Strach z práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
2.4.14 13:40

Já souhlasím s holkama, budto se jim postavíš a oni toho fakt nechaj, nebo odejdi hned. Plzen na tom neni snad tak blbe jak jiny regiony :think:

nebo zkusit Prahu :nevim:, v případě nouze se da i trochu dojizdet, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
2.4.14 13:41

Jezisi..to je nejaka pakarna na Borskych polich 8o v Plzni bys prece nasla neco lepsiho (kdyz teda pritel nechce to Nemecko…). Nedelej si iluze o tom, ze to v soucasne praci bude lepsi- zenske si te vybraly asi jako slaby clanek, nezapadas, nemas ostre lokty k tomu, aby ses jim ubranila. Takze uz kvuli svemu zdravi tam skonci a zkus neco jineho (pritel praci ma, takze v tomhle pripade bys mela financni oporu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
3.4.14 11:49

Zakladatelko,

Jak je? Nakopla te trochu tato diskuze? Kdyz mas odpoledni, tak bys mohla uz zitra obehnout nejake vedlejsi tovarny. Tlaci te cas s miminkem? Nemohla bys odlozit to tehotneni na par mesicu, nez jinde ziskas smlouvu na neurcito? Mas ji vuebc v tom vasem vosim hnizde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
3.4.14 12:05

Též by mě zajímalo, jak zakladatelka včera dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.8.14 09:02

Ahoj, holky, moc dobře zakladatelku chápu, zažívala jsem v práci podobné pocity. Strach z toho že něco udělám špatně, že na mě zase budou řvát. Prošla jsem si psychickou šikanou od ješitných kolegyn. Vybudovali ve mě totální pocit méněcennosti, neschopnosti - žádné sebevědomí, jenom strach co zase udělám špatně. Vím jak těžké je s tím bojovat, jak těžké je získávat ztracené sebevědomí zpět.. Nyní nastupuji do nové práce a mám strach tam jít. Už automaticky se bojím toho, že tam na mě čeká hyena co si bude vylívat vztek a využívat moji špatnou psychiku. Ženské umějí být zlé, hlavně když se spolčí proti jedinci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.8.14 09:22

V pondělí nastupuji, snažím se uklidnit. Na jednu stranu se do nové práce těším, na druhou stranu mám strach zase ze šikany. Práci si moc nevyberete, nemůžu si dovolit být na ÚP a být doma zadarmo. Tak snad už se zakladatelka cítí líp, nebo si našla něco nového jako já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.8.14 09:35

A ještě něco, můžu vám říct že opravdu strach je pořádné svinstvo. Mám si do bývalé práce přijít osobně pro stravenky. Já vím že na ně mám nárok, poctivě jsem si je vydělala v děsných podmínkách, ale.. Mám strach tam jít, už jenom to místo mě natolik negativně ovlivnuje, že přemýšlím zda mě ty stravenky stojí za to. Nemám vůbec chut potkat bývalé hnusné kolegyně, vnímat ty pohledy. Někdo by řekl, že jsem blbá, 1000Kč ve stravenkách se přece jenom tak nenajde na ulici! Napsala jsem personální zda by mě je mohla poslat poštou.. Už jen ta představa že vstoupím znovu do prostor, odkud jsem s úlevou utekla je příšerná! Nemůžu to překonat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
30.3.15 09:11

Ahoj holky, báli jste se jít do práce, protože jste prostě cítili něco na obzoru? Mám odpolední, jsem nervozni, něco se chystá.. Takové to instinktivní tušení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.3.15 09:14
@chipsa píše:
Ahoj holky, báli jste se jít do práce, protože jste prostě cítili něco na obzoru? Mám odpolední, jsem nervozni, něco se chystá.. Takové to instinktivní tušení..

nestalo se mi.. ale jestli to v práci není ok, tak to tušení chápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
30.3.15 09:17

Nic není OK, HLAVNĚ DÍKY AGENTURNÍMU CHAOSU. Jedni přichází, druzí odchází.. Někdo uteče dobrovolně a sám, někoho se zbavějí z různých důvodů.. Nikdo nikdy neví co nastane ze dne na den. Vím že nemá smysl se s tím nervovat, ale cítím v krvi že dnešní odpolední OK NEBUDE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
30.3.15 09:21

@chipsa jo stalo - dopadlo to tak jak sem tušila, dodnes mi dlužej poslední vejplatu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
30.3.15 09:23

@chipsa mě by teda dost zajímalo, jak by sis takovou absenci u zaměstnavatele omluvila. To by sis na to brala dovolenou? Za mě - ano šla bych do práce. Jediný případ, který by u mě nastal, že bych do práce nepřišla bez předchozí domluvy, by byla náhlá nevolnost nebo nemoc, v tom případě řádně omluvená lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
30.3.15 09:25
@brumdinka píše:
@chipsa jo stalo - dopadlo to tak jak sem tušila, dodnes mi dlužej poslední vejplatu :cert:

Jo výplata, už třetí měsíc řeším problémy s účtárnou kvůli chybným výplatám a zjištuji že moje těžce vydělané peníze jsou v nedohledu :cert: Jednou nezaplatí přesčasy, podruhé zapomenou zaúčtovat zálohy na daně, potřetí mě strhnou peníze za dovolenou, kterou jsem měla řádně nahlášenou, ale u nich nic hlášeno není.. Oni z toho mají prdel, pro nás jsou to ztracené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
30.3.15 09:26
@Hoa Mai píše:
@chipsa mě by teda dost zajímalo, jak by sis takovou absenci u zaměstnavatele omluvila. To by sis na to brala dovolenou? Za mě - ano šla bych do práce. Jediný případ, který by u mě nastal, že bych do práce nepřišla bez předchozí domluvy, by byla náhlá nevolnost nebo nemoc, v tom případě řádně omluvená lékařem.

Nepřijdeš do práce, máš vyhazov, je to jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
30.3.15 09:30

@chipsa Z čehož vyplývá, že je lepší do té práce jít strach nestrach, nic horšího, než kdybys zůstala doma, tě tam nepotká. A ideálně se na strach zkusit vyprdnout, akorát se budeš stresovat dřív, než to bude nutné, pokud to vůbec bude nutné. Přeju hodně štěstí, ať máš směnu poklidnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat