Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@posibilities Já taky
to mě ale hrozně štve. Kolikrát něco řešíme v diskuzích, snažíme se poradit, láme me si mozkový závity ale jako to dopadlo se málo kdy dozvíme ![]()
Já teda na tom byla podobně. První těhotenství jsem o miminko přišla v 10tt a to jsme si ho tolik přáli a když jsme se snažili o druhé, tak utekl skoro půl rok snažení a když se nakonec povedlo, tak mě přepadl šílený strach zda to všechno zvládneme po všech stránkách. Jednoho večera mě přepadl šílený amok, že to nedám, že nejsem připravená a přítel mě ujistil, že vše zvládneme, že přece moc dobře vím jak moc jsme si to dítko přáli.
Chce to asi podporu ze všech stran…najednou si uvědomíš tolik věcí najednou a v hlavě chaos…nevíš zda se máš smát nebo plakat.
No a teď jsem 14 dní před termínem a už aby tu to drobátko bylo ![]()
Nemůžeme se už dočkat ![]()
Potrat, je asi jediná věc, která mě ještě ani nenapadla a to asi z toho důvodu, že jsem zásadně proti potratům. Jen mám teď ze všeho strach a nejsem si jistá, jestli tohle všechno zvládnu.
Doufám, že se to srovná a dopracuju se do fáze, kdy si to začnu opravdu užívat.
Ahoj. Omlouvam se, dlouho jsem tu nebyla a online jsem urcite nebyla, jsem tu po dlouhe dobe. Jsme v 15+6, uz to mame potvrzene. Ve ctvrtek pristi tyden jedeme na genetiku.
Slecny ted to poradne ctu vsecko. Moc se vam omlouvam. U doktora jsem bya dnes, pritelovo maminka me tam dokopala
a mame to potvrzene, uz jsem mimi i videla a je to kouzelny, jen si to porad neuvedomuju, nejdriv se mi draly slzy do oci, a pak me pritel obejmul, stastnej a ze me to spadlo. Nu a ted…vim to 3 hodiny a ani nemam cas se radovat, protoze ted resime problemy s bytem. Bydlime v garsonce a tak jsme si rezervovali vetsi byt. A ted nam majitel soucasneho bytu rekl, ze musime jeste 3mesice platit najem nez se budem moci vystehovat. takze mame na krku najmy za dva byty a jeste pujcku. A jednoho platu to nemuzem zvladnout, takze hroznej stres co bude dal ![]()
@Easinka @terkamo @novo123 @panenka87 @petula.bir @AniNevim @Aladina @Danielitha @posibilities @Verca1989 Uz to tu mate ![]()
@Romana1511
Jééé děkuju
já jsem hrozná drbna
Jinak moooc gratuluju k těhulkování a já měla v 15tt pupek jako blázen, že už to každý poznal ![]()
Tak se domluvte s novým majitelem, že se přestěhujete až za ty 3m - to by nešlo?
@petula.bir Prave ze neslo, ten byt nam drzi jen do 10.9… Je to na houby. Jinak na me to neni videt vubec ![]()
@Romana1511
Tak to je teda pěkně na pytel! Ale zase držet si 2. nájmy to je docela dost peněz. A ten druhej už je tam zaplacená nějaká záloha?
Tak to se máááš já si už v 9tt kupovala těhu kalhoty protože mi bylo vše malé… ![]()
@Romana1511 Tak moc gratuluji k těhoteství! A přeji Ti, ať brzo vyřešíte tuhle zapeklitou situaci ![]()
@petula.bir To jo, 4500,– jeden byt, 5300,– druhej a 5500,– pujcka…hrozny. No jestli myslis ten novej, tak jsme platili 5000,– realitce rezervacni poplatek ktery uz nam nevrati.
@Romana1511 Jeje, super, moc gratuluji k miminku!
Na me taky dlouho nebylo nic videt, jeste tak v patym mesici jsem mohla nosit svoje obleceni, pravda, rozepnute knofliky u kalhot a pres to volna tricka apod. Az tak na posledni dva mesice jsem koupila dvoje tehotenske kalhoty a asi ctvery tricka a slo to. Bylo to v lete, takze treba dlouhe letni saty jsem mohla nosit normalni porad.
S tema bytama je to blby, budu drzet palce, at to zvladnete!
@Romana1511 píše:
@petula.bir To jo, 4500,– jeden byt, 5300,– druhej a 5500,– pujcka…hrozny. No jestli myslis ten novej, tak jsme platili 5000,– realitce rezervacni poplatek ktery uz nam nevrati.
Romanko k mimi gratuluji, jinak k tomu bytu, mrkni se poradne do najemni smlouvy, co jste vlastne podepisovali a jak je to vystehovaci dobou, dale co takhle se domluvit se soucasnym najemcem zda ma uz nejake nove zajemce a pokud nema, sami se snazit nekoho sehnat, preci jen tri mesice je jeste dost dlouho a obe vim, ze se ty penize daji investovat mnohem uzitecneji.
Asi ne, ale je to škoda, byla jsem zvědavá