Stopování - syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.5.19 19:25
@Anonymní píše:
U dcery bych to pochopila, ale u syna? Vždyť je to kluk. Co by jako s ním dělal. To je přeci blbost. A kluk když nechce, tak nechce. Viz můj manžel.

Tak kdyby si tohle řekli i ti pedofilové, to by nebylo špatné :roll: :zed:

I kluk se dá znásilnit a minimálně se dá psychicky totálně zničit sexuálním podtextem.. Znám minimálně jeden případ kdy se pokusil pedofil sexuálně zneužít dva chlapce.. A né že „jedna bába povídala“ ale oběti jsou z rodiny..

No každopádně 16 letý kluk už ví co a jak si myslím jako stopovat by neměl.. Ať si jede někam busem ne? Nebo nemá na bus? nebo chce adrenalin nechápu tak blbou otázku že se tě ptá, zda může stopovat… nechápu..

• Citovat
  • Upravit
Verun83
30.5.19 19:36
@Anonymní píše:
Mohu nechat svého syna stopovat? On strašně chce, ale já mám strach. Je mu 16 let. A říká, že kluka nikdo neznásilní. Ale mám hrozný strach jsem paranoidní?

Stopovala jsem celou stredni skolu…

• Citovat
  • Upravit
1100
30.5.19 19:58

@Verun83 jenže dnes už nejsou 80. léta a s otevřením hranic je šance na úchyla/násilníka o mnoho vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
30.5.19 20:24
@Alkata píše:
@Verun83 jenže dnes už nejsou 80. léta a s otevřením hranic je šance na úchyla/násilníka o mnoho vyšší.
:mrgreen: v kolika myslis, ze jsem chodila na stredni? :lol:
V 99 do prvaku… to snad nejsou 80.leta??? 8o
  • Citovat
  • Upravit
1486
30.5.19 20:28

A jak rodič zjistí, že dítě stopuje, pokud se tím nebude chlubit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
30.5.19 20:29
@Anonymní píše:
Mohu nechat svého syna stopovat? On strašně chce, ale já mám strach. Je mu 16 let. A říká, že kluka nikdo neznásilní. Ale mám hrozný strach jsem paranoidní?

Řešíš znásilnění, ale že sedne do auta k člověku, který není dobrý ridic a kluka Ti někde při bouračce pomlátí nějak neřešiš. V 16.letech bych ho na stop rozhodně nepustila.

• Citovat
  • Upravit
76303
30.5.19 20:32

@Dlouhá punčoška holky, vy tu vážně odpovídáte, vždyť je to troll, odpovídá sám sobě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76303
30.5.19 20:34
@Anonymní píše:

trollíku, děláš to blbě, když si sám sobě odpovídáš, každý anonym má přidělenu pořád stejnou kytku, víme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová