Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jak zacala krvacet, tak můj gynekolog mi řekl at az přijdu si udělám znova tehu test a další za tři dny a ze kdyz bude první negativni, ze to Furt nic neznamená, ale kdyz i druhy potratila jsem… Tak to také zkus. Me teda vyšel hned první negativni a pak i ten druhy…
@Anonymní píše:
Tak jsem byla u Dr.moje dr. nema dneska ordinacni den.tak sem zasla k jinymu.no kdyz sem tam prisla tak byl dosti neprijemnej..hned rikal ze tu ma dneska narvano a ted sem pridu ja ktera k nemu ani nechodi. ..fakt debil!!!no tehu testu sem si delala asi 6 a vsechny pozitivni. delal mi utz a nebylo videt nic…
ani GV …mam strach holky. a to bych mela byt v 5tt..teda prej mi to moje dr blbe spocitala…mela bych byt min takja nevim uz…posledni MS 18.8.
Napsal mi"Pan neprijemny" do zpravy:Dnes rano zacala slabe krvacet. UZvys:deloha v RVF s vyssi sliznici, GV neprogazan. Kolpo:slaby zahnedly vytok z hrdla.Per.vag:Deloha v RVF prosakla nezda se zvetsena, andexa bilat.bpn…moc tomu nerozumim..boze at je vse ok.
podle kalkulačky jsi 4tt, termin porodu 25.5. - co ti ten doktor na to dal nebo doporucil??
jinak když jsem byla těhotná - v 6tt, tak na UTZ nic videt nebylo, pak jsem prisla v 10tt a bylo uz i srdicko…
Nedoporucil mi nic…
jen at jdu ztra k moj Dr. ta tam je az v pondel, tak budu muset vydrzet
@Anonymní píše:…tak odpočívej… krvácíš pořád stejně hodně?
Nedoporucil mi nic…jen at jdu ztra k moj Dr. ta tam je az v pondel, tak budu muset vydrzet
Předně se uklidni a vykašli se na blbýho doktora
dále. zajdi si do lékárny a kup si ascorutin 2-2-2 je užívej až když špinění či slabé krvácení přejde… stojí cca 50 CZK
pokud jsi těhu (já celé 3 měsíce špinila nebo krvácela min. 1× týdně), tak do 2 dnů to přejde, pokud nejsi a nemá to vyjít, tak ti ani ascorutin nepomůže a ms se rozjede!
držím palečky!
@lilia81 ascorutin jsem brala na srážlivost krve.. je to vhodný v těhotenství??
@poosleda píše:
@lilia81 ascorutin jsem brala na srážlivost krve.. je to vhodný v těhotenství??
jj, taky jsem ho brala na krvácení v těhotenství, i když dávkování už nevím
Taky jsem brala ascorutin na začátku spolu s utrogestanem…krvácela jsem kolem 10. týdne.
Držím pěsti zakladatelko ![]()
Ahojky. Já jsem teď cca5 týden…u dr jsem byla ve 4tt, potom co mi vyšel pozitivní test, nechtěla jsem jít ale pak jsem našla pár kapek krve, tak mi byl zjištěný zánět a z toho prý ta krev:/…už týden ho léčím a teď znova krev ale jednorázově, tak jedna pol. lžíce. Bez bolestí bez ničeho, takže jsem z toho taky dost špatná :/ netuším co to bylo. V pondělí pomažu k dr a budu doufat že je vše v pohodě.
Tak u mne teda krvácení po návštěvě dr nic nebylo. Vše je v pořádku a dokonce jsem se dozvěděla že nečekám jedno miminko ale rovnou dvě
sice je to druhé menší a není nic jistého, přesto tam jsou dvojčátka a nějaká naděje že bude i to druhé v pořádku ![]()
Ahoj holky podle tehu kalkulačky bych mela bejt 4+5 tt MS jsem mela dostat 10.8 dneska Mé chytli křeče celou dobu vse oki a pak jsem začal krvácet, krev je vodnatá a barva ne uplně cervená spíše od růžový do tmavý červený a jakoby takovej hlen co myslíte že to muže bejt ale prsa mam stále tvrdší dík za rady
Bohužel to může být samovolný potrat. Tak bych čekala jestli se to rozjede samo. Jsi teprve na začátku a mohla by to být MS.
Dvakrat jsem presne ve 4+5 tt dostala ms, jednalo se o potrat
test jsem pak mela jeste mesic pozitivni
@IvčaL Taky si myslím. K doktorovi. Doktor předepíše Utrogestan a ten krvácení zastaví.
Chtěla jsem aby to přišlo až po víkendu. Mám to mít v pátek, ale i mě to buď přijde týden předem, nebo týden po a málo kdy přesně. No a teď jsem šla na WC, už mám test koupený achjo. A slabý trochu růžový a takový růžový světlý slis jako táhly hlen vypadá, no bud se to ještě rozjede nebo ne. Teď y tím nikdo nic neudělá, ale snažím se 14 dní hubnout a zatím jen 2 kg za 14 dní. Furt to stojí na stejných kilech to kámoška zhubla 8 kg za týden a je tlustší jak já