Štítek na oblečení

Anonymní
23.4.25 21:39

Štítek na oblečení

Dobrý večer, mám takovou otázku, co se týka oblečení. Koupila jsem z druhé ruky oblečení a z důvodu jakési hygiény jsem to oblečení namočila a prala až druhý den. Po vyprání jednoho trika jsem si všimla, že je na něm ústřižek s obrázkem nůžek a v něm zašitá jakási hmota. Zřejmě se to nemělo prát a rovnou odstřihnout, ape stalo se. Prosím, nevíte tady někdo, co by to mohlo být? Značka je to C&A. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2003
23.4.25 22:36

To bývá takový ten pípací kód proti krádeži. Odstřihni to a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.25 07:06

@Micilin Dekuji… A z ceho to byva? Ptam se, proto, jestli to neni nejake jedovate. Mame totiz domaci cisticku odpadnich vod a vodu nasledne pouzivame na zahradku.

• Citovat
  • Upravit
21531
24.4.25 07:36
@Anonymní píše: Více

Vyloženě jedovaté to podle mě nebude. To by to nešili do oblečení. A jinak pokud se něco uvolnilo, tak se to v té vodě tak rozředí, že to nebude mít žádný vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.25 08:01

Dekuju. Po pravde me to prekvapilo, co zase tohle je. Nikdy jsem stitky neresila, ale opet zkusenost. Jako taky si myslim, ze to nebude extra toxic, ale na druhou stranu by me hrozne zajimalo, co to je. A jestli se to ted nebude drzet i v tom obleceni :think: Asinuz zachazim do extremu, ale mame netoxickou domacnost, takze jsem celkem opatrna na takoveto jobovky. :oops:

• Citovat
  • Upravit
21531
24.4.25 16:56

Myslím, že to už hodně přeháníš. A třeba někam do města chodíš? Takové čekání na křižovatce na červenou při dopravní špičce ti do oblečení přenese těch toxických prvků také docela dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová