Stolička 2x denně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Stolička 2x denně
Ahoj holky, můžete mi některá prosím udělat jasno? Mám šestitýdenního prcka. Ve třech týdnech mu zjistila alergii na bílkovinu kravského mléka. Nasadili jsme hypoalergenní nutrilon. Všechno v pořádku, malej začal přibírat, pro změnu až moc ![]()
Stoličku měl po každém krmení, ale teď poslední asi 3 dny se zadari jen tak třikrát za den. Dnes dokonce jen jednou v noci a jednou přes den.
Prdí pěkně, ale to kakání nějak zaostává.
Je to normální? Musí mít stolici na um každý den? Případně musí ji mít několikrát za den?
Děkuju za rady a zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Asi bych se neplašila, UM není sice plně stravitelné jako MM, ale myslím, že ani jeden den vynechana stolice nevadí. Pokud nepozorujete potíže ( bolest břicha, jiné zabarvení, zápach, hlen, případně krev ve stolici) neplašila bych.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na UM ti nebude kadit tak casto nejspis. 1-3× denne naprosto dostacujici. Mudr jsem se ptala, zda musi byt stolice kazdej den a nemusi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DandátkoP
Jeee tak to jsi mě uklidnila ☺️️
On právě kakal po každým jídle a teď pomalu přešel na jednou v noci a jednou přes den, tak jsem z toho taková vyplašená 🤦🏻♀️ 😅 ☺️️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemusí kakat víckrát za den, syn třeba kojeny byl po… snad po každém jídle a jak sme přešli na UM, tak šel tak 1-2× za den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moly K. Syn jednou kadil až po 4 dnech
ale většinou 1× denně nebo ob den. Měl také ABKM a Neocate. Na gastru mi doktor řekl, že pokud ho nebolí bříško tak je vše v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit