Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj. Musíš si říkat, že je každé těhotenství jiné a třeba teď to bude paráda a všechno bude v pořádku a ani nebudeš vědět, že čekáš dalšího mrňouska. Věnuj se dcerce a uvidíš, že to bude v pohodě ![]()
Scela rozumím tomu, že na začátku těhotenství je ženská náladová a má ze všeho strach. Snaž se ale odreagovat a myslet pozitivně, protože právě tvoje špatná psychika může mít na miminko neblahý vliv. Je podle mě dost nepravděpodobné, že bys znovu prodělala tak komplikované těhotenství, jako bylo to první. Hodně štěstí! ![]()
Holky myslíte, já jsem ani neměla radost z těch dvou čárek, už se mi v hlavě promítalo minulé těhotenství.
Díky za podporu.
![]()
Já bych si říkala, že až bude venku, to bude teprve tóčo
![]()
Ne vážně, nějak… to prostě zvládneš.
Chápu, měla jsem to podobně, teda ne až v takové depresi, ale taky nic moc… ale bylo to dobrý.
To je moje jediná útěcha, že se to nemusí opakovat, ale většinou bych řekla, že se to opakuje.
Každé těhotenství je jiné, třeba tohle už bude lepší
Já čekám první miminko a už jsem stihla snad všechny problémy, nemoci… Celé těhotenství lítám po doktorech. Teď říkám, že po tomhle těhotenství další miminko až za 10 let, ale už teď vím, že to tak nebude
Přeji ti aby tobylo tentokrát bez komplikací ![]()
Ahoj holky,
píšu anonymně, protože o mém těhu ještě nikdo neví.
Jsem těhotná úplně na začátku. Mám 17 m dcerku, těhotensví s ní byla hrůza. Riziko předčasného porodu, tvrdnutí břicha, naléhání, cukrovka, otevírání se ve 30 tt. 3,5 m jsem jenom ležela. Už teď se bojím, že budu muset ležet a taky nevím, jak se postarám o dcerku, babičky ještě jsou pracující. Chjó, to jsou zase starosti.