Stlaní postele

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7276
7.12.13 22:00

Taky máme v ložnici přebalovák a postýlku(na kterou se teda zatím přes den jen koukáme, bo dítě nutně potřebuje při usínání vozit v košíku :mrgreen: ),takže tam taky občas zavítám a hlavně nezavírám dveře..to by byl ten byt moc malý :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25100
7.12.13 22:02

Složím (většinou… někdy to nějak nezvládnu - není čas, zapomenu) a nechám na posteli. Peřiňáky se určitě dělají, nebo mají lidi válendy s úložným prostorem a davají peřiny tam. Přehoz je taky dobré rešení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
7.12.13 22:04

Já nestelu, jen peřiny přehodím přes kraj postele. Postel by měla dýchat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
7.12.13 22:09
@adeeelia píše:
Zdravím :mavam:

asi se to bude zdát jako hloupý dotaz. nicméně i přesto se ptám :mrgreen:

pokud stelete postel a nemáte ulož. prostor pod postelí, kam ukládáte peřiny? ani nevím, jestli ještě existují peřiňáky. vadí mi peřiny v posteli, i když jsou ustlané, tak bych to chtěla nějak vymyslet.

a ještě jeden doplňkový. jaký máte přehoz přes postel? klidně prosím o tipy.

Předem díky za odpovědi.

já teda používám přehoz, mám tenhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
7.12.13 22:38

Rano vstaneme, prehodim perinu na pul, otevru okno a necham vyvetrat.
Potom perinu natrepu a rozlozim po cele delce postele i pres polstare - postel 160×200 perina 230×200.
Cele zakryju prehozem od matejovskeho. Je oboustranny na kazde strane jiny vzor. K tomu mam dokoupene ve stejne barve dva dekoracni polstarky ktere dam na prehoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.12.13 23:26

Peřiňáky jsou prostě ohavné jednoúčelové bedny. Když je krásné stylové povlečení, je to ozdoba postele, která může esteticky ložnici pozvednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26230
7.12.13 23:33

Poskládám peřiny na čtvrtiny, urovnám, přehodím dekou (ani nevím, kde jsem k ní přišla, ale je dostatečně velká, aby přikryla celé dvojlůžko). Pod postelí žádný úložný prostor nemám, na jakékoliv skříňky či peřináče nemám v ložnici místo, jsem ráda, že se tam vešly noční stolky.

edit: po opuštění lože peřiny vytřepu a nechám dýchat, před odchodem do práce skládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
7.12.13 23:42
@tamata píše:
Tak jsem právě zjistila další věc, která se dělává… ale ne u nás doma :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.12.13 23:46

Peřináče jsou hnus. Hranaté obludy z levného papundeklu, co frčely za totáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
8.12.13 00:04

Já mám přehoz od Matějovského (vzor autum bordó) a jsem z něj doteď úplně unešená - každé ráno si říkám, jak jsem ho dobře koupila :mrgreen:. Je prošívaný, výplň z dutého vlákna, lehoučký, a hlavně - dá se vyprat v pračce - prostě super :). (Já jsem tedy ale obecně na věci od Matějovského vysazená, i povlečení mají bezvadný)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
8.12.13 07:57

@adeeelia u nas na periny pouzivame truhlu z etno obchodu, ale je to z duvodu ze spime na rozkladacim gauci a nemame jinou moznost. driv jsem jen normalne ustlala a nechala volne dychat :D k otazce prehozu tech je v obchodech nepreberne mnozstvi, hlavni je aby byl dostatecne velky, tudiz plnil svou funkci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
8.12.13 08:27

Nastlala bych na polštáře, jako opírací prostor. Ale chápu tě, taky to nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
8.12.13 10:23
@Burj Chalifa píše:
Peřináče jsou hnus. Hranaté obludy z levného papundeklu, co frčely za totáče.

Tak určitě se dají sehnat i nějaké modernější nebo si přímo u výrobce nábytku nechat navrhnout na míru, jaký se bude líbit. Nemusí to vypadat, jak 30 let zpět.

My teda peřináč nemáme, příjde mi to jako zbytečný kus nábytku v ložnici (nemám ráda zbytečně moc nábytku), ale komu se to líbí proč néé :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.12.13 10:38
@Kelsey píše:
Tak určitě se dají sehnat i nějaké modernější nebo si přímo u výrobce nábytku nechat navrhnout na míru, jaký se bude líbit. Nemusí to vypadat, jak 30 let zpět.My teda peřináč nemáme, příjde mi to jako zbytečný kus nábytku v ložnici (nemám ráda zbytečně moc nábytku), ale komu se to líbí proč néé :nevim:.

Furt je to krabice.Je tu někdo, komu se to líbí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
8.12.13 12:26

Nase ložnice je i dětský pokoj. trávíme tu celé dny takže stelu. rano peřiny rozhazu a poradne vyvětram. pak zastylam na dětskou postel všechny peřiny a dam přehoz přes manželskou jen přehoz. pote utiram prach a vysavam. pak jeste jednou poradne vetram. deti jsou ve vedlejsim pokoji. a pak po snidani uz jdou do pokojíčku. nastesti se to naucil i manzel kdyz ja jsem v praci a on s detmi doma. delame na smeny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný