Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, myslim si, ze rozhodne nejsi vadna. Ja mam podobny problem. Mam hruzu z toho, ze otehotnim, protoze nevim, jak bych zvladala 2 deti, manzel v praci, 3. patro (77 schodu) bez vytahu, kocarek skladame do auta, babicky daleko, kamaradky v praci… Navic chci dat svemu chlapeckovi maximum a nechci byt histericka matka. Kojim, takze uzivam Exluton, a dkyz jsem si precetla v kolika pripadech nefunguje, moc mu neverim. Preju hodne stesti! Kveta
Ahojky,
jestli by to mělo znamenat, že jsi vadná, tak se taky hlásím do klubu
Taky mám obavy, máme Divošku Barborku a až budeme jednou chtít další mimi, tak to chci svým rozhodnutím ovlivnit a ne teď aby se nám urodilo náhodou (i když i to bychom asi rozdýchali). Beru Exluton, ale stejně někdy používáme prezervativ, přesně kvůli mým obavám.
Pro Květu: Exluton je trošku jiný, než normální antikoncepce, takže je opravdu důležité brát to každý den ve STEJNOU dobu, aby působil správně. Ideální je +/- hodina a mělo by to být OK. Ale stejně jako všechny druhy antikoncepcí prostě nemůže být úplně 100%ní.
Mishicka
holky, DEKUJI!!!!! hned je mi lip . doufam ze se potkame v tehulkach az budeme opravdu chtit!!!
Urcite se tam potkame, my to planujeme tak za 5 let - pokud budeme bydlet, tam kde bydlime nebo drive, pokud budeme mit bytecek v prizemi se zahradkou
a s babickou v dosahu.
Mej se krasne!
Kveta
doufam , ze nebudu smesna , ale mam takovy problem. jsem ctyri mesice po porodu,miluji se s manzelem rada ale porad se bojim ,i kdyz pouzivam antikoncepci ze otehotnim . tak by me zajimalo jestli jsem vadna,nebo ma nekdo podobne pocity dekuji