Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle https://www.dtest.cz/…ane/osmicky/ znáte?
Mně teda speciálně placené infolinky štvou, tak mě potěšilo, že nejsem sama ![]()
Poslední dobou to tedy firmám „s osmičkou“ i vyčítám a doufám, že když takových bude víc, tak že je postupně zruší.
Jo, take me pri procitani telefonniho uctu prekvapilo volani na barevne linky a jeste vic, kdyz jsem zjistila, ze to byly telefonaty ohledne reklamace u datartu…
Ano, zrovna v jiné diskuzi se tu rozčiluji, kolik jsem provolala na bílé lince Mallu, aby mi vrátili peníze za zboží, které mi špatně poslali. Na emaily vůbec nereagovali, samozřejmě.
Taky mě to štve, Tata nedávno volal na českou pojišťovnu kvůli pojistné, volal z mobilů a napočítali mu 90 Kč. Jinak jsem nedávno našla na netu alter ega k barevným linkám ( normální pevné linky (, ale ještě jsem to nezkousela. Nevím, jestli sem mužů dat odkaz na stránku, ale je tam i mall, dhl, dpd, banky a podobně.
@myskalucka Na stránkách se dá téměř vždy najít číslo pro volání ze zahraničí, volám na něj i z ČR. Je to standardní telefonní číslo.
@radkka Jsi mi připomněla, že mi má mall vrátit poštovné, bych na to zapomněla. Mně teda odepsali, ale peníze vrátili, až když jsem pohrozila, že se obrátím na ČOI. ![]()
@Raduš.ka44 píše:
@myskalucka Na stránkách se dá téměř vždy najít číslo pro volání ze zahraničí, volám na něj i z ČR. Je to standardní telefonní číslo.@radkka Jsi mi připomněla, že mi má mall vrátit poštovné, bych na to zapomněla. Mně teda odepsali, ale peníze vrátili, až když jsem pohrozila, že se obrátím na ČOI.
Jen do nich
Mně první vrátili půlku za zboží, pak po urgenci druhou půlku za zboží a nakonec jsem vyřvala poštovné, poslali mi jen jedno ze dvou
už jsem na to neměla sílu.