Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chci koupit stínítka do auta (něco jako na fotce), potřebuju, ať jsou neprůhledné, ať nikdo nevidí do auta
máte s nějakými zkušenosti? Nejlépe aby se dalo sehnat i na velké přední a zadní sklo ale hlavně na boční
děkuji
@Anonymek20 píše:
Ahoj, chci koupit stínítka do auta (něco jako na fotce), potřebuju, ať jsou neprůhledné, ať nikdo nevidí do autamáte s nějakými zkušenosti? Nejlépe aby se dalo sehnat i na velké přední a zadní sklo ale hlavně na boční
děkuji
Tam hodlas pasovat utecence? Stejne te na hranicich zkontrolujou
![]()
@Anonymek20 mame primo z tovarny zabudovane ve dverich auta vytahovaci roletky a k tomu tmava skla.
Tonovana skla jdou dodelat.
@Anonymek20 píše:
Ahoj, chci koupit stínítka do auta (něco jako na fotce), potřebuju, ať jsou neprůhledné, ať nikdo nevidí do autamáte s nějakými zkušenosti? Nejlépe aby se dalo sehnat i na velké přední a zadní sklo ale hlavně na boční
děkuji
Plínku zavřít okynkem a je to
Já to viděla u sousedů, jakoby černý roletky, jak je potkám, zeptám se, pokud by tu ještě nebyla odpoved
A proč si neobjednáš přímo to, které uvádíš jako ilustrační obrázek? Goodystore . cz
Mají je skladem.
@Lucie Pytlik píše:
Plínku zavřít okynkem a je to![]()
![]()
Já to viděla u sousedů, jakoby černý roletky, jak je potkám, zeptám se, pokud by tu ještě nebyla odpoved
Plíny ještě existují?
To musí být bomba je mít na oknech. Pokud si koupíte pořádný auto a ne nějakou starou vojetinu, kam jen strkáte lovce, tak zadní sklo, včetně zadních bočních skel jsou tak tmavá, že dovnitř není vidět. No a přední boční jsou také zatmavena, sice jen 25% od výrobce, ale jsou. ![]()
Budu mít starší auto takže to tmavá okna mít nebude
ty plinky jsou dobrý nápad jen nechci vypadat s prominutím jak u cikánů..
chci, ať to nějak vypadá tak mě napadly ty záclonky ale zároveň na to nemám zas až tolik peněz, to, co je jako ilustrační obrázek stojí 350 jen na jedno okno.
@Anonymek20 píše:
Budu mít starší auto takže to tmavá okna mít nebudety plinky jsou dobrý nápad jen nechci vypadat s prominutím jak u cikánů..
chci, ať to nějak vypadá tak mě napadly ty záclonky ale zároveň na to nemám zas až tolik peněz, to, co je jako ilustrační obrázek stojí 350 jen na jedno okno.
v tomto ti neporadím, takové zkušenosti nemám, doby, kdy platilo, udělej/urob si sám už jsou nenávratně pryč.
Neber to na sebe, ale každej si chce koupit nějakej vrak a zjistí potom, že na provoz nemá peníze. Jak se říká, laciný, dvakrát placený.
Nemáte některá tyto z autokelly? Jde přes ně z venku vidět? Děkuji https://www.autokelly.cz/…076;40109493
@opozice existují, my je máme, ale ne na autě, myslela jsem to jako vtip, ale je pravda, že na nějaké Felicii jsem to snad i viděla. My máme normální stínítka a jsme spokojený, nepotřebujeme úplně tmava