Strach o těhotnou manželku

barbara.muskat
13.3.19 12:57

Strach o těhotnou manželku

Zdravím, nejdříve bych rád uvedl, že jsem úplný blbec a že o tom vím, ale myslel jsem to dobře. Včera jsme měli s manželkou výročí svatby, žena je v 6. měsíci, chtěl jsem jí překvapit. Objednal jsem nám večeři z vyhlášené restaurace, chtěl jsem něco speciálního tak jsem vybral mořské plody, vůbec m nenapadlo, že by to mohlo být špatně, manželka je miluje. Byly výborné, já jsem v pohodě, ale manželce je už od noci strašně zle. Zvrací, má průjem a křeče. Volal jsem její doktorce, ale ta mi poradila jen studenou Colu a Smectu. Je to normální? Nemám jí odvézt na pohotovost? Aby se něco nestalo malému.
Předem moc dík.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35798
13.3.19 12:59

No jestli jste jedli stejně jídlo :nevim: může mít citlivější žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.3.19 13:05

Otravena neni..to bys mel to same,ale ma ted citlivejsi zaludek a traveni.nic se ji nestane.kolu po lzickach a smectu a kdyby byla dehydrovana tak kulisek(koupis v lekarne urcite maj i verze pro dospele)

Muj syn pritahl ze skolky podobnej maler,ale infekcni.2 dny sem lezela vedle zachoda v 7mesici tehotenstvi proto ze ani nemelo cenu odchazet .porodila sem v terminu a synovi je uz 6 a je v pohode:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.3.19 13:06

Teď radi střevní chřipka. Ledová kola a smecta je dobra rada, na pohotovost bych jela, kdyby to trvalo déle než 48 hodin kvůli dehydrataci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376

Pokud jste jedli stejné jídlo a tobě je dobře, tak jí to spíš nesedlo. Kolem šestého měsíce už žaludek a střeva nesnesou všechno, mimi zabírá už hooodně místa. Pokud je jedla už i předtím, alergie je taky vyloučená. Navíc zrovna mořské plody nesednou kolikrát netěhotné. Zůstala bych u té Smecty, Coly a diety. Pro jistotu na tu pohotovost můžeš zajet(spíš pro svůj klid), ale otázka je, jestli v jejím zdravotním stavu není lepší ji nechat odpočívat, než ji tahat po nemocnicích. Nemohla se třeba nakazit střevní chřipkou někde jinde? Ono to totiž teď všude řádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

Ale jeste musim dodat ze je to od tebe hezke ze sis vzpomnel na vyroci a takle si ji prekvapil :srdce: ..ze to nevyslo upln3 podle tvych predstav :lol: za to nemuzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.19 13:07

Náhodou to bylo hezké.. blbec nejste. Třeba to má střevní chřipku a není to ani z jídla. Každopádně cola, dieta a smecta je nejlepší. Pokud to bude trvat víc jak dva dny, šla bych k doktorovi. Takové střevní potíže déle trvat nemají.

• Citovat
  • Upravit
2236
13.3.19 13:09

Já měla střevní chřipku (ale jakou…) ve 3.mesici. Snažila jsem se hlavně po troškách doplňovat tekutiny a když už se udržely tekutiny, tak pomalu zařazovat i jídlo - postup je na netu. Ale kdyby ztrácela vědomí a nedařilo se doplňovat tekutiny, tak bych klidně jela do nemocnice, jinak bych to zatím nehrotila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí