Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Danielo, myslím, že v Centru léčebné rehabilitace určitě. Je to na Praze4, Horáčkova 1096/2, tel. 261225434. Jsou tam výborné fyzioterapeutky! Hodně štěstí!
Nina
Ahoj Nino, děkuji za odpověď. Hned příští týden se tam objednám.Snad to konečně vyjde. Daniela
Určitě to vyjde, uvidíš!!!!
Držíme pěstičky!
Já sama jsem rehabka, kurz Mojžíšové bohužel nemám, nicméně o tom mnoho vím a myslím, že je to výborná věc jak pomoci tělíčku, aby došlo k otěhotnění! Chce to pravidelně cvičit, věřit a hlavně být v klidu, veselit se a nemyslet při každém milování na to, jestli to právě teď vyjde…Vím, že je to těžké, ale uvidíš, že pak to přijde rychle ![]()
Do centra chodí moje kamarádka s miminkem a nemůže si to vynachválit. Doufám, že i ty pochodíš dobře!
Nina
Holky,
musi byt na to doporuceni od lekare nebo tam muzu proste zavolat a prihlasit se na „mojzisovou“?
Rika
taky by mě zajímalo, jestli tam potřebuji mít doporučení. Asi tam zítra zavolám a pak dám vědět.
Já jsem Mojžíšovou cvičila, díky tomu po IVF otěhotněla a dnes mám půlroční dvojčata. Gynekolog mi na toto cvičení napsal doporučení, aby jej proplácela zdravotní pojišťovna. Není tedy nutné rehabilitaci hradit ze svého.
>
24.10. 2003 v 23:54, Anonymní napsal(a):
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, jestli někdo nevíte, kde v Praze je možnost rehabilitace podle Mojžíšové.Díky. Daniela
Ahoj Danielo, na stránkách Evy Novákové (http://www.volny.cz/novacka/) jsou podrobné informace o rehabilitaci podle Ludmily Mojžíšové.
Ahoj Valda>
Všechny vás zdravím!
Mohu vám doporučit popovídání a cvičení podle Mojžíšové s Mílou Kramnou v A-centru na Praze 5 (www.materstvi.cz).
Mají se brzy stěhovat do větších prostor do Karlína, ale nevím přesně kdy. Zavolejte jí a domluvte se!
Držím vám všem palečky,
Klára ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na cvičení podle Mojžíšové. Půjčila jsem si knížku a cvičím a cvičím, ale dočetla jsem se, že je potřeba, aby se aspoň ze začátku cvičilo pod dohledem. Nevíte, jestli rehabilitaci předepisuje doktor na gyndě, nebo obvoďačka? Přeju hezký večer všem! Anyny1
@Anyny1 já jsem šla jednou na kontrolu cvičení do studia pro ženy ve vodičkové a tam jsem dostala kontakt na rehabilici kvůli mobilizaci. a platila jsem si to sama
http://www.volny.cz/…s/seznam.htm
Z Olomouce jsou tam tri odkazy.
Jinak stoprocentne minimalne ten rozjezd pod dohledem, v pripade mobilizaci je pak navsteva zkusene fyzioterapeutky cas od casu potreba.
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, jestli někdo nevíte, kde v Praze je možnost rehabilitace podle Mojžíšové.Díky. Daniela