Ahoj, chci koupit stínítka do auta (něco jako na fotce), potřebuju, ať jsou neprůhledné, ať nikdo nevidí do auta :) máte s nějakými zkušenosti? Nejlépe aby se dalo sehnat i na velké přední a zadní sklo ale hlavně na boční :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12834
19.7.18 20:43
@Anonymek20 píše:
Ahoj, chci koupit stínítka do auta (něco jako na fotce), potřebuju, ať jsou neprůhledné, ať nikdo nevidí do auta :) máte s nějakými zkušenosti? Nejlépe aby se dalo sehnat i na velké přední a zadní sklo ale hlavně na boční :) děkuji

Tam hodlas pasovat utecence? Stejne te na hranicich zkontrolujou :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
19.7.18 20:54

@Anonymek20 mame primo z tovarny zabudovane ve dverich auta vytahovaci roletky a k tomu tmava skla.
Tonovana skla jdou dodelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.7.18 21:00
@Anonymek20 píše:
Ahoj, chci koupit stínítka do auta (něco jako na fotce), potřebuju, ať jsou neprůhledné, ať nikdo nevidí do auta :) máte s nějakými zkušenosti? Nejlépe aby se dalo sehnat i na velké přední a zadní sklo ale hlavně na boční :) děkuji
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
19.7.18 21:05

Plínku zavřít okynkem a je to :lol: :lol: :lol: Já to viděla u sousedů, jakoby černý roletky, jak je potkám, zeptám se, pokud by tu ještě nebyla odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
19.7.18 21:08

A proč si neobjednáš přímo to, které uvádíš jako ilustrační obrázek? Goodystore . cz

Mají je skladem.

• Citovat
  • Upravit
28075
19.7.18 21:09
@Lucie Pytlik píše:
Plínku zavřít okynkem a je to :lol: :lol: :lol: Já to viděla u sousedů, jakoby černý roletky, jak je potkám, zeptám se, pokud by tu ještě nebyla odpoved

Plíny ještě existují? :mrgreen: To musí být bomba je mít na oknech. Pokud si koupíte pořádný auto a ne nějakou starou vojetinu, kam jen strkáte lovce, tak zadní sklo, včetně zadních bočních skel jsou tak tmavá, že dovnitř není vidět. No a přední boční jsou také zatmavena, sice jen 25% od výrobce, ale jsou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.7.18 21:24

Budu mít starší auto takže to tmavá okna mít nebude :) ty plinky jsou dobrý nápad jen nechci vypadat s prominutím jak u cikánů.. :D chci, ať to nějak vypadá tak mě napadly ty záclonky ale zároveň na to nemám zas až tolik peněz, to, co je jako ilustrační obrázek stojí 350 jen na jedno okno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.7.18 21:28
@Anonymek20 píše:
Budu mít starší auto takže to tmavá okna mít nebude :) ty plinky jsou dobrý nápad jen nechci vypadat s prominutím jak u cikánů.. :D chci, ať to nějak vypadá tak mě napadly ty záclonky ale zároveň na to nemám zas až tolik peněz, to, co je jako ilustrační obrázek stojí 350 jen na jedno okno.

v tomto ti neporadím, takové zkušenosti nemám, doby, kdy platilo, udělej/urob si sám už jsou nenávratně pryč. :mrgreen: Neber to na sebe, ale každej si chce koupit nějakej vrak a zjistí potom, že na provoz nemá peníze. Jak se říká, laciný, dvakrát placený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.7.18 22:32

Nemáte některá tyto z autokelly? Jde přes ně z venku vidět? Děkuji https://www.autokelly.cz/…076;40109493

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
20.7.18 08:12

@opozice existují, my je máme, ale ne na autě, myslela jsem to jako vtip, ale je pravda, že na nějaké Felicii jsem to snad i viděla. My máme normální stínítka a jsme spokojený, nepotřebujeme úplně tmava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí