strach

Anonymni
28.10.03 19:38

strach

doufam , ze nebudu smesna , ale mam takovy problem. jsem ctyri mesice po porodu,miluji se s manzelem rada ale porad se bojim ,i kdyz pouzivam antikoncepci ze otehotnim . tak by me zajimalo jestli jsem vadna,nebo ma nekdo podobne pocity dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
28.10.03 21:29

strach

Ahoj, myslim si, ze rozhodne nejsi vadna. Ja mam podobny problem. Mam hruzu z toho, ze otehotnim, protoze nevim, jak bych zvladala 2 deti, manzel v praci, 3. patro (77 schodu) bez vytahu, kocarek skladame do auta, babicky daleko, kamaradky v praci… Navic chci dat svemu chlapeckovi maximum a nechci byt histericka matka. Kojim, takze uzivam Exluton, a dkyz jsem si precetla v kolika pripadech nefunguje, moc mu neverim. Preju hodne stesti! Kveta

• Citovat
  • Upravit
611
29.10.03 11:40

strach

Ahojky,

jestli by to mělo znamenat, že jsi vadná, tak se taky hlásím do klubu :-) Taky mám obavy, máme Divošku Barborku a až budeme jednou chtít další mimi, tak to chci svým rozhodnutím ovlivnit a ne teď aby se nám urodilo náhodou (i když i to bychom asi rozdýchali). Beru Exluton, ale stejně někdy používáme prezervativ, přesně kvůli mým obavám.

Pro Květu: Exluton je trošku jiný, než normální antikoncepce, takže je opravdu důležité brát to každý den ve STEJNOU dobu, aby působil správně. Ideální je +/- hodina a mělo by to být OK. Ale stejně jako všechny druhy antikoncepcí prostě nemůže být úplně 100%ní.

Mishicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.10.03 18:32

strach

holky, DEKUJI!!!!! hned je mi lip . doufam ze se potkame v tehulkach az budeme opravdu chtit!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.10.03 20:24

strach

Urcite se tam potkame, my to planujeme tak za 5 let - pokud budeme bydlet, tam kde bydlime nebo drive, pokud budeme mit bytecek v prizemi se zahradkou :-) a s babickou v dosahu.

Mej se krasne!

Kveta

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky