Stolička 2x denně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46
13.5.22 20:20

Stolička 2x denně

Ahoj holky, můžete mi některá prosím udělat jasno? Mám šestitýdenního prcka. Ve třech týdnech mu zjistila alergii na bílkovinu kravského mléka. Nasadili jsme hypoalergenní nutrilon. Všechno v pořádku, malej začal přibírat, pro změnu až moc :D
Stoličku měl po každém krmení, ale teď poslední asi 3 dny se zadari jen tak třikrát za den. Dnes dokonce jen jednou v noci a jednou přes den.
Prdí pěkně, ale to kakání nějak zaostává.
Je to normální? Musí mít stolici na um každý den? Případně musí ji mít několikrát za den?
Děkuju za rady a zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
179
13.5.22 20:35

Asi bych se neplašila, UM není sice plně stravitelné jako MM, ale myslím, že ani jeden den vynechana stolice nevadí. Pokud nepozorujete potíže ( bolest břicha, jiné zabarvení, zápach, hlen, případně krev ve stolici) neplašila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
13.5.22 20:57

Na UM ti nebude kadit tak casto nejspis. 1-3× denne naprosto dostacujici. Mudr jsem se ptala, zda musi byt stolice kazdej den a nemusi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.5.22 21:03

@DandátkoP
Jeee tak to jsi mě uklidnila ☺️️
On právě kakal po každým jídle a teď pomalu přešel na jednou v noci a jednou přes den, tak jsem z toho taková vyplašená 🤦🏻‍♀️ 😅 ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
13.5.22 21:27

Nemusí kakat víckrát za den, syn třeba kojeny byl po… snad po každém jídle a jak sme přešli na UM, tak šel tak 1-2× za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
14.5.22 08:22

@Moly K. Syn jednou kadil až po 4 dnech ;) ale většinou 1× denně nebo ob den. Měl také ABKM a Neocate. Na gastru mi doktor řekl, že pokud ho nebolí bříško tak je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze