Strach z provedení TT - co s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
31.8.12 18:30

@posibilities Ja vim ale jeste zadnou fotku z utz nemam. Jinak jdu akorat v po na krev a ve ct na genetiku, jinak nic nerikala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
31.8.12 20:59

Jsi odvážná, já bych si první trimestr bez lékařského dohledu nelajskla, ve 12.tt je třeba poznat down na utz… no jsem na tebe zvědavá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.9.12 08:46

@Mivév No mozna kdybys znala mou situaci tak bys pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
1.9.12 09:32
@Mivév píše:
Jsi odvážná, já bych si první trimestr bez lékařského dohledu nelajskla, ve 12.tt je třeba poznat down na utz… no jsem na tebe zvědavá!

To je její věc, spousta holek na těhu přišlo až později a taky se to zvládlo, tak proč né Romča. Navíc je mladá a riziko je minimální.

• Citovat
  • Upravit
70
1.9.12 10:31

@posibilities Dekuju ti :-) protoze tohle mi moc nepridava, i tak jsem jeste ve stresu ze vseho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
1.9.12 10:37

@Romana1511 To věřím. Nic si z toho nedělej, vše bude ok ;) Je důležité abys byla co nejvíc v klidu a nemá cenu se nervovat nějakýma komentářema.

• Citovat
  • Upravit
1783
1.9.12 22:08

Pokud souložím, musím počítat, že otěhotním a že s tím jsou spojené nějaké povinnosti a starosti. Dokud nepřeskočíte, tak nemáte vyhráno. My máme v rodině downa, také poškozená trojčata a další nepříjemnosti. Příjde mi to nezodpovědné a hlavně hloupé. Pokud si hraju s ohněm, musím počítat, že se spálím a popravdě… to, že se to bojím říct rodičům by mělo být tím nejmenším, co by mě mělo trápit!!! Známí rodili před měsícem na 28. tt těhotenství a nikdo jim nedokáže říct, zda bude Eliška v pořádku…měla 81 dkg a dnes má 1042g. Ale máte pravdu, zvládla to spousta holek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.9.12 07:53

@Mivév Ano, je to smutny co tu pises ale posledni co potrebuju je kazani od nekoho, koho ani neznam. Je to muj zivot a ja si s nim nalozim po svem. Jsem plnoleta a svepravna. A ty vis houby o tom jak je to prome tezky a hlavne z jakych duvodu, nevis o me nic. Tak se prosim, tehhle komentaru zdrz, protoze jsem ve stresu i tak, i bez tebe. Nemusis mi pridavat. Dekuju. Neznas me, nevis o me nic, tak to nekomentuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
2.9.12 11:05

Tak nechoď do veřejných diskusí!!! Píšeš, že jsi plnoletá a svéprávná, ale nechováš se dle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.9.12 11:30

@Mivév Ale to je moje vec! Ty vis houby proc to tak je a nevis nic tak se tu do me nenavazej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.9.12 11:31

@Mivév Ja potrebuju spis mily slovo nez tohle. Ted mam vazne chut se na vsecko vykaslat. Vsecky holky se me tu snazily podporit. Ale fajn, ja uz teda do tehle verejne diskuse chodit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.9.12 11:36

Ja myslela ze sem holky chodi aby se podporily, poradily…ale asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.9.12 11:37

@posibilities Ja vim a dekuju za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
2.9.12 11:43

@Romana1511 Napsala jsem ti zprávu :)

• Citovat
  • Upravit
16986
2.9.12 20:56
@Mivév píše:
Pokud souložím, musím počítat, že otěhotním a že s tím jsou spojené nějaké povinnosti a starosti. Dokud nepřeskočíte, tak nemáte vyhráno. My máme v rodině downa, také poškozená trojčata a další nepříjemnosti. Příjde mi to nezodpovědné a hlavně hloupé. Pokud si hraju s ohněm, musím počítat, že se spálím a popravdě… to, že se to bojím říct rodičům by mělo být tím nejmenším, co by mě mělo trápit!!! Známí rodili před měsícem na 28. tt těhotenství a nikdo jim nedokáže říct, zda bude Eliška v pořádku…měla 81 dkg a dnes má 1042g. Ale máte pravdu, zvládla to spousta holek…

A nejaka rada nad zlato, co ted podle tebe ma zakladatelka delat?
Nevyzadane info umi podavat kazdy. Pokud mas potrebu se vypovidat, zaloz si svoji diskuzi s pozn. „Pouze pro zodpovedne a to dle mych predstav“.
A neprud, uz jsi velka holka, nemas to zapotrebi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí