Stížnost u lékařské komory

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.2.19 12:11
@Kivulee píše:
Dobrý den je zde někdo kdo už řešil stížnost u České lékařské komory? Děkuji :palec:

Je.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76
18.2.19 12:18

Můžu se zeptat jak to probíhá nebo jak to říct kdy mám nějaký nárok si stěžovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.19 12:35

na co konktretne si chcete stezovat? musi to jit ke komore? ne treba primar, reditel atd?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.19 12:50
@Kivulee píše:
Můžu se zeptat jak to probíhá nebo jak to říct kdy mám nějaký nárok si stěžovat?

Nárok stěžovat si máš kdykoli si vzpomeneš, třeba že se na tebe lékař křivě podíval. Porbíhá to tak, že napíšeš stížnost, popíšeš situaci, své jméno, jméno lékaře a zdravotnické zařízení. A přijde ti vyjádření, jak to bylo vyřešeno.

• Citovat
  • Upravit
76
18.2.19 12:54

Zatím se jen ptám bylo mi to doporučeno rodinou.. Jsem už 6 měsíc na neschopence kterou ni zítra ukončí ale nejsem schopna práce mam stale bolesti otoky nemůžu chodit ort. My řekl at změním zaměstnání a čekám az se to samo zahojí cítím se hůř jjak před operací žádné vyšetření sono ani jiné my doktor nedělal nehledě na to ze budu muset sedět na zadku jak doma tak v práci pokud najdu nějakou vyhovující jiný doktor me odmítl vyšetřit se slovy pokud si pan operaci skazil měl by si následné komplikace dovylecit sam aby za to nikdo jiny následně nenesl následky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
18.2.19 12:56
@Anonymní píše:
Nárok stěžovat si máš kdykoli si vzpomeneš, třeba že se na tebe lékař křivě podíval. Porbíhá to tak, že napíšeš stížnost, popíšeš situaci, své jméno, jméno lékaře a zdravotnické zařízení. A přijde ti vyjádření, jak to bylo vyřešeno.

Aha děkuji a určitě tam je nějaká čekací lhůta že  :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.19 12:56
@Kivulee píše:
Zatím se jen ptám bylo mi to doporučeno rodinou.. Jsem už 6 měsíc na neschopence kterou ni zítra ukončí ale nejsem schopna práce mam stale bolesti otoky nemůžu chodit ort. My řekl at změním zaměstnání a čekám az se to samo zahojí cítím se hůř jjak před operací žádné vyšetření sono ani jiné my doktor nedělal nehledě na to ze budu muset sedět na zadku jak doma tak v práci pokud najdu nějakou vyhovující jiný doktor me odmítl vyšetřit se slovy pokud si pan operaci skazil měl by si následné komplikace dovylecit sam aby za to nikdo jiny následně nenesl následky

NO, jestli to napíšeš hotentotsky, jak tento příspěvek, tak bych moc úspěchů nečekala.

• Citovat
  • Upravit
76
18.2.19 13:00
@Anonymní píše:
NO, jestli to napíšeš hotentotsky, jak tento příspěvek, tak bych moc úspěchů nečekala.

Nevím co tím myslíte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
18.2.19 13:06
@Kivulee píše:
že napsaní stížnosti musí mít uroven. Tedy vypsat komplet vše, poslat to na komoru a doufat že to bude k nečemu
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.19 13:08
@Kivulee píše:

Nemá to hlavu ani patu, nedává to smysl, mraky gramatických chyb. …
Vůbec z toho není patrné, co máš za problém, jak vznikl, k jakému došlo pochybení.
Co nejprve jít na jiné pracoviště a požádat slušně o druhý názor, bez toho, že hned začněš svalovat vinu na lékaře… S takovou obvykle ochota toho druhého lékaře vcelku samozřejmě klesá.
stížnost na lékaře na ČLK samozřejmě můžeš řešit nezávisle na tom. Ale musí to mít nějakou formu, jasně identifikovat , kde došlo dle tvého k pochybění a o něco to opřít.

• Citovat
  • Upravit
76
18.2.19 13:19

Samozřejmě to jsem napsala jen pro objasnění o chyby tu nějak nejde ne
když už bych psala stížnost tak úplně jinak a ne na rychlo jako zde ale díky za rady :palec: :potlesk: nejdřív zkusím jít znovu k mýmu lékaři a vše s ním probrat
Při poslední návštěvě mi řekl že boule kterou mám teď je úplně jiná než ta kvůli které jsem na operaci šla (proto se bojím že mě opět pošle někam) ale jsem si jistá že je to ta samá mám vše i nafoceno celý průběh na PN
Mě osobně přišlo jako by na to doktor od začátku kašlal když sem mu popisovala problémy a jiné vždy ne odsekaval a mluvil si své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.19 13:22

Jakou bouli? Co ti vlastně je?

• Citovat
  • Upravit
76
18.2.19 13:45

Udělala se mi boule za kolenem při stání v práci nebo chůzi mi vždy natekla a bolela tak mě z práce poslali k obvodní ta to diagnostikovala bakerovu cystu napsala mi žadanku k ortopedovy ten to potvrdil sonem nechal mě 2 měsíce doma čekat jestli to samo zmizí po dvou měsících mě tedy poslal na operaci kde mi dle spisu co tu mám opravovali trhlinu menisku, dělali nejakou redukci corp hoffa a vydali tukovou bulku po operaci sem měla komplikace otoky kdy sem mela nohu dvojitou každý týden obrovské hnědé modřiny měsíc a půl o Berlích na rehabilitaci mi řekli že to není dobré ze by mě měli otevřít dokud mam v pořádku vazy tam sme cvičili pouze ohyb v rámci možností stále sem chodila k ortopedovy, každý měsíc pouze koleno prohlédl občas řekl že to může trvat než se to zahojí a poslal mě domů takhle sem čekala další 4 měsíce jestli se to po operaci samo zahojí kdy mi tedy na poslední kontrole řekl že bouli jsem měla z boku a toto není ta samá a můžeme tedy ukončit neschopenku když jsem mu řekla že v práci prostě nestojím ani půl hodiny řekl mi že si mám najít jiné zaměstnání a časem se noha zahojí.
Takže s malou sedíme doma a čekáme až se noha zahojí když už sme tedy nemohli chodit bobovat tak nebudeme zřejmě moct chodit ani do zoo či na procházky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.19 14:01
@Kivulee píše:
Udělala se mi boule za kolenem při stání v práci nebo chůzi mi vždy natekla a bolela tak mě z práce poslali k obvodní ta to diagnostikovala bakerovu cystu napsala mi žadanku k ortopedovy ten to potvrdil sonem nechal mě 2 měsíce doma čekat jestli to samo zmizí po dvou měsících mě tedy poslal na operaci kde mi dle spisu co tu mám opravovali trhlinu menisku, dělali nejakou redukci corp hoffa a vydali tukovou bulku po operaci sem měla komplikace otoky kdy sem mela nohu dvojitou každý týden obrovské hnědé modřiny měsíc a půl o Berlích na rehabilitaci mi řekli že to není dobré ze by mě měli otevřít dokud mam v pořádku vazy tam sme cvičili pouze ohyb v rámci možností stále sem chodila k ortopedovy, každý měsíc pouze koleno prohlédl občas řekl že to může trvat než se to zahojí a poslal mě domů takhle sem čekala další 4 měsíce jestli se to po operaci samo zahojí kdy mi tedy na poslední kontrole řekl že bouli jsem měla z boku a toto není ta samá a můžeme tedy ukončit neschopenku když jsem mu řekla že v práci prostě nestojím ani půl hodiny řekl mi že si mám najít jiné zaměstnání a časem se noha zahojí.
Takže s malou sedíme doma a čekáme až se noha zahojí když už sme tedy nemohli chodit bobovat tak nebudeme zřejmě moct chodit ani do zoo či na procházky :zed:

NO a pochybení vidíš tedy kde konkrétně? na co si chceš stěžovat? Operaci? Následnou péči? Špatnou rehabilitaci? Přístup?

práci opravdu měnit nechceš?

• Citovat
  • Upravit
76
18.2.19 14:22

Práci měnit nechci ale budu muset vůbec nevím jak to udělat po půl roce přijdu do práce a mám jít po příklad hodině domu nebo to tam prez veškerou bolest vytrpět celý den
Zřejmě na péči jestli v noze není nějaký zánět či něco přece nemůže být noha zdravá když mam oteklé koleno a bouli za kolenem
Takhle vypadá 4 měsíce po operaci a to už je ten otok o hodně menší (samozřejmě boule nejde vyfotit lépe) ta menší boule je moje koleno zbytek otok
Upřímně si nikde stěžovat nechci jen už prostě nevím co dělat dál proto se informuji o rady zde

Příspěvek upraven 18.02.19 v 14:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty