Krvácení 4. týden těhotenství

Anonymní
19.9.12 07:42

krvácení 4tt

Ahoj. dneska rano jsem sla na zachod. a jako bych to dostala.ale nebyla to cervena krev.hneda…mam strach. nevite co to muze byt? asi pujdu k Dr.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101710
19.9.12 07:48

No, ve 4tt, to klidně může být nastupující MS :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
19.9.12 07:48

A tobě vyšel pozitivní test? třeba to bude menstruace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
19.9.12 07:50

Ve 4tt může být nastupující MS, měla jsi tedy asi pozitivní těhu test když píšeš 4tt, že? Ono v těch začátcích je to buď a nebo…spousta žen je těhu ani o tom neví a mají třeba později MS jen třeba silnější, že příroda prostě rozhodla sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
19.9.12 07:54
@Anonymní píše:
Ahoj. dneska rano jsem sla na zachod. a jako bych to dostala.ale nebyla to cervena krev.hneda…mam strach. nevite co to muze byt? asi pujdu k Dr.

a to už ti vyšel pozitivni test?? to uz vis, ze jsi tehotna? muze to byt MS.. ani k doktorovi bych nechodila - ve 4 tt s tím nic neudělá.. bud se mimi udrzi nebo ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
19.9.12 08:30

Nemusí to být nic, já taky v termínu, kdy jsem měla dostat ms, krátce zakrvácela… ale bylo to jednorázové, pak už nic, takže jsem k dr. ani nešla… a teď jsem ve 12. tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
19.9.12 08:38

Já byla 4-5 týden a také jsem zacla takhle krvacet a potratila jsem :(
A nebo to muže byt ta menstruace jak pisi holky… Každopádně na gynde Ti nepomuzou pokud jsi tehotna :roll: :(… Tak se drz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
19.9.12 08:44

Já bych k dr. i zašla.
Nemusí to být nutně potrat, hnědá krev může znamenat hematon, i když 4tt na ultrazvuku stejně nepoznají, co se děje.
Ale případně můžou poradit a napsat nějaké léky k podpoře těhotenství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
19.9.12 08:45

Ja mela lehke spineni kolem myslim ze nejak v 6tt nebo v 7tt, asi dva-tri dny, bylo to ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
19.9.12 09:00

Ahoj, koukla jsem do diáře a já jsem okolo toho 4tt měla taky takový hnědý až narůžovělý výtok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
19.9.12 09:54

Taky jsem hned takhle na začátku krvácela, dostala jsem Utrogestan a Ascorutin a dopadlo to dobře. K doktorovi bych zašla, tím nic nezkazíš. Přeju hodně štěstí, ať to nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.12 10:49

Tak jsem byla u Dr.moje dr. nema dneska ordinacni den.tak sem zasla k jinymu.no kdyz sem tam prisla tak byl dosti neprijemnej.. :x hned rikal ze tu ma dneska narvano a ted sem pridu ja ktera k nemu ani nechodi. ..fakt debil!!!no tehu testu sem si delala asi 6 a vsechny pozitivni. delal mi utz a nebylo videt nic…
ani GV …mam strach holky. a to bych mela byt v 5tt..teda prej mi to moje dr blbe spocitala…mela bych byt min takja nevim uz…posledni MS 18.8.
Napsal mi"Pan neprijemny" do zpravy:Dnes rano zacala slabe krvacet. UZvys:deloha v RVF s vyssi sliznici, GV neprogazan. Kolpo:slaby zahnedly vytok z hrdla.Per.vag:Deloha v RVF prosakla nezda se zvetsena, andexa bilat.bpn… :( moc tomu nerozumim..boze at je vse ok. :,(

• Citovat
  • Upravit
1140
19.9.12 11:14

Teda já už si to nepamatuju, ale možná je teda i na gestační váček brzo… :nevim:
No, uvidíš, zkus pár dní počkat, buď to vážně dostaneš, nebo se to udrží.
Můj dr. teda vždycky říkal, že doba těhotenských testů je hrozná, že si to ženský dělají brzo a pak jsou akorát zklamaný. Bez testů by ani nevěděly, že vůbec byly těhotné.
Nemá cenu věšet hlavu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.12 11:16

ano.to je pravda. musim jeste vydrzet…-)

• Citovat
  • Upravit
172
19.9.12 11:23

l

Ahojky, a nemuze se jednat o uhnizdovani? Ja jsem taky trochu krvacela, ale jen trosicku asi jeden nebo dva dny. Bylo to nekdy pred menstruaci, myslela jsem si ze mi zacina drive ale pak to slabe spineni prestalo a zadna menstruace se nekonala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí