Stopy na koberci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.4.14 07:38

stopy na koberci

Prosím o zachování anonymity. Koupili jsme si starší domek na vesnici, který rekonstruujeme. Nikdo v něm, i podle sousedů neumřel. Ještě tam nebydlíme, do rána jsme našli na koberci v budoucím dětském pokoji stopy, vedli do půlky pokoje, pak otočka zpět a pak by dotyčný musel skočit ven. Všude je ještě prach, od podlah atd. Hotový je jen ten jeden pokoj. Asi jsem už hodně na cvokhaus, ale zeptám se.. myslíte, že tam může „strašit“? :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
2.4.14 07:41

Takovy zahady miluju :lol: Urcite muze! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.14 07:43

@Barca12345 já ne, mám to chuť prodat, jen co jsme si to opravili a utéct :mrgreen:
Pořád si říkám, že to byla třeba sklerotická babička, která si nic nepamatuje ( byla tam)
Co jinýho s tím taky dělat že..

• Citovat
  • Upravit
9649
2.4.14 07:44
@Anonymní píše:
@Barca12345 já ne, mám to chuť prodat, jen co jsme si to opravili a utéct :mrgreen:
Pořád si říkám, že to byla třeba sklerotická babička, která si nic nepamatuje ( byla tam)
Co jinýho s tím taky dělat že..

Zvyknes si! :mavam: My si taky zvykli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.14 07:49

@Barca12345 na co? 8o já tady z toho brzo předčasně porodím :lol:
U vás se děje něco podobnýho?

• Citovat
  • Upravit
9649
2.4.14 07:56

Tak ani ne podobneho… moje dcera vidi"pana"… hraje si s nim, koupe se s nim, v noci s nim mluvi. Jednou bylo v mistnich novinach psano, jak staveli mistni zelznici. A najednou desny rev a mala vola „mami, mamiiiii, to je muj pan, co tam dela?“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
2.4.14 07:58
@Anonymní píše:
Co jinýho s tím taky dělat že..

Tipla bych to na tu babičku, duchová by stopy dělat neměli, nebo se pletu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.14 07:58

@Barca12345 8o děkuju odteď nespím a volám realitku :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.14 08:00

@madeto já právě nevím, dělám tu všemožný závěry, babičky jsme se ptali, ona tam byla naposledy, ale proč by šlapala v pracovních botách po koberci? Třeba zapomněla, jasně, ale zdají se mi být větší než její dětská nožka :lol:
Nikdy jsem neduchařila, na bytě jsem ani neměla možnost.. ale tohle je moc už i na mě :D

• Citovat
  • Upravit
9649
2.4.14 08:00
@Anonymní píše:
@Barca12345 8o děkuju odteď nespím a volám realitku :mrgreen: :mrgreen:

Mame toho v rodine plno, jsme na toto posuci :mrgreen:
Jak rikam, zvyknes si. A „duchove“, nebo spise ruzne enrgie, neublizuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
2.4.14 08:01
@madeto píše:
Tipla bych to na tu babičku, duchová by stopy dělat neměli, nebo se pletu? :think:

Nevim, treba ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.4.14 08:23

Jestli to není opožděnej apríl, tak teda fuj 8o. Jako že děti „někoho“ vidí, to je známá pravda, ale kdybych já viděla stopy tam, kde by být neměly, tak se poprdím strachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
2.4.14 08:41

A jseš si opravdu jistá, že tam ty stopy nebyly? Možná tam byly, ale tys je zahlédla až ráno. Tak povysávej a číhej na další… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.14 11:21

@KPKristy není právě, já v to taky doufala, ale bohužel jsem to tam nenašla včera..
Jo, ale víš co, my to tam máme všechno pěkný nový, máme to asi 3 měsíce a teď tohle? Nechci to prodat a srabsky utéct. Ještě něco a myslím, že jdu zpátky k mamince :mrgreen:
@74paja tak jako tak blbá ještě nejsem, ale už by ze mě pomalu měl radost i Chocholoušek :D
Večer jsem odcházela, koberec je novej, takže mají všichni zákaz po něm chodit v botech.. Že by někdo zapomněl? No napadá mě jenom ta babička..
Už jsem se z toho oklepala, dneska tam naběhnu s vysavačem a nechám asi dál blouznit svoji těhotenskou fantazii, vidíte? A pak že to neleze na mozek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9649
2.4.14 11:25

Neprodavej to, to se nevyplati!!! Budes ztratna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat