Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ve 4tt může být nastupující MS, měla jsi tedy asi pozitivní těhu test když píšeš 4tt, že? Ono v těch začátcích je to buď a nebo…spousta žen je těhu ani o tom neví a mají třeba později MS jen třeba silnější, že příroda prostě rozhodla sama…
@Anonymní píše:
Ahoj. dneska rano jsem sla na zachod. a jako bych to dostala.ale nebyla to cervena krev.hneda…mam strach. nevite co to muze byt? asi pujdu k Dr.
a to už ti vyšel pozitivni test?? to uz vis, ze jsi tehotna? muze to byt MS.. ani k doktorovi bych nechodila - ve 4 tt s tím nic neudělá.. bud se mimi udrzi nebo ne… ![]()
Nemusí to být nic, já taky v termínu, kdy jsem měla dostat ms, krátce zakrvácela… ale bylo to jednorázové, pak už nic, takže jsem k dr. ani nešla… a teď jsem ve 12. tt ![]()
Já byla 4-5 týden a také jsem zacla takhle krvacet a potratila jsem ![]()
A nebo to muže byt ta menstruace jak pisi holky… Každopádně na gynde Ti nepomuzou pokud jsi tehotna
… Tak se drz ![]()
Já bych k dr. i zašla.
Nemusí to být nutně potrat, hnědá krev může znamenat hematon, i když 4tt na ultrazvuku stejně nepoznají, co se děje.
Ale případně můžou poradit a napsat nějaké léky k podpoře těhotenství ![]()
Ja mela lehke spineni kolem myslim ze nejak v 6tt nebo v 7tt, asi dva-tri dny, bylo to ok…
Ahoj, koukla jsem do diáře a já jsem okolo toho 4tt měla taky takový hnědý až narůžovělý výtok
Taky jsem hned takhle na začátku krvácela, dostala jsem Utrogestan a Ascorutin a dopadlo to dobře. K doktorovi bych zašla, tím nic nezkazíš. Přeju hodně štěstí, ať to nic není.
Tak jsem byla u Dr.moje dr. nema dneska ordinacni den.tak sem zasla k jinymu.no kdyz sem tam prisla tak byl dosti neprijemnej..
hned rikal ze tu ma dneska narvano a ted sem pridu ja ktera k nemu ani nechodi. ..fakt debil!!!no tehu testu sem si delala asi 6 a vsechny pozitivni. delal mi utz a nebylo videt nic…
ani GV …mam strach holky. a to bych mela byt v 5tt..teda prej mi to moje dr blbe spocitala…mela bych byt min takja nevim uz…posledni MS 18.8.
Napsal mi"Pan neprijemny" do zpravy:Dnes rano zacala slabe krvacet. UZvys:deloha v RVF s vyssi sliznici, GV neprogazan. Kolpo:slaby zahnedly vytok z hrdla.Per.vag:Deloha v RVF prosakla nezda se zvetsena, andexa bilat.bpn…
moc tomu nerozumim..boze at je vse ok. ![]()
Teda já už si to nepamatuju, ale možná je teda i na gestační váček brzo… ![]()
No, uvidíš, zkus pár dní počkat, buď to vážně dostaneš, nebo se to udrží.
Můj dr. teda vždycky říkal, že doba těhotenských testů je hrozná, že si to ženský dělají brzo a pak jsou akorát zklamaný. Bez testů by ani nevěděly, že vůbec byly těhotné.
Nemá cenu věšet hlavu ![]()
Ahojky, a nemuze se jednat o uhnizdovani? Ja jsem taky trochu krvacela, ale jen trosicku asi jeden nebo dva dny. Bylo to nekdy pred menstruaci, myslela jsem si ze mi zacina drive ale pak to slabe spineni prestalo a zadna menstruace se nekonala.
Ahoj. dneska rano jsem sla na zachod. a jako bych to dostala.ale nebyla to cervena krev.hneda…mam strach. nevite co to muze byt? asi pujdu k Dr.