Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mame taky zacvakly pas. Jinak ten pas nepotrebujes tak proc ho nepricvaknout?!? Lepsi dvakrat jistit.
Ano, je to auta sedačka s opěrnou nohou. Koukala jsem na YT video přímo od Romer a pan jen nacvaknul na iso…zitra zavolám přímo do Romer , na nějaký prodejny kaslu ![]()
@Kokoska17 nechápu, proč jsi založila tuto diskusi, když ty rady, které tady dostaneš, vůbec nebereš v úvahu. Tak ale v Romeru je určitě pobavíš, tak volej ![]()
@Hanka Adamov co prosím?
pokud jsi četla poradně někdo tu píše ano a někdo ne …takže co asi zbývá …zavolat odborníkům a nechápu co by je na to mělo pobavit a pokud ano, tak není důvod, já odborník přes autosedačky nejsem . A rypalky jako jsi ty mám svůj názor …lol ![]()
@Kokoska17 já to nemyslím nějak zle, pokud budeš mít z toho lepší pocit, určitě volej. Akorát mi to přijde jako dotaz typu - jedu s dítětem na lanovce. Mám ho zároveň trochu hlídat nebo stačí, že je připoutané? Nevím, založím diskusi a pak zavolám ještě odborníkům. Tím chci říct, že prostě budeš mít dvojí jištění nebo jen jedno. ![]()
Takže paní přímo z Römer - stačí vždy jen jedno, podmínkou je opěrná noha. Příkládám screen e-mailu od paní
děkuji za rady aspoň to pomůže i jiným