Strach o maminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9166
13.5.12 12:34
@Anonymní píše:
To ona samozřejmě řeší, na GYN chodí pravidelně, stejně tak jako na hematologii, teď má jen pocit, že by to byla přehnaná reakce jet na pohotovost…

Aha, víš co bych ti poradila? Pokud se TÉMĚŘ nemůže zvednout ze záchodu, zavolala bych sanitku bez ohledu na to, co na to říká sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.12 12:53
@xxpetka píše:
umřela mi loni v srpnu a dnes bych vše řešila jinak, než jak jsem byla hloupá a ani jí nepřemlouvala, at si jde lehnout do nemocnice, myslela jsem, že to nic nebude a nakonec na to umřela :(

Nám takto loni v srpnu zemřela manželova maminka. Měla vleklé zdravotní potíže, zase jednou jí bylo hodně zle, nechat se svým mužem dovézt do nemocnice odmítla, a pak už ani rychlá nebyla dost rychlá :( .

• Citovat
  • Upravit
1322
13.5.12 13:25
@Anonymní píše:
Nám takto loni v srpnu zemřela manželova maminka. Měla vleklé zdravotní potíže, zase jednou jí bylo hodně zle, nechat se svým mužem dovézt do nemocnice odmítla, a pak už ani rychlá nebyla dost rychlá :( .

Ano, tak to bývá a je to smutné :( Také bych se jí neptala, zda chce nechce, zavolala záchranku nebo jí tam zavezla i proti její vůli. Nám bohužel záchranka už také nepomohla :( co já bych za to dala mít maminku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
13.5.12 13:32
@xxpetka píše:
Vzala bych maminku a valila na pohotovost. Není to sranda a nikdy nevíš, co to může být. To je můj názor. Já už maminku nemám, umřela mi loni v srpnu a dnes bych vše řešila jinak, než jak jsem byla hloupá a ani jí nepřemlouvala, at si jde lehnout do nemocnice, myslela jsem, že to nic nebude a nakonec na to umřela :( a to z blbého pádu z kola. Nikdy bych tomu nevěřila, co se může stát. Samozřejmě to u vás nemusí nic být, ale k doktorovi bych jí odvezla co nejdříve, ať jí vyšetří.

Takhle zemřel přítel od ségry,byl to už teda starší pán. Opilý spadl z kola,nikam nešel až když pak mu bylo jak psovi. Sotva doktorům řekl,co se mu stalo,upadl do komatu a do druhého dne už nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
13.5.12 13:51
@1024 píše:
Takhle zemřel přítel od ségry,byl to už teda starší pán. Opilý spadl z kola,nikam nešel až když pak mu bylo jak psovi. Sotva doktorům řekl,co se mu stalo,upadl do komatu a do druhého dne už nebyl.

Jj, maminka spadla na kole, šla k dokt.a že tam nic nemá, pak jí to do týdne opuchlo a nakonec mi stačila ráno v 5 zavolat a říct, že jí není dobře, já přijela a ona jen řekla „Peťulko“ a byl konec, dostala plicní embolii, záchranka dorazila hodně pozdě až po 15 min skoro a už nic nepomohlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
13.5.12 16:13

jakýmkoli způsobem i za cenu hádky bych ji odvezla k doktorovi, maminku máš jen jednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
13.5.12 17:47

@xxpetka Tak to muselo být pro tebe nejspíš hodně těžké,vidět ji takhle umřít. :,( Já bych třeba se sebou taky nešla kvůli prkotině,ale ono i z prkotiny nakonec může být bůhví co. No zdraví a život máme jen jeden,tak si toho važme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
13.5.12 22:17

1024: Dodnes to mám před očima a v noci se mi o tom zdá, neustále slyším ten telefon jak mi zazvonil v pět ráno :( a když se sere tak se sere, teď onemocněl strejda a dávají mu den až týden života :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
14.5.12 09:53

@xxpetka Tak to bych měla noční můru z toho telefonu. Třeba to stejdovi dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
14.5.12 21:06

@1024 Jo neustále ten telefonát slyším, za chvíli to bude rok, ale slyším to jak dnes :( :( Nevím, ale strejda je na tom hodně špatně, teta si ho má vzít domů na dožití nebo ho dají na LDN :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
15.5.12 07:37

@xxpetka tak to asi špatný bude,máma na LDN kdysi dělala a říkala hrozný. Hlavně ať se kdyžtak dlouho netrápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí