Strach z práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
30.3.15 09:31
@Hoa Mai píše:
@chipsa Z čehož vyplývá, že je lepší do té práce jít strach nestrach, nic horšího, než kdybys zůstala doma, tě tam nepotká. A ideálně se na strach zkusit vyprdnout, akorát se budeš stresovat dřív, než to bude nutné, pokud to vůbec bude nutné. Přeju hodně štěstí, ať máš směnu poklidnou.

Já tam jít musím, nic jiného mě nezbývá. Díky za podporu a snad to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.16 21:27

Ahoj, jak to dopadlo…? Ja jsem zažila neco podobneho :cert:
7 let jsem makala a kdyz jsem byla 8 rok nemocná měsíc hned byl problém.
Neustálá jsem nalomene zdravi a krávy v praci a dostávala se z toho rok.
Ted jsem zase v podobném kruhu, ze me to smila.. Ale je to hlavne o sebevědomí a myšlence! Člověk zdravi neovlivní, to ze je málo lidi a kdyz jeden vypadne treba PN je chyba managmentu, jsme lidi ne stroje.
Bohužel v dnešní době tlaku a agrese na to kolektiv reaguje naštvaním na člověka co marodí.. Proč? Protože dělají i za nej. Heslo, kdyz nemůžeš přidej!
Dokud si necháme srat na hlavu od zaměstnavatele bude to dnešní rekord - zítřejší norma :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
500
8.5.17 01:38

Nemocenská a výpověď. Zajdi si na psychiatrii a paní doktorka ti napíše neschopenku. Neboj se :hug: a dá ti třeba nějakou slabou eliceu na uklidnění nervů. Kup si pak zmrzlinu, fajn časák, koukej na serialy.
No a pak si hledej dále. Jinak miminko mít nebudeš. Patrně se mu to nelíbilo a musíš to změnit. :kytka: přeji ti pohodu a klid :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat