Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od stenic jsem nikdy nemela ale nemate psa nebo kocku? Ja mela takove od blech. Od stenic jich myslim byva vice u sebe ![]()
No teoreticky by to od štěnic mohlo být. My je doma bohužel měli a takhle podobně štípance vypadaly.
Štěnice se umí pěkně schovat, ale zase se množí strašně rychle, takže pokud jsou to opravdu ony, tak bys je co nevidět někde musela zahlédnout. Zkus si večer lehnout, zhasnout a třeba za 10 minut rozsvítit a podívat se na stěnu u postele, pod peřinu, polštář, atd. Ony ty mrchy pěkně čekají, až si jdeš lehnout a je tma. Držím pěsti, ať to nejsou ony. Jen si na ně vzpomenu a brrr…
Jo a ještě dodám, že já měla štípance normální. přítel žádné a moje sestřenice měla skoro až boláky. ![]()
Máme tri pejsky a nikdy blechy nemeli, ale je fakt, ze jsme zachránili pred par dny kote a lecime ho, tak mi nedošlo, ze by mohlo mit blechy. Pejsci nepozoruju, ze by se vic drbali, ale dekuju. Zkusíme se na to zaměřit.
@Anonymní píše:
No teoreticky by to od štěnic mohlo být. My je doma bohužel měli a takhle podobně štípance vypadaly.Štěnice se umí pěkně schovat, ale zase se množí strašně rychle, takže pokud jsou to opravdu ony, tak bys je co nevidět někde musela zahlédnout. Zkus si večer lehnout, zhasnout a třeba za 10 minut rozsvítit a podívat se na stěnu u postele, pod peřinu, polštář, atd. Ony ty mrchy pěkně čekají, až si jdeš lehnout a je tma. Držím pěsti, ať to nejsou ony. Jen si na ně vzpomenu a brrr…
No tak to jsi me pekne vydesila. Ja uz si říkala ty blechy.
Pri pomysleni, ze jsem ted dala spat syna a bude po nem chodit tahle havěť je mi zle. ![]()
Ahoj, druhy den na sobe nacházím stipance. Vzdy dva vedle sebe. Pritel nemá nic a syn tri stipanecky ale různě po těle. Bydlíme v novostavbe. Prohledali jsme komplet postel i odchlipli listy, odtahli skříň a nikde nic. Jsou to stipance od stenic?