Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy,
jen by mne zajímalo, jak často by mělo dítko mít stoličku, když už dáváme příkrmy a ovocné přesnídávky? Mi teda kakáme, tak jednou za 2-4 dny. Je nám 6,5m.
A ještě jestli nemáte nějaké návrhy na dovolenou s miminkem ČR nebo slovensko?
Děkuji Petra
ahoj je nám 8 měsíců a příkrmečky papáme i vaříme.ohledně kakání nám bylo někde kolem 2 měsíce řečený u dr.,že dobře živený mimi kaká zřeba jen 1 do týdne.malej ted kaká skoro denně.jinak dovča.jí koukala na pension UKO.MAJ TO ZAŘÍZENÉ I PRO DÍTKA.jinak zkusit pension u Studničků ve Sloupu v Čechách.Jinak na netu určitě něco najdeš ![]()
VandaV píše:
ahoj je nám 8 měsíců a příkrmečky papáme i vaříme.ohledně kakání nám bylo někde kolem 2 měsíce řečený u dr.,že dobře živený mimi kaká zřeba jen 1 do týdne.malej ted kaká skoro denně.jinak dovča.jí koukala na pension UKO.MAJ TO ZAŘÍZENÉ I PRO DÍTKA.jinak zkusit pension u Studničků ve Sloupu v Čechách.Jinak na netu určitě něco najdeš
děkují za nápady
mrknu na ten sloup v čechách, spíše ať můžeme jet kousek dál od bydliště
uko máme za kopce ![]()
Já bydlím kousek od Sloupu.Ten pension je i s restaurací.je to přítelových rodičů.je tu krásně.super procházky,skalní hrad a koupaliště.výborná točená zmrzlina.já vím,asi je to blbý psát o našem,ale vím,že jsou ze Sloupu lidi nadšeni ![]()
VandaV píše:
Já bydlím kousek od Sloupu.Ten pension je i s restaurací.je to přítelových rodičů.je tu krásně.super procházky,skalní hrad a koupaliště.výborná točená zmrzlina.já vím,asi je to blbý psát o našem,ale vím,že jsou ze Sloupu lidi nadšeni
né to vůbec nevadí, já bych se ráda podívala do sloupu nebo někam i jinam, kde jsem ještě nebyla