Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@posibilities Ja vim ale jeste zadnou fotku z utz nemam. Jinak jdu akorat v po na krev a ve ct na genetiku, jinak nic nerikala.
Jsi odvážná, já bych si první trimestr bez lékařského dohledu nelajskla, ve 12.tt je třeba poznat down na utz… no jsem na tebe zvědavá!
@Mivév píše:
Jsi odvážná, já bych si první trimestr bez lékařského dohledu nelajskla, ve 12.tt je třeba poznat down na utz… no jsem na tebe zvědavá!
To je její věc, spousta holek na těhu přišlo až později a taky se to zvládlo, tak proč né Romča. Navíc je mladá a riziko je minimální.
@posibilities Dekuju ti
protoze tohle mi moc nepridava, i tak jsem jeste ve stresu ze vseho.
@Romana1511 To věřím. Nic si z toho nedělej, vše bude ok
Je důležité abys byla co nejvíc v klidu a nemá cenu se nervovat nějakýma komentářema.
Pokud souložím, musím počítat, že otěhotním a že s tím jsou spojené nějaké povinnosti a starosti. Dokud nepřeskočíte, tak nemáte vyhráno. My máme v rodině downa, také poškozená trojčata a další nepříjemnosti. Příjde mi to nezodpovědné a hlavně hloupé. Pokud si hraju s ohněm, musím počítat, že se spálím a popravdě… to, že se to bojím říct rodičům by mělo být tím nejmenším, co by mě mělo trápit!!! Známí rodili před měsícem na 28. tt těhotenství a nikdo jim nedokáže říct, zda bude Eliška v pořádku…měla 81 dkg a dnes má 1042g. Ale máte pravdu, zvládla to spousta holek…
@Mivév Ano, je to smutny co tu pises ale posledni co potrebuju je kazani od nekoho, koho ani neznam. Je to muj zivot a ja si s nim nalozim po svem. Jsem plnoleta a svepravna. A ty vis houby o tom jak je to prome tezky a hlavne z jakych duvodu, nevis o me nic. Tak se prosim, tehhle komentaru zdrz, protoze jsem ve stresu i tak, i bez tebe. Nemusis mi pridavat. Dekuju. Neznas me, nevis o me nic, tak to nekomentuj.
Tak nechoď do veřejných diskusí!!! Píšeš, že jsi plnoletá a svéprávná, ale nechováš se dle toho.
@Mivév Ale to je moje vec! Ty vis houby proc to tak je a nevis nic tak se tu do me nenavazej.
@Mivév Ja potrebuju spis mily slovo nez tohle. Ted mam vazne chut se na vsecko vykaslat. Vsecky holky se me tu snazily podporit. Ale fajn, ja uz teda do tehle verejne diskuse chodit nebudu.
Ja myslela ze sem holky chodi aby se podporily, poradily…ale asi ne.
@Mivév píše:
Pokud souložím, musím počítat, že otěhotním a že s tím jsou spojené nějaké povinnosti a starosti. Dokud nepřeskočíte, tak nemáte vyhráno. My máme v rodině downa, také poškozená trojčata a další nepříjemnosti. Příjde mi to nezodpovědné a hlavně hloupé. Pokud si hraju s ohněm, musím počítat, že se spálím a popravdě… to, že se to bojím říct rodičům by mělo být tím nejmenším, co by mě mělo trápit!!! Známí rodili před měsícem na 28. tt těhotenství a nikdo jim nedokáže říct, zda bude Eliška v pořádku…měla 81 dkg a dnes má 1042g. Ale máte pravdu, zvládla to spousta holek…
A nejaka rada nad zlato, co ted podle tebe ma zakladatelka delat?
Nevyzadane info umi podavat kazdy. Pokud mas potrebu se vypovidat, zaloz si svoji diskuzi s pozn. „Pouze pro zodpovedne a to dle mych predstav“.
A neprud, uz jsi velka holka, nemas to zapotrebi.