Krvácení 4. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13794
19.9.12 11:47

Já jak zacala krvacet, tak můj gynekolog mi řekl at az přijdu si udělám znova tehu test a další za tři dny a ze kdyz bude první negativni, ze to Furt nic neznamená, ale kdyz i druhy potratila jsem… Tak to také zkus. Me teda vyšel hned první negativni a pak i ten druhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
19.9.12 12:46
@Anonymní píše:
Tak jsem byla u Dr.moje dr. nema dneska ordinacni den.tak sem zasla k jinymu.no kdyz sem tam prisla tak byl dosti neprijemnej.. :x hned rikal ze tu ma dneska narvano a ted sem pridu ja ktera k nemu ani nechodi. ..fakt debil!!!no tehu testu sem si delala asi 6 a vsechny pozitivni. delal mi utz a nebylo videt nic…
ani GV …mam strach holky. a to bych mela byt v 5tt..teda prej mi to moje dr blbe spocitala…mela bych byt min takja nevim uz…posledni MS 18.8.
Napsal mi"Pan neprijemny" do zpravy:Dnes rano zacala slabe krvacet. UZvys:deloha v RVF s vyssi sliznici, GV neprogazan. Kolpo:slaby zahnedly vytok z hrdla.Per.vag:Deloha v RVF prosakla nezda se zvetsena, andexa bilat.bpn… :( moc tomu nerozumim..boze at je vse ok. :,(

podle kalkulačky jsi 4tt, termin porodu 25.5. - co ti ten doktor na to dal nebo doporucil??
jinak když jsem byla těhotná - v 6tt, tak na UTZ nic videt nebylo, pak jsem prisla v 10tt a bylo uz i srdicko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.12 12:52

Nedoporucil mi nic… :nevim: jen at jdu ztra k moj Dr. ta tam je az v pondel, tak budu muset vydrzet

• Citovat
  • Upravit
9030
19.9.12 12:56
@Anonymní píše:
Nedoporucil mi nic… :nevim: jen at jdu ztra k moj Dr. ta tam je az v pondel, tak budu muset vydrzet
…tak odpočívej… krvácíš pořád stejně hodně? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
19.9.12 13:16

ZAKLADATELCE

Předně se uklidni a vykašli se na blbýho doktora

dále. zajdi si do lékárny a kup si ascorutin 2-2-2 je užívej až když špinění či slabé krvácení přejde… stojí cca 50 CZK

pokud jsi těhu (já celé 3 měsíce špinila nebo krvácela min. 1× týdně), tak do 2 dnů to přejde, pokud nejsi a nemá to vyjít, tak ti ani ascorutin nepomůže a ms se rozjede!

držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
19.9.12 13:19

@lilia81 ascorutin jsem brala na srážlivost krve.. je to vhodný v těhotenství??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
19.9.12 22:42
@poosleda píše:
@lilia81 ascorutin jsem brala na srážlivost krve.. je to vhodný v těhotenství??

jj, taky jsem ho brala na krvácení v těhotenství, i když dávkování už nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
19.9.12 22:47

Taky jsem brala ascorutin na začátku spolu s utrogestanem…krvácela jsem kolem 10. týdne.
Držím pěsti zakladatelko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.12.14 12:18

Ahojky. Já jsem teď cca5 týden…u dr jsem byla ve 4tt, potom co mi vyšel pozitivní test, nechtěla jsem jít ale pak jsem našla pár kapek krve, tak mi byl zjištěný zánět a z toho prý ta krev:/…už týden ho léčím a teď znova krev ale jednorázově, tak jedna pol. lžíce. Bez bolestí bez ničeho, takže jsem z toho taky dost špatná :/ netuším co to bylo. V pondělí pomažu k dr a budu doufat že je vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.12.14 16:12

Tak u mne teda krvácení po návštěvě dr nic nebylo. Vše je v pořádku a dokonce jsem se dozvěděla že nečekám jedno miminko ale rovnou dvě :D sice je to druhé menší a není nic jistého, přesto tam jsou dvojčátka a nějaká naděje že bude i to druhé v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
14.8.15 23:59

Ahoj holky podle tehu kalkulačky bych mela bejt 4+5 tt MS jsem mela dostat 10.8 dneska Mé chytli křeče celou dobu vse oki a pak jsem začal krvácet, krev je vodnatá a barva ne uplně cervená spíše od růžový do tmavý červený a jakoby takovej hlen co myslíte že to muže bejt ale prsa mam stále tvrdší dík za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
15.8.15 06:09

Bohužel to může být samovolný potrat. Tak bych čekala jestli se to rozjede samo. Jsi teprve na začátku a mohla by to být MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
15.8.15 07:23

Dvakrat jsem presne ve 4+5 tt dostala ms, jednalo se o potrat :-( test jsem pak mela jeste mesic pozitivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
16.8.15 19:48

@IvčaL Taky si myslím. K doktorovi. Doktor předepíše Utrogestan a ten krvácení zastaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.21 15:53

Chtěla jsem aby to přišlo až po víkendu. Mám to mít v pátek, ale i mě to buď přijde týden předem, nebo týden po a málo kdy přesně. No a teď jsem šla na WC, už mám test koupený achjo. A slabý trochu růžový a takový růžový světlý slis jako táhly hlen vypadá, no bud se to ještě rozjede nebo ne. Teď y tím nikdo nic neudělá, ale snažím se 14 dní hubnout a zatím jen 2 kg za 14 dní. Furt to stojí na stejných kilech to kámoška zhubla 8 kg za týden a je tlustší jak já

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky