Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
potrebovala bych poradit, ktera vajicka jsou co mozna nejvetsi. Mam doma vajicko od Jane, ale je male a syn mi z neho vyrostl. Poradite mi prosim nekdo, ktere vajicko je nejvetsi? Je jedno jak stare, budu ho shanet na bazarku. Potrebuji pouze vajicko, ne autosedacku. Dekuji za vase rady ![]()
@Alena5555 píše:
Ahoj,
potrebovala bych poradit, ktera vajicka jsou co mozna nejvetsi. Mam doma vajicko od Jane, ale je male a syn mi z neho vyrostl. Poradite mi prosim nekdo, ktere vajicko je nejvetsi? Je jedno jak stare, budu ho shanet na bazarku. Potrebuji pouze vajicko, ne autosedacku. Dekuji za vase rady
@Alena5555 peg perego primo viaggio malymu jsou dva a kus a furt se tam vejde jen uz prekrocil vahu 13 kg tak jsem ji schovala ![]()
Máme Romer a je dobré (nepřecuhuje hlava) téměř dvouletakovi, ktery do něj leze novorozenci.
@Cuddy píše:
Máme Romer a je dobré (nepřecuhuje hlava) téměř dvouletakovi, ktery do něj leze novorozenci.
A ktery typ mate?
@Azeretereza píše:
A ja uz chtela delat chytrou, ze pstrosi, tak nic
takymě to napadlo jako první ![]()
Taky se poohlizim po necem vetsim. muj 4 mesicni zacina vyrustat z naseho vejce-mame cybex aton a maly ma 8,5 kg a 68 cm