Autosedačka s isofixem pásat i pásem?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
245
30.6.18 22:19

Autosedacka s isofixem pasat i pasem ?

Ahojka. Máme römer safefix, když je nacvakly isofix je nutno pasat i pasem? Nebo stačí vždy jedno? Buď iso nebo jen pas? Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21509
30.6.18 22:23

isofix drzi sedacku, pas drzi dite. takze samozrejme, ze pasat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
30.6.18 22:25

@nozu ale jasný ze dite je připoutany :D ptam se ohledně pasu co drží sedacku, máme totiž tu která ma možnost iso i pasu, tak nevím jestli autosedacku připevnit obojím :nevim: jedna o autosedacku pro roční dite..na dite je 5 bodový pas uvnitř sedačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
30.6.18 22:30

Preferuje se vždy Isofix, pokud je možné obojí, tak obojí. Některé sedačky s isofixem ale nemají vodítka pro připoutání pásem. My máme zatím vajíčko s isofixem a poutáme navíc i pásem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
30.6.18 22:32

@Darvulia no já prave vůbec nevím, počkám ještě jak někdo napise a jinak v pondělí se půjdu zeptat do prodejny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
30.6.18 22:36
@Kokoska17 píše:
@Darvulia no já prave vůbec nevím, počkám ještě jak někdo napise a jinak v pondělí se půjdu zeptat do prodejny :think:

V návodu to není? Nebo co nevíš? Snad je logické, že čím víc ochranných systémů použiješ, tím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
30.6.18 22:38

Mela jsem pro nase dite stejnou autosedacku. Upevnila jsem isofixem a jeste pas provlikla hackem,co tam byl. Ten pas i lip sedel dceri kolem ramen.

• Citovat
  • Upravit
245
30.6.18 22:41

@Darvulia protože v prodejně (jiné než kam mám v plánu zajít) mi řekli, ze se to vzájemně vylučuje , ze vzd ma byt jen ten jeden, v návodu je tak vždy napsána verze buď iso, nebo jen pas , nic o vzájemný tam není. Ale zase si taky říkám, ze bych radši ještě pojistila pasem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
30.6.18 22:41

@Lenka76 a to bylo u sedačky 9-15 kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
30.6.18 22:43

bez pásů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
30.6.18 23:00
@Kokoska17 píše:
@Darvulia protože v prodejně (jiné než kam mám v plánu zajít) mi řekli, ze se to vzájemně vylučuje , ze vzd ma byt jen ten jeden, v návodu je tak vždy napsána verze buď iso, nebo jen pas , nic o vzájemný tam není. Ale zase si taky říkám, ze bych radši ještě pojistila pasem..

Aha. Tak to jsem jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
30.6.18 23:41

@Kokoska17 My jí měli a když byl isofix, tak jsme pásem už nepásali, ale jde použít obojí zároveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.6.18 23:56

A myslíš, že když to připoutáš i pásem, že něco zkazíš? Že pak isofix bude fungovat hůř? Koukni na youtube, máš tam několik videonávodů.

• Citovat
  • Upravit
30919
1.7.18 02:25

@Kokoska17 to je ta s opěrnou nohou? Pokud ano, tak již pás nepotřebuje. Ale Romer pak má sedačky v té druhé váhové kategorii i bez opěrné nohy a ty potřebují pás speciální na oko umístěné na zadní straně sedadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
1.7.18 07:36

Máme taky tuto sedačku a používáme obojí, nijak se to nevylučuje. Když jezdíme po dálnici, chci toho jištění samozřejmě co nejvíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí