Stolice u mimi na Nutrilonu

1.3.12 17:47

Stolice u mimi na Nutrilonu

Již níže jsem psala o potížích s papáním, ještě se zeptám, malý doteď kakal několikrát denně stolička světle hnědá, jako u umělé výživy, dnes ale ani jednou, je to normální, že nemá 10 denní dítě na UM den, nebo i dva stoličku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1816
1.3.12 17:51

tak zase ti píši první já,moje dcerka někdy nekakala i tři dny,než si zvykla na nutrilon,pak to začalo,i několikrát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
1.3.12 17:56

Nám Nutrilon zastavil kakání a malýho z toho trápilo bolení bříška - změnili jsme UM na BEBU a než se to srovnalo, tak jsme dělali sunar z heřmánkového čaje (poradila nám to dětská doktorka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
1.3.12 18:17

Nikdy jsme neměli problémy s kakáním na Nutrilonu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
1.3.12 19:30

Používali jsme nutrilon a problémy s kakáním jsme taky neměli, ale co jsem slyšela, tak den, dva bez kakání rozhodně nic neznamená, je to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
1.3.12 19:41

My po Nutrilonu v pohodičce. Ale známá říkala, že její syn na Nutrilonu prý i 5 dní nic. Ale bez bolení bříška, bylo mu dobře. Jen míň kakal. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.3.12 20:02

Když ono se to u těch dětí dost mění, jednou je to pětkrát za den, jednou obden .. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.3.12 20:06

tak u nás byla po Nutrilonu 1 zácpa jako hrom :(
pak mi dr. poradilo Nutrilon Comfort, zácpa byla pryč, do dvou dnů kakání luxusní, ale pak přešlo až do průjmu… pak mi holky tady poradili smíchat Nutrilon 1 a Comfort… zkoušela jsem půl na půl a stolička byla spíš tuhá, Maty se docela u kakání trápil, tak jsem snižovala dávku Nutrilonu 1 a zvyšovala Comfortu… nakonec jsem došla na ideální koktejl: 150 ml vody, 3 odměrky Comfortu, 2 Nutrilonu 1, 10 kapek Espumisanu a ráno jednu kapsličku Lactobacílků a Maty kaká naprosto předpisově, jednou až dvakrát denně :potlesk: :potlesk: :dance: :dance:
podle mě je potřeba zkoušet, co miminku bude vyhovovat… my jsme se trápili 14 dní, než jsme na to přišli… každé mimi je jiné a každému vyhovuje něco jiného… chce to jen zkoušet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5577
1.3.12 20:08

Mě bylo řečeno,že když je dítě na UM tak by mělo mít stolici denně,my jsme taky na nutrilonu a stolici neměla i tři dny,ale pak jsme přešli na nutrilon confort a stolice je každý den,ale je taková do zelena a strašně páchne,ale to je prý normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.3.12 20:10

Maty má sice stolici žlutou, ale teda smrdí jako rasův pytel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Belča píše:
Mě bylo řečeno,že když je dítě na UM tak by mělo mít stolici denně,my jsme taky na nutrilonu a stolici neměla i tři dny,ale pak jsme přešli na nutrilon confort a stolice je každý den,ale je taková do zelena a strašně páchne,ale to je prý normální.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5577
1.3.12 20:11

Mino13 a jakou má stolice barvu?Mám doma ještě nutrilon extra tak to zkusím udělat jako ty,díky za radu a laktobacílky taky máme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5577
1.3.12 20:12

Já než to napíšu tak ty už mi odpovíš,díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.3.12 20:24

zkus to smíchat… třeba to na první pokus neklapne, musíš prostě zkoušet, abys došla na to, jaký dávkování vám bude vyhovovat… držím palečky at brzo kakáte ukázkově jako my :hug:

Belča píše:
Já než to napíšu tak ty už mi odpovíš,díky :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.12 11:28

Dotaz. my jsme na nutrilonu anti-colic. Musim ji pomahat rektalni rourkoukazdy den a ma zelenou spenatovitou pachnouci stolici, davam lactobacily i sabsiplmex ale krouti se porad, poradite? Malemu jsou 4 tydny, diky :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3089
12.8.12 13:17
@Anonymní píše:
Dotaz. my jsme na nutrilonu anti-colic. Musim ji pomahat rektalni rourkoukazdy den a ma zelenou spenatovitou pachnouci stolici, davam lactobacily i sabsiplmex ale krouti se porad, poradite? Malemu jsou 4 tydny, diky :zed: :zed: :zed: :zed:

Doktorce jsi to říkala? Nemůže mít zánět? Zkoušela jsi i jiné mlíčko? Zelená tolice bývá v růstovém spurtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová