Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj nevíte jak dopadla autosesacka Joie Steadi v testech? jestli se teda nějaké vůbec dělali..
Pokud vím,patří mezi lepší,teda tenkrát jsem to tak našla,když jsme kupovali.
@Danulinka16 děkuji, já právě nemůžu nikde nic najít. A mohla by jste mi o ní napsat prosím něco víc jak vám vyhovovala? všude čtu jak je složitá na poutání, těžká a zabírá v autě hodně místa nebo dokonce prý při poutání nestaci pásy. A hlavně by mě zajímalo jestli vám vydržela do těch 4 let dítěte? Chtěla bych ji hlavně kvůli jízdě v protisměru..
Nám naprosto vyhovuje, je taková bytelná, pohodlná. taky jsem jí kupovala kvůli jízdě protisměru, vozili jsme tři děti a do zadu se nám nevešli. Ale je pravda, že pokud jsem jí dávala dopředu do protisměru tak pásy byly jen tak tak a pro větší dítě už nebylo v podstatě pohodlné a možné tam narvat nohy. Takze u takhle velkého dítěte to asi nepůjde. My nakonec koupili větší auto a vozím ho vzadu ve směru. Takze na tyto vaše požadavky asi nic moc.Ale nějak si neumím celkové představit takhle velké dítě v protisměru. Malemu jsou tři a jsme spokojení.
Taky jsme vybrali Joie steadi kvůli jízdě v protisměru a že ještě neměl devět kilo, tak jsme hledali sedačku 0-18. Jsme spokojení, syn asi taky
Ale teprve má lehce přes rok ![]()