Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojek, máte někdo zkušenost se stojanem na vaničku? Mám z toho trochu strach, že to třeba neudrží vaničku s vodou a ještě s miminkem…
ahoj
ja mela oboji od bebe-jou a stojan byl nepostradatelny pomocnik..A neboj vanicka z toho nespdane protoze je tam velmi dobre zaklinena.
Nevim ale jaky stojan budes mit ty ale chtelo by to aby sis to vzykousela.
Měli jsme stojan s vaničkou a všechno bylo v pohodě. Vanička byla menší a tak to tam bylo fakt narvaný ale drželo to fakt dobře. Nemusela jsem se ke koupání ohýbat což je veliká výhoda.
Taky muzu doporucit, me to hodne pomohlo, ze jsem se nemusela tolik zohybat, zrovna komplet i prodavam:-)
Holky,
aky stojan s vanickou mate? Hladam komplet set ale bez prebalovaku-to mi pride zbytocne.
Paci sa mi hoppop, luma ale neviem ako to je prakticke.
Uz ma nebavi sa sklanat s tahat maleho.:-)
Dikxy
@miisenka Mám jen vaničku a přes vanu hozená 3 prkna, na ktrá položím vaničku. Stabilní a bytelné dostatečně. Jen se děsím, až vyroste z vaničky a bude muset (ještě nesedící) do vany, máme ji hlubokou. ![]()
@Svistice
Tak ja mam vanicku na vane polozenu(miesto na odkladanie sprchacov atp)..ale i tak som v oredklone..vobec si nechcem predstavovat to sklananie a tahanie z vany..pozerala aom na tie stojany su vyssie ale neviem do akeho veku to je..
@miisenka Aha, my s manželem nejme vysocí a jak jsem psala, vanu máme trochu vyšší, takže když na ní postavíme vaničku, hrbit se nemusíme.
@Svistice
Taky nemam 2 metry, ale predklonena som..vana standart..:-)))
@miisenka já mám vaničku se stojanem v obýváku, hned vedle přebalováku. S tou troškou vody ji přenesu koupelny a až bude větší a bude sedět, koupíme sedák a půjde do velké vany. ![]()
@Barusak78 píše:
Ja si dávala vaničku na kuchyňskou linku
to by bolo idealne, ale kuchyn mamw v prizemi, pokojicek v patre..:-)
@miisenka to snad ani nemá značku.
Obyčejnou vaničku s teploměrem, co se dá všude koupit a k tomu zvlášť koupený stojan, který rozměrově souhlasil s vaničkou. ![]()