Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No jestli jste jedli stejně jídlo
může mít citlivější žaludek.
Otravena neni..to bys mel to same,ale ma ted citlivejsi zaludek a traveni.nic se ji nestane.kolu po lzickach a smectu a kdyby byla dehydrovana tak kulisek(koupis v lekarne urcite maj i verze pro dospele)
Muj syn pritahl ze skolky podobnej maler,ale infekcni.2 dny sem lezela vedle zachoda v 7mesici tehotenstvi proto ze ani nemelo cenu odchazet .porodila sem v terminu a synovi je uz 6 a je v pohode:).
Teď radi střevní chřipka. Ledová kola a smecta je dobra rada, na pohotovost bych jela, kdyby to trvalo déle než 48 hodin kvůli dehydrataci
Pokud jste jedli stejné jídlo a tobě je dobře, tak jí to spíš nesedlo. Kolem šestého měsíce už žaludek a střeva nesnesou všechno, mimi zabírá už hooodně místa. Pokud je jedla už i předtím, alergie je taky vyloučená. Navíc zrovna mořské plody nesednou kolikrát netěhotné. Zůstala bych u té Smecty, Coly a diety. Pro jistotu na tu pohotovost můžeš zajet(spíš pro svůj klid), ale otázka je, jestli v jejím zdravotním stavu není lepší ji nechat odpočívat, než ji tahat po nemocnicích. Nemohla se třeba nakazit střevní chřipkou někde jinde? Ono to totiž teď všude řádí.
Ale jeste musim dodat ze je to od tebe hezke ze sis vzpomnel na vyroci a takle si ji prekvapil
..ze to nevyslo upln3 podle tvych predstav
za to nemuzes
Náhodou to bylo hezké.. blbec nejste. Třeba to má střevní chřipku a není to ani z jídla. Každopádně cola, dieta a smecta je nejlepší. Pokud to bude trvat víc jak dva dny, šla bych k doktorovi. Takové střevní potíže déle trvat nemají.
Já měla střevní chřipku (ale jakou…) ve 3.mesici. Snažila jsem se hlavně po troškách doplňovat tekutiny a když už se udržely tekutiny, tak pomalu zařazovat i jídlo - postup je na netu. Ale kdyby ztrácela vědomí a nedařilo se doplňovat tekutiny, tak bych klidně jela do nemocnice, jinak bych to zatím nehrotila ![]()
Zdravím, nejdříve bych rád uvedl, že jsem úplný blbec a že o tom vím, ale myslel jsem to dobře. Včera jsme měli s manželkou výročí svatby, žena je v 6. měsíci, chtěl jsem jí překvapit. Objednal jsem nám večeři z vyhlášené restaurace, chtěl jsem něco speciálního tak jsem vybral mořské plody, vůbec m nenapadlo, že by to mohlo být špatně, manželka je miluje. Byly výborné, já jsem v pohodě, ale manželce je už od noci strašně zle. Zvrací, má průjem a křeče. Volal jsem její doktorce, ale ta mi poradila jen studenou Colu a Smectu. Je to normální? Nemám jí odvézt na pohotovost? Aby se něco nestalo malému.
Předem moc dík.