Stolice u dítěte

Anonymní
29.8.23 21:27

Stolice u dítěte

Dobrý den, jdu si pro radu. Co mám dělat když holčička stará rok a půl měla velké hovínko zaseklé a nešlo ani ven ani dovnitř? Jen plakala a já nevěděla jak jí pomoci… stalo se mi to poprvé a chci být na další takovou akci jednou pořádně připravená… moje otázka tedy zní, jak jí mohu v tu chvíli pomoci když je zaseklé a nejde a nejde ven… pomoci s nějakým vytažením nešlo protože bylo zaseklé a Koukal jen kousek.. moc děkuji. Chci opravdu příště vědět co mám dělat..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80048
29.8.23 21:42
@Anonymní píše:
Dobrý den, jdu si pro radu. Co mám dělat když holčička stará rok a půl měla velké hovínko zaseklé a nešlo ani ven ani dovnitř? Jen plakala a já nevěděla jak jí pomoci… stalo se mi to poprvé a chci být na další takovou akci jednou pořádně připravená… moje otázka tedy zní, jak jí mohu v tu chvíli pomoci když je zaseklé a nejde a nejde ven… pomoci s nějakým vytažením nešlo protože bylo zaseklé a Koukal jen kousek.. moc děkuji. Chci opravdu příště vědět co mám dělat..

tak nevím, jestli nejsi troll,
pokud ne, tak ti odpovím příkladem - byla jsem u kamarádky, její dcera seděla na nočníku už asi hodinu a plakala, protože se nemohla vykakat, přijel z práce tatínek, obhlédl situaci, šel do kuchyně a nalil na lžíci normální sirup do vody, dal holčičce na nočníku lžíci se sirupem a řekl, že je to léčivý sirup, který dokáže, že se okamžitě vykaká - a holčička se okamžitě vykakala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37080
29.8.23 21:50

Zaměř se především na její stravu, dostatek tekutin a vlákniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5879
29.8.23 21:51

Kup glycerinové čípky a lactulosu a rourku. Syn jednou takto trpěl, ten roztažený konečník bolel, ale nešlo to ani ven a ani zpět. Tak jsem improvizovala a položila ho a tak nějak část vydloubala teploměrem, zbytek už šel. Pak jsem okamžitě mířila do lékárny, protože ta bezmoc byla šílená. Dodnes občas trpí na zácpu, ale už to není takový, že by se to někde seklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.23 22:11

@stinga já nevím jak kamarádky dcera, ale moje dcera teda v roce a půl ví prd co je nějaký „léčivý“ sirup 🤦🏽‍♀️ to asi umí už i dávat dohromady věty očividně aby rozumněla…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML