Poradíte bezpečnou a na dlouhé cesty pohodlnou sedačku?

Nina1778
12.7.18 14:12

Poradite bezpecnou a na dlouhe cesty pohodlnou sedacku

Prosim mate nekdo tip na pohidlnou a bezpecnou sedacku od 9 kg? Jsem z toho uz na nervy. Tezko take uplne verit testum. Vajicko jsem kupovala podle d testu Cybex nejlepsi na trhu a dceru v ni od zacatku strasne boli zada a misto do 13 kg je spise do 9 kg

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
660
12.7.18 14:21

Ja mam treba britax romer - first class (0-18kg) a jsem spokojena. Jen me zajima, jak jste prisli na to, ze dcerku boli zada z autosedacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
12.7.18 14:23
@Nina1778 píše:
Prosim mate nekdo tip na pohidlnou a bezpecnou sedacku od 9 kg? Jsem z toho uz na nervy. Tezko take uplne verit testum. Vajicko jsem kupovala podle d testu Cybex nejlepsi na trhu a dceru v ni od zacatku strasne boli zada a misto do 13 kg je spise do 9 kg

Taky se chci zeptat, jak ti pulrocni, rocni batole reklo, ze ho boli zada? :lol: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
12.7.18 14:27
@Nina1778 píše:

My vajíčko Cybex meli a byli jsme s ní spokojení. Menili jsme ji kdyz byl synovi rok,z toho duvodu,ze byl velký a zacala mu lést ze sedačky hlavička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.18 14:56

Též prosím o informaci, jak zjistit, ze dítko bolela záda. Já těžko vypacim z dvouletaka kde ho co bolí. Jinak mám maxi cosi priori 9-18 jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí