Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Frenchpress, pěnicí metlička. Stačí i tyčový mixer. Ten blog je příšernej
To už si lidi ani neumí vybrat font, který podporuje všechna písmena?
Mj. odkazy sem nepatří ![]()
Jo a po přečtení dalšího komentáře radši dodávám, že jsem článek ani nerozklikla ![]()
Příspěvek upraven 30.05.19 v 13:55
@Sandra39let dost práce, tuna cukru a ten kokosový olej taky není extra levný. na kolik jedno kafe vyjde? Asi by mne přešla chut takové patlání ![]()
Kafe jako z automatu fakt není můj sen ![]()
Kávovar doma mám, na to stačí kafe a mlíko, žádný olej…
Tak já to rozklikla a moc to nechápu. Ani proč přidávát kokosový olej ani proč to mixovat v petce
Mít blog je jistě hezký koníček, trochu na něm ještě mákni, než ho budeš zase tlačit na veřejnost.
Fuj
jako cpát si do kafe kokosovej olej, tunu cukru a ještě smetanu a celý to třepat v petce, to musí bejt fakt lahoda ![]()
Takhle pěknou pěnu uděláš i šlehačem mlíka (asi za 60 kaček, plastovej bazmek, ale vydrží doživotně), a nemusíš tam cpát lžíci oleje ![]()
https://www.elektro-internet.cz/…h-mix-barev/
pozor, koupit ten se síťkou, né s dírkovaným plastem. Dírkovanej našlehá smetanu, ale s mlíkem se budeš prát hodinu. Ta síťka napění i mlíko za chvilku ![]()
@Mar__tanka1983 Tak to už je lepší ten frenchpress, v tom si uděláš kafe i napěníš mlíko ![]()
Rozpustná káva, kopec kokosového oleje, smetana do kávy a hora cukru a nakonec jako třešnička na dortu šlehání v PETce
To je fakt mňamka
Ne, děkuji. A kávu z automatu mé chuťové buňky za chutnou nepovažují. Já si na latté šlehám mléko úplně obyčejným šlehačem z IKEA za 29,– Kč, mám ho už hodně let a vyrobí mi hustou a bohatou pěnu. Šlehám přímo ve sklenici, ve které si pak své caffé latté vychutnávám.
Piju černou kávu bez cukru a naprosto bez mléka, takovej humáč jako na uvedeném blogu bych nestrčila do pusy, vždyť co to má vlastně společného s kávou?
Je to hnusný postupem i na pohled
Odkaz jsem na přání komentujících smazala, nevěděla jsem, že se sem nesmí dávat odkazy na články. Omlouvám se.