Stoptussin miminku

199
8.5.12 12:51

stoptussin miminku

Mám ,dotaz …Mám 5týdenní holčičku a pokašlává k dr jdeme ve čtvrtek dneska a zítra tam dr není.. Teplotu nemá ,ale máme trošku rýmu,v lékarně tu je zavřeno a mám tu stoptusin ..Na netu je psané,že do 7kg mužu dávt 8kapet 3×4 denně---.. Máte stím nekdo zkušenost?? Jedna maminka psala,že ji to dr dokonce předepsal…Děkuji všem za odpověd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mark76
8.5.12 12:58

@misphulin Stoptusin kapky bych tak malému miminku nedávala. Jsou pro ni ostré, mohla by se zalknout. Musela by jsi to naředit z mlíkem, ale i tak :nevim: Ta maminka co ti psala nemyslela náhodou stoptussin sirup? Ten je určený, ale dětem až od 6m. Raději bych počkala do zítřka až otevřou lékárnu, když tam vaše dr neni.
Jo a ještě jsem si vzpomněla. Moje dcera mívá taky rýmu a dr někdy říkala, že ten kašel je od rýmy, protože ta teče do krku a to dráždí ke kašli.

• Citovat
  • Upravit
199
8.5.12 13:20

já koukala i na ne a tam je psané,žer do 7kg se mužedávat 8kapek jasnýže bych to dala s mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lightsun
8.5.12 13:27

Stoptussin kapky dát můžeš, dávkování viz příbal. leták, ale pokud kašle jen trošku, tak netřeba, spíš odsát rýmku (je-li co odsát)a čistit nosík „mořskou vodou“, zvlhčovat vzduch, nekouřit atd. Pokud je kašel vlhký, je lépe dát Mucosolvan.

• Citovat
  • Upravit
199
8.5.12 14:18

děkuji!!moc.Jj pokašlává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
8.5.12 15:00

…

Příspěvek upraven 11.12.13 v 13:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
8.5.12 22:09

tak já ji to od zítra dám-:-) a nebo se zeptám ráno v lekarne :) děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí