Stop drahým osmičkám (kampaň dTestu)

10905
5.11.15 11:17

Stop drahým osmičkám (kampaň dTestu)

Tohle https://www.dtest.cz/…ane/osmicky/ znáte?
Mně teda speciálně placené infolinky štvou, tak mě potěšilo, že nejsem sama :)
Poslední dobou to tedy firmám „s osmičkou“ i vyčítám a doufám, že když takových bude víc, tak že je postupně zruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5980
5.11.15 11:21

Jo, take me pri procitani telefonniho uctu prekvapilo volani na barevne linky a jeste vic, kdyz jsem zjistila, ze to byly telefonaty ohledne reklamace u datartu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.11.15 11:55

Ano, zrovna v jiné diskuzi se tu rozčiluji, kolik jsem provolala na bílé lince Mallu, aby mi vrátili peníze za zboží, které mi špatně poslali. Na emaily vůbec nereagovali, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
5.11.15 12:12

Taky mě to štve, Tata nedávno volal na českou pojišťovnu kvůli pojistné, volal z mobilů a napočítali mu 90 Kč. Jinak jsem nedávno našla na netu alter ega k barevným linkám ( normální pevné linky (, ale ještě jsem to nezkousela. Nevím, jestli sem mužů dat odkaz na stránku, ale je tam i mall, dhl, dpd, banky a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
5.11.15 12:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
5.11.15 12:39

@myskalucka Na stránkách se dá téměř vždy najít číslo pro volání ze zahraničí, volám na něj i z ČR. Je to standardní telefonní číslo.

@radkka Jsi mi připomněla, že mi má mall vrátit poštovné, bych na to zapomněla. Mně teda odepsali, ale peníze vrátili, až když jsem pohrozila, že se obrátím na ČOI. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.11.15 12:50
@Raduš.ka44 píše:
@myskalucka Na stránkách se dá téměř vždy najít číslo pro volání ze zahraničí, volám na něj i z ČR. Je to standardní telefonní číslo.@radkka Jsi mi připomněla, že mi má mall vrátit poštovné, bych na to zapomněla. Mně teda odepsali, ale peníze vrátili, až když jsem pohrozila, že se obrátím na ČOI. :cert:

Jen do nich :cert: Mně první vrátili půlku za zboží, pak po urgenci druhou půlku za zboží a nakonec jsem vyřvala poštovné, poslali mi jen jedno ze dvou :mrgreen: už jsem na to neměla sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová