Mojžíšová

Anonymni
24.10.03 23:54

Mojžíšová

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, jestli někdo nevíte, kde v Praze je možnost rehabilitace podle Mojžíšové.Díky. Daniela

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
25.10.03 14:57

Mojžíšová

Ahoj Danielo, myslím, že v Centru léčebné rehabilitace určitě. Je to na Praze4, Horáčkova 1096/2, tel. 261225434. Jsou tam výborné fyzioterapeutky! Hodně štěstí!

Nina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.10.03 20:00

Mojžíšová

Ahoj Nino, děkuji za odpověď. Hned příští týden se tam objednám.Snad to konečně vyjde. Daniela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.10.03 20:19

Mojžíšová

Určitě to vyjde, uvidíš!!!!

Držíme pěstičky!

Já sama jsem rehabka, kurz Mojžíšové bohužel nemám, nicméně o tom mnoho vím a myslím, že je to výborná věc jak pomoci tělíčku, aby došlo k otěhotnění! Chce to pravidelně cvičit, věřit a hlavně být v klidu, veselit se a nemyslet při každém milování na to, jestli to právě teď vyjde…Vím, že je to těžké, ale uvidíš, že pak to přijde rychle :-)

Do centra chodí moje kamarádka s miminkem a nemůže si to vynachválit. Doufám, že i ty pochodíš dobře!

Nina

• Citovat
  • Upravit
563
30.10.03 11:26

Mojžíšová

Holky,

musi byt na to doporuceni od lekare nebo tam muzu proste zavolat a prihlasit se na „mojzisovou“?

Rika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.11.03 15:54

Mojžíšová

taky by mě zajímalo, jestli tam potřebuji mít doporučení. Asi tam zítra zavolám a pak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.11.03 20:32

Mojžíšová

Já jsem Mojžíšovou cvičila, díky tomu po IVF otěhotněla a dnes mám půlroční dvojčata. Gynekolog mi na toto cvičení napsal doporučení, aby jej proplácela zdravotní pojišťovna. Není tedy nutné rehabilitaci hradit ze svého.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.11.03 15:32

Mojžíšová

>

24.10. 2003 v 23:54, Anonymní napsal(a):

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, jestli někdo nevíte, kde v Praze je možnost rehabilitace podle Mojžíšové.Díky. Daniela

Ahoj Danielo, na stránkách Evy Novákové (http://www.volny.cz/novacka/) jsou podrobné informace o rehabilitaci podle Ludmily Mojžíšové.

Ahoj Valda>

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.11.03 22:42

Mojžíšová

Všechny vás zdravím!

Mohu vám doporučit popovídání a cvičení podle Mojžíšové s Mílou Kramnou v A-centru na Praze 5 (www.materstvi.cz).

Mají se brzy stěhovat do větších prostor do Karlína, ale nevím přesně kdy. Zavolejte jí a domluvte se!

Držím vám všem palečky,

Klára :-P

• Citovat
  • Upravit
270
14.7.13 23:22

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na cvičení podle Mojžíšové. Půjčila jsem si knížku a cvičím a cvičím, ale dočetla jsem se, že je potřeba, aby se aspoň ze začátku cvičilo pod dohledem. Nevíte, jestli rehabilitaci předepisuje doktor na gyndě, nebo obvoďačka? Přeju hezký večer všem! Anyny1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
14.7.13 23:28

@Anyny1 já jsem šla jednou na kontrolu cvičení do studia pro ženy ve vodičkové a tam jsem dostala kontakt na rehabilici kvůli mobilizaci. a platila jsem si to sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
14.7.13 23:35

@zelenaprisera a ve kterém městě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
14.7.13 23:46

V praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
14.7.13 23:54

Aha, děkuju. Já jsem z Olomouce, to mám z ruky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
15.7.13 00:10

http://www.volny.cz/…s/seznam.htm
Z Olomouce jsou tam tri odkazy.
Jinak stoprocentne minimalne ten rozjezd pod dohledem, v pripade mobilizaci je pak navsteva zkusene fyzioterapeutky cas od casu potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí