Autosedačka Joie Steadi testy

99
1.7.18 23:42

Autosedačka Joie Steadi testy

Ahoj nevíte jak dopadla autosesacka Joie Steadi v testech? jestli se teda nějaké vůbec dělali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2927
2.7.18 00:35

Pokud vím,patří mezi lepší,teda tenkrát jsem to tak našla,když jsme kupovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
2.7.18 08:37

@Danulinka16 děkuji, já právě nemůžu nikde nic najít. A mohla by jste mi o ní napsat prosím něco víc jak vám vyhovovala? všude čtu jak je složitá na poutání, těžká a zabírá v autě hodně místa nebo dokonce prý při poutání nestaci pásy. A hlavně by mě zajímalo jestli vám vydržela do těch 4 let dítěte? Chtěla bych ji hlavně kvůli jízdě v protisměru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
2.7.18 09:00

Nám naprosto vyhovuje, je taková bytelná, pohodlná. taky jsem jí kupovala kvůli jízdě protisměru, vozili jsme tři děti a do zadu se nám nevešli. Ale je pravda, že pokud jsem jí dávala dopředu do protisměru tak pásy byly jen tak tak a pro větší dítě už nebylo v podstatě pohodlné a možné tam narvat nohy. Takze u takhle velkého dítěte to asi nepůjde. My nakonec koupili větší auto a vozím ho vzadu ve směru. Takze na tyto vaše požadavky asi nic moc.Ale nějak si neumím celkové představit takhle velké dítě v protisměru. Malemu jsou tři a jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
2.7.18 09:13

Taky jsme vybrali Joie steadi kvůli jízdě v protisměru a že ještě neměl devět kilo, tak jsme hledali sedačku 0-18. Jsme spokojení, syn asi taky :D Ale teprve má lehce přes rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí