Čistění uší u miminka

91
27.3.11 17:29

čistění uší u miminka

Ahojda. Opět vás maminky prosím o radu. Jak správně se mají čistit ouška u 2měsíčního miminka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21618
27.3.11 17:35

jenom lehce vytřít venku, nezajíždět dovnitř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
27.3.11 17:37

Přesně jak píše nozu, na plavání nám paní instruktorka říkala, že vatový tyčinky dovnitř vůbec nepoužívat, vždycky smotá kousek toal.papírku nebo takového toho papíru na ruce a dá mu to opatrně do ouška aby to násalo vodu - nevytírat!! a jinak vatovou tyčinkou přejíždím jen po těch záhybech a dovnitř vůbec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
27.3.11 17:45

Taky tak jak píšou holky vatový tyčinky mám raděj bokem moje máma byla zvyklá nás děcka šťourat a šťourat :-),ale nemá se to jen se zatlačuje maz dovnitř takže my vytíráme jen těma tamponkama takový papírový čtverečky to jsou ty pěkně nasejí vodu po okraji ouška a šlus :palec:

• Citovat
  • Upravit
707
27.3.11 18:57

taky tak, z buničinovýho čtverečku smotám mezi prstama ruličku s tenkýma okrajema a tím mu vytřu ouško a „zastrčím“ na chvilku dovnitř, aby to případně nasálo vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
27.3.11 19:02

Já jsem ze začátku taky vytírala čtverečkama, ale teď má uši hrozně a hlavně pořád zadělaný a prostě mi to s nimi nejde pořádně vyčistit. :nevim:
Takže teď používám jen ty dětský uchošťoury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
11.1.16 22:19

Ahoj mam 10 tydenni miminko a chtela jsem se zeptat jestli mu mam cistit ouska vatickama nebo jestli je nejaky sprej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
11.1.16 22:22

Já čistím vatovou tyčinkou nebo smotanou látkovou plenkou. Namáčím do oleje, jinak ten zaschlý maz nejde dolů.

edit, myslím opravdu oušku- ne zajíždět do dírky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí