Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U dcery bych to pochopila, ale u syna? Vždyť je to kluk. Co by jako s ním dělal. To je přeci blbost. A kluk když nechce, tak nechce. Viz můj manžel.
@Anonymní píše:
Mohu nechat svého syna stopovat? On strašně chce, ale já mám strach. Je mu 16 let. A říká, že kluka nikdo neznásilní. Ale mám hrozný strach jsem paranoidní?
Chodí na nebezpečná místa pozdě v noci? Je v nějaké divné partičce? Znásilnit jde i muže ![]()
@Anonymní píše:
Mohu nechat svého syna stopovat? On strašně chce, ale já mám strach. Je mu 16 let. A říká, že kluka nikdo neznásilní. Ale mám hrozný strach jsem paranoidní?
jsi rodič ty máš zodpovědnost, je to tvoje rozhodnutí, nás se zeptej
já bych nenechala, jinak i kluka můžou znásilnit, unést zabít
@Anonymní píše:
U dcery bych to pochopila, ale u syna? Vždyť je to kluk. Co by jako s ním dělal. To je přeci blbost. A kluk když nechce, tak nechce. Viz můj manžel.
A o análním způsobu jsi už někdy slyšela? Myslíš, že by násilnila žena? ![]()
Znásilnění taky neznamená jen styk.
Příspěvek upraven 30.05.19 v 18:52
@Anonymní píše:
Ee? Videlas Pulp Fiction?
Zabít to asi ano. Ale znásilnit těžko. Já Gaye který by chtěl mladí kluky neznám.
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Zabít to asi ano. Ale znásilnit těžko. Já Gaye který by chtěl mladí kluky neznám.
Ty jsi ten syn, viď? Vrať se k Večerníčku a netroll.
@Anonymní píše:
Takových je spousta, trollíku.
@Anonymní píše:
Bez se radsi učit. I trollení se musí umět
Já taky neznám nikoho, kdo by někoho zabil, ale to neznamená že vrahové nejsou…
Kluk že se nedá znásilnit? Namátkou připomínám kauzu Blaškova syna Jakuba, případ Tomáše z Ostrova, znásilnění malého chlapce v aquaparku v Rakousku… Ne, syna bych nenechala stopovat. Raději ho vybavím penězi na taxi.